x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 18 septembrie 2020: Scorpionii sunt predispuși la prejudecăți

Horoscop zilnic 18 septembrie 2020: Scorpionii sunt predispuși la prejudecăți

17 Sep 2020   •   19:10
Horoscop zilnic 18 septembrie 2020: Scorpionii sunt predispuși la prejudecăți
Sursa foto: Pixabay.com

Berbec

Sunteți dispus să acordați timp socializării cu prietenii și, astfel, reușiți să petreceți timp suficient și cu persoana iubită. Astrele vă sfătuiesc să fiți atent la semnalele pe care vi le dă corpul.

Taur

Sunteți predispus la a intra în tot felul de conflicte, pentru că nu reușiți să acordați atenție opiniilor celor din jur. În plus, aveți tendința să reacționați vulcanic atunci când vi se cer bani cu împrumut.

Gemeni

Încercați să analizați mai bine momentele în care este indicat să vorbiți și fiți atent la orice detaliu care la prima vedere pare nesemnificativ. Azi aduceți o schimbare când vine vorba de propria persoană.

Rac

Simțiți nevoia să petreceți mult timp alături de persoanele importante din viața dumneavoastră. Participați la tot felul de activități noi și vă bucurați de orice moment de libertate alături de prieteni.

Leu

Nu vă mulțumește deloc situația profesională în care vă aflați, așa că astăzi faceți tot ce vă stă în putință pentru a schimba aceste aspecte care nu vă satisfac. Munciți mai mult decât în mod normal.

Fecioară

Hipersensibilitatea vă caracterizează azi, motiv pentru care aveți probleme deosebite când vine vorba să interacționați. Încercați să petreceți cât mai mult timp în casă și evitați să luați decizii importante.

Balanță

Petreceți timp alături de persoana iubită și vă bucurați de multă intimitate, în acest început de săptămână. Romantismul vă caracterizează, iar discuțiile pe care le aveți vă ajută să vă redescoperiți.

Scorpion

Sunteți predispus la a face tot felul de prejudecăți când vine vorba de diferențele culturale sau condiționările educaționale ale oamenilor cu care interacționați. Evitați astfel de atitudini!

Săgetător

În acest început de săptămână vă îndreptați atenția către tot ce înseamnă cultură. Mergeți la teatru alături de prieteni și acordați mai mult timp cititului. Vreți să acumulați cât mai multe informații.

Capricorn

Aveți tendința să vă autoprotejați excesiv, așa că refuzați mai multe oportunități care vă ies în cale. Încercați să discutați cu cineva apropiat despre temerile pe care le aveți, înainte să luați o decizie.

Vărsător

Simțiți nevoia să vă cunoașteți mai bine, așa că petreceți mare parte din timp în casă, gândindu-vă la deciziile pe care le-ați luat în trecut și la lucrurile pe care vi le doriți de la viață. Vreți o schimbare.

Pești

Este indicat să vă ascultați instinctele, în acest început de săptămână. Va fi necesar să luați mai multe decizii legate de viitor, iar timpul este scurt, așa că instinctul nu o să vă abandoneze la greu.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop