x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 septembrie 2021. Taurii au probleme cu banii. Săgetătorii sunt melancolici

Horoscop zilnic, 21 septembrie 2021. Taurii au probleme cu banii. Săgetătorii sunt melancolici

20 Sep 2021   •   12:47
Horoscop zilnic, 21 septembrie 2021. Taurii au probleme cu banii. Săgetătorii sunt melancolici
Sursa foto: Hepta

Berbec

Vei afla bârfe suculente, dar nemiloase. Vei pune la îndoială intențiile unui prieten apropiat. Fii atent la orice afli și cercetează care este adevărul înainte de a le urma. O mare parte dintre informații sunt probabil greșite. Folosește-ți imaginația pentru a scrie sau a desena.

Taur

Ești îngrijorat cu privire la bani. Incertitudinea cu privire la modul de gestionare a afacerilor te va afecta pe tot parcursul zilei. Planificarea pentru viitorul imediat ar putea fi dificilă. Aștepți niște bani dar aceștia nu vin ori nu ești sigur dacă să faci sau nu o achiziție. Nu te grăbi și nu fi obsedat.

Gemeni

Problemele din familie te pot determina să te muții ori să faci unele schimbări în casă. Cineva apropiat nu a fost sincer cu tine și asta te supără. Gândește-te dar nu lua nicio decizie astăzi. Nu este momentul. Așteaptă până veii fi într-o stare de spirit mai bună.

Rac

Intuiția și imaginația ta funcționează astăzi la un nivel foarte înalt și s-ar putea să fii inspirați să scrii. Cu toate acestea, este puțin probabil să avi suficiente idei sau informații pentru a pune stiloul pe hârtie. Totuși, nu te grăbi. Ai răbdare să-ți cristalizezi ideile. Cineva cu o dispoziție proastă te poate atrage într-o ceartă. Îndepărtează-l și spune-i că ești ocupat!

Leu

S-ar putea să existe îndoieli cu privire la rezultatul unui proiect care înseamnă foarte mult stres pentru tine. Poate implica probleme financiare sau poate ești lipsit de sprijinul celor de care avi nevoie pentru a-l finaliza. Îndoielile tale sunt cel mai probabil neîntemeiate dar nu strică să fii precaut. Este probabil vorba despre o întârziere temporară. Toate semnele indică succesul.

Fecioară

S-ar putea să te gândești la lupte de putere care au provocat certuri în rândul prietenilor tăi, plasându-te într-o poziție incomodă. Conflicte ar putea apărea atunci când alții te atrag în luptă. Stai departe de acestea! Te vei enerva și asta nu ți-ar face niciun bine. Gândește-te la altceva până te calmezi și îți recâștigi obiectivismul.

Balanță

Visele și fanteziile despre ținuturi îndepărtate te vor face să te gândești să renunți la tot și să pleci. De obcei nu ești impulsiv dar astăzi te simți neliniștit. Dacă nu ai obligații și dacă vremea este bună mergii în vacanță.  Cu toții avem nevoie din când în când de relaxare.

Scorpion

Cineva ți-ar putea cere un împrumut. Îndoielle tale cu privire la capacitatea acesteia de a-ți da banii înapoi va fi în opoziție cu simpatia pe care o ai față de persoana respectivă. Ești în dispoziția potrviită pentru a înțelege adevăratele motive ale celor care îți cer favoruri. 

Săgetător

Melancolia care nu pare să aibă nicio bază în realitate te poate chinui astăzi, provocând îngrijorarea prietenilor, familiei și partenerului de viață. În astfel de zile este bine să nu te lași pradă gândurilor negative și să te concentrez pe muncă. Chiar dacă nu ai chef să socializezi, compania celorlalți îți va echilibra psihicul. 

Capricorn

Astăzi nu te simți prea bine. Nu ești bolnav dar te simți obosit. Poți să ai niște dureri vag legate de stres. Ia-ți o zi liberă și relaxează-te în cadă sau citește. Pune stop imaginației. 

Vărsător

Visele ciudate, incitante și vii îți pot inspira creativitatea. Vei încerca o nouă formă de artă sau studiază descoperirile științifice. Totodată, povestea și sexul sunt deosebit de importante pentru tine deși nesiguranțele legate de un partener te pot împiedica să-ți exprimi sentimentele. Totuși, dă-ți o șansă și spune-i ce simți. Acesta va fi plăcut surprins.

Pești

Preocupările legate de casa sau mama ta îți va aduce neplăceri și neîncredere. Te vei conforta cu o problemă și, din păcate, nu ai cunoștințele necesare pentru a ști cum să o abordezi. Ar fi o idee bună să te pregătești adunând toate informațiile de care ai nevoie. Rămâi centrat și concentrat și folosește-ți forța interioară.


 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic