x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 octombrie. Vărsătorii primesc vești bune pe plan financiar

Horoscop zilnic, 2 octombrie. Vărsătorii primesc vești bune pe plan financiar

01 Oct 2020   •   14:05
Horoscop zilnic, 2 octombrie. Vărsătorii primesc vești bune pe plan financiar
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Primești o veste bună de la o persoană importantă din viața ta. Astfel, ziua începe cu multă energie pozitivă și cu mai multă încredere în propria persoană. 

Taur

Ești cu capul în nori. Ziua de vineri este caracterizată de romantism și, în plus, începi să acorzi mai multă atenție zonei artistice. Descoperi lucruri noi despre tine. 

Gemeni

Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și reușești, astfel, să elimini din stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme. Găsești echilibrul de care ai nevoie. 

Rac

Iei o pauză de la toate responsabilitățile și petreci timp în compania familiei. Se anunță o zi relaxantă în cadrul căreia reușești să-ți faci ordine în gânduri. 

Leu

Primești vești bun pe plan financiar. Simți că munca din ultima vreme îți este, în cele din urmă, răsplătită. Încep să apară oportunitățile. 

Fecioară

Primești vești de la un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Acest lucru te trimite pe calea amintirilor și aduce cu sine multă nostalgie. 

Balanță

Ziua de azi este despre optimism. Începi să privești lucrurile dintr-o lumină mai blândă și, în plus, începi să muncești cu mai multă dedicare pentru ceea ce îți dorești. 

Scorpion

Este posibil să cunoști o persoană cu care descoperi că ai o mulțime de lucruri în comun. Dacă nu ești deja într-o relație, s-ar putea să începi una acum. 

Săgetător

Începi să discuți deschis despre ceea ce simți și să nu mai ai impresia că acest lucru aduce cu sine vulnerabilitate. Reușești să întărești legăturile cu persoanele din viața ta. 

Capricon

Ești implicat într-un proiect creativ, iar azi găsești determinarea pentru a lucra la ea. În plus, îți lași imaginația să zburde și vii cu idei foarte interesante. 

Vărsător

În sfârșit reușești să scapi de stresul financiar pe care îl porți pe umeri de ceva timp. Primești vești bune și chiar te gândești la niște investiții care te pot ajuta pe termen lung. 

Pești

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și chiar vă faceți planuri de viitor împreună. Reușești să duci relația la un nou nivel și te bucuri de fiecare moment de intimitate. 
 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 2 octombrie