x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 mai 2021. Racii vor culege recompensele pentru munca depusă în ultima perioadă

Horoscop zilnic, 21 mai 2021. Racii vor culege recompensele pentru munca depusă în ultima perioadă

20 Mai 2021   •   20:22
Horoscop zilnic, 21 mai 2021. Racii vor culege recompensele pentru munca depusă în ultima perioadă
Sursa foto: Hepta

Horoscop 21 mai Berbec

Ești o persoană de ajutor, totuși, în relațiile tale, deseori pare să confuzi ajutarea cu creșterea copilului. Ai tendința de a face un mare sacrificiu de sine. Astăzi poți învăța cum să spui nu când simți că partenerul tău a depășit limitele. Dacă faci acest lucru, este posibil să redescoperi ceva esențial pe care l-ai pierdut pe parcurs - ego-ul tău.

 

Horoscop 21 mai Taur

Toată lumea merită să fie iubită, dar nu ar trebui să fie singurul tău obiectiv în viață. Nu este sfârșitul lumii dacă farmecele tale scad din când în când. Astăzi s-ar putea să fii tentat să fii mai puțin fermecător și seducător cu oamenii din jurul tău. Unii pot spune chiar că nu te comporți ca în mod obișnuit. Ignoră-i. Puțină îngăduință de sine din când în când nu rănește pe nimeni.

 

Horoscop 21 mai Gemeni

Există zile în care puțină smerenie poate fi bună, iar aceasta ar putea fi una din acele zile. Este ca și cum planetele ți-ar vorbi despre sinceritate și te vor îndepărta de capcanele superficialității și popularității. Lucrurile care sunt importante pentru tine astăzi sunt concepte mult mai profunde de umanitate și compasiune.

 

Horoscop 21 mai Rac

Voința ta de fier te poate ajuta să muți munții. Dar știi deja asta. Când este combinată cu optimismul tău legendar, este un instrument puternic de care pur și simplu nu poți duce lipsă. Astăzi vei culege recompensele pentru munca depusă în ultima lună, în fiecare aspect al vieții tale. Focul care arde în interiorul tău și îți dă o hotărâre incredibilă. Nu o folosi greșit.

 

Horoscop 21 mai Leu

Ai putea descuraja chiar și cea mai înflăcărată pasiune. Chiar dacă unii oameni spun că ești cam rece, să știi că există un adevărat vulcan care arde sub toată gheața. Astăzi s-ar putea să îți redescoperi sentimentele, ca și când ai recâștiga controlul asupra emoțiilor tale. Fii atent să nu devii  prea cinic în privința anumitor lucruri.

 

Horoscop 21 mai Fecioara

Ar trebui să încerci să fii tolerant față de pozițiile sociale și politice ale altor persoane. Poate că vei avea de-a face cu anumite persoane ale căror planuri personale sunt periclitate de evenimente care nu pot fi controlate. Nu-i judeca. Nu apăra imediat un punct de vedere fără să te gândești cum afectează situația viața celeilalte persoane.

 

Horoscop 21 mai Balanța

 Aceasta este o zi pentru îndoieli, pentru a pune acele întrebări dificile la care trebuie să răspunzi. Dacă îți place să meditezi, gândește-te să petreci puțin mai mult timp astăzi. Ai putea afla multe despre tine. Vei vedea întreaga paletă de emoții umane la alți oameni, de la bucurie la dezamăgire. Unde te incadrezi?

 

Horoscop 21 mai Scorpion

Poate să pară că acumulezi o mulțime de tensiune și stres în exces. Din păcate, nu vei putea conta pe oamenii din jurul tău pentru mai scăpa de emoțiile negative. Ceea ce dorește partenerul tău și ce vrei tu poate să nu coincidă. S-ar putea să fie timpul să te gândești la reenergizarea relației tale. Ce zici de planificarea unui weekend departe, doar pentru voi doi?

 

Horoscop 21 mai Săgetător

S-ar putea să simți tensiunea fizică și emoțională astăzi. Cât timp dedici pentru îngrijirea corpului tău? A cineva o presiune mare pe tine în ultima vreme? Ești o persoană mulțumită emoțional? Modul în care te simți fizic este un bun indicator al stării tale mentale. Încercă să mergi puțin mai mult pe jos și vei vedea beneficii imediate.

 

Horoscop 21 mai Capricorn

Oamenilor le place să fie cu tine, pentru că ai un farmec atât de natural. Dar astăzi s-ar putea să nu te simți deosebit de fermecător sau să nu dorești să vorbești cu cineva. Este posibil să ai un secret ascuns care „țipă” să iasă la suprafața. Dacă cineva are încredere în tine, crezi că ai putea să te încrezi și tu în el sau în ea? Ar trebui să obții un răspuns la această întrebare astăzi.

 

Horoscop 21 mai Vărsător

Partenerul tău ar putea fi peste tot astăzi! Ești dispus să asculți? Te interesează ceva dragoste? Probabil ca nu. Poate că ai avut o zi grea și simți că ai nevoie doar de o perioadă liniștită împreună. Nu ești la înălțimea cerințelor pe care ți le poate cere partenerul. Nu trebuie să îți faci griji. Se întâmplă tuturor din când în când.

 

Horoscop 21 mai Pești

Ești adesea mișcat de emoție. Îți plac situațiile care te fac să te simți viu. Astăzi, viața ta amoroasă îți poate oferi doar acel sentiment de aventură. Dacă acesta este cazul, nu te implica atât de mult în emoțiile tale încât să devină prea mult și pentru tine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 21 mai