x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 august 2021. Taurii se eschivează. Gemenii întâmpină obstacole

Horoscop zilnic, 20 august 2021. Taurii se eschivează. Gemenii întâmpină obstacole

20 Aug 2021   •   11:42
Horoscop zilnic, 20 august 2021. Taurii se eschivează. Gemenii întâmpină obstacole
Sursa foto: Hepta

Berbec

Astăzi ai multe de făcut așa că a nevoie de disciplină și simțul datoriei pentru a-ți rezolva treburile. Gândirea ta trebuie să fie clară și știi să te concetrezi pe ce este  important. Ambiția ta dintotdeauna te va ajuta să îndeplinești orice sarcină. 

Taur

Încercarea de a scăpa de sarcinile și obligațiile pe care le ai, nu este cel mai bun mod de a-ți câștiga prietenii. De fapt este chiar un moment bun pentru a te pregăti și a-ți îndeplini sarcinile. Timpul pe care îl pierzi încercând să te eschivezi îl folosești mai bine făcând ceea ce trebuie. Fii receptv ș înțelegător la dorințele celorlalți.

Gemeni

Tocmai când ai crezut că ai planificat corect totul, apare un obstacol. Prima ta reacție este să te superi. Furia însă nu va ajuta. Nu poți controla întotdeauna totul. Sigur vor exista surprize. Fă ce poți și nu uita că există adesea lucruri pe care nu le știi. Ai grijă.

Rac

Este posibil ca focul din tine să ardă puternic dar, din păcate, nu există o cantitate mare de combustibil disponibilă pentru a-l menține. Poate părea că ceilalți vor să-ți pună bețe în roate, dar încearcă doar să-și facă datoria. Relaxează-te și gândește-te rațional la ce se întâmplă.

Leu

S-ar putea să descoperi că alte persoane sunt variabila lipsă în ecuația la care cauți răspunsuri. Nu trebuie să vii tu cu toate detaliile și rezoluțiile. Colaborează cu ce care au contrbuit la situația actuală. O abordare silențioasă și disciplinată este exact ceea ce ai nevoie pentru a rezolva problema. 

Fecioară

Sărind din loc în loc nu ajungi nicăieri. Nu aborda maii multe probleme dificiile, concentrează-te doar pe una. Mergi la rădăcina problemei și vei vedea că și celelalte se vor rezolva.

Balanță

Concepe un plan la începutul zilei pentru ceea ce vrei să realizezi azi. Acesta este un moment bun pentru a aborda multe dintre sarcinile care necesită atenție. Fii conștient de faptul că există limite de timp și restricții pentru unele lucruri la care lucrezi. Ocupă-te de sarcina pe care o ai și nu te lăsa distras. 

Scorpion

Va trebui să-ți ajustezi modul de gândire pentru a se potrivi cu realitatea. Rezistă tentației de a începe o activitate nouă, aventuroasă și fii precaut. Nu renunța la atitudinea ta de pionier, dar nici nu te lăsa preadă unui comportament nesăbuit.

Săgetător

Natura ta constantă va fi foarte apreciată astăzi. Un plan de atac bine gândit va câștiga aprobarea șefilor. Începerea lucrurilor noi ar trebui să fie ușoară pentru tine, deoarece mintea și inima ta sunt în armonie. 

Capricorn

Te simți obligat să faci ceva din simțul datoriei față de cei dragi. Preocuparea pentru ceilalți reflectă un sentiment nobil de empatie, pe care ar trebui să-l dezvolți mai regulat. Suntem la fel de puternici ca cea mai slabă verigă. Fă-ți treaba ta.

Vărsător

Gândirea ta este clară, dar s-ar putea să fie greu să acționezi. O forță restrictivă poate părea că te împiedică. Un sentiment de disciplină se dezvoltă în interiorul tău, amintindu-ți să adaugi o notă de conservatorism la orice ai în vedere. Profită de ocazie pentru a-ți îndeplini sarcinile.

Pești

Abordarea ta extravagantă s-ar putea să nu primească atâta atenție pe cât ți-ai dori. Nu forța să realizezi ceva care nu funcționează. Insistând că ceva ar trebui făcut în felul tău, îți vei crea doar dușmani și blocaje. O abordare atentă, conștientă, rezervată va fi mai potrivită.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic