x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 noiembrie. Balanțele încearcă să facă totul perfect

Horoscop zilnic, 18 noiembrie. Balanțele încearcă să facă totul perfect

17 Noi 2020   •   16:35
Horoscop zilnic, 18 noiembrie. Balanțele încearcă să facă totul perfect
Sursa foto: Hepta

Berbec

Intri în tot felul de conflicte, pentru că simți că persoanele din jurul tău nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Este important să înțelegi că nu toți împărtășim aceleași păreri.

Taur

Reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să poți să poți să stai cât mai mult în compania persoanelor importante din viața ta. Ai parte de o zi relaxantă.

Gemeni

Apar unele discuții tensionate cu partenerul de cuplu. Înțelegi că este important să discuți deschis despre ceea ce simți și să aduci în atenție orice problemă cu care te confrunți.

Rac

Vrei să iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități legate de locul de muncă și să acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu. Astăzi, te caracterizează romantismul.

Leu

Răbdarea nu este prezentă cu tine astăzi, așa că este posibil să te confrunți cu tot felul de probleme. Încearcă să iei o pauză pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri.

Fecioară

Nu primești criticile prea bine, iar acest lucru te aduce în conflict cu unele dintre persoanele cu care interacționezi. Apar unele probleme când vine vorba de încrederea în propria persoană.

Balanță

Vrei ca tot ceea ce faci să fie perfect. Chiar dacă această încercare de a face totul ca la carte are beneficiile ei, totuși încearcă să nu exagerezi cu idealismul.

Scorpion

Vrei să petreci cât mai mult timp singur, pentru a putea să îți dai seama ce îți dorești să faci în continuare. Acest timp petrecut cu tine te ajută să te cunoști mai bine.

Săgetător

Începi să înțelegi că așteptările pe care le ai de la cei din jurul tău aduc cu sine și dezamăgiri. Modul în care tu reacționezi într-o anumită situație, nu este asemănător cu al celor din jurul tău.

Capricorn

Petreci timp alături de partenerul de cuplu, iar acest lucru te ajută să te relaxezi mai mult decât îți imaginezi. Ai parte de o zi plină de energie pozitivă.

Vărsător

Astăzi este important să acorzi timp fiecărui lucru în parte, pentru a nu te confrunta cu tot felul de probleme. Ești predispus la greșeli.

Pești

Începi să îți analizezi parcursul profesional. Apar oportunități în calea ta și nu vrei să iei o decizie pripită. Analizează bine toate opțiunile pe care le ai.  

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 18 noiembrie