x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2021. Este momentul perfect să vă bucurați de timpul petrecut cu familia

Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2021. Este momentul perfect să vă bucurați de timpul petrecut cu familia

21 Ian 2021   •   15:13
Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2021. Este momentul perfect să vă bucurați de timpul petrecut cu familia
Sursa foto: hepta

Horoscop Berbec

După ce ați făcut tot posibilul să rezolvați o problemă, un prieten a intervenit și a făcut ceva ce pare o trădare absolută. În cele din urmă, acceptați scuzele. Totuși, deși iertarea este o idee bună, veți trece cu greutate peste această situație.

Horoscop Taur

Sunteți împărțit între două impulsuri foarte puternice. O parte dorește să-și strige știrile către lumea largă. Cealaltă parte nu suportă gândul de a lăsa pe cineva să știe ceea ce se întâmplă în interiorul dvs, cel puțin nu până nu găsiti o modalitate de a aduce acele facțiuni în luptă la un compromis fericit. Faceți ce puteti pentru a vă asigura că partenerul, familia și prietenii înțeleg prin ce treceti. Deocamdată pastrati tăcerea.

Horoscop Gemeni

Credeți sau nu, o nouă cunoștință exotică este mai mult decât pregătită pentru a vă întâlni familia, iar sentimentele sunt reciproce. Ambii sunteti curiosi și dornici să aflați dacă tot ce ati spus despre cealalalt este adevărat. Sunteți responsabil de ceea ce se întâmplă în continuare și sunteți gata să faceți câteva alegeri interesante și diferite.

Horoscop Rac

Managementul a fost întotdeauna ceva la care ati crezut întotdeauna că veti fi destul de bun. Șansa de a avansa tocmai a sosit și, dacă puteți reuși să negociați resurse comune, s-ar putea să vă puteți face un nume. Acționati!

Horoscop Leu

Sunteti aproape gata să vă ocupați de dilema pe care ati încerca atât de mult să o rezolvati. Luati-va ceva timp înainte ca lucrurile să se precipite cu adevărat. Petreceți ceva timp cu partenerul și surprindeți-l cu ceva special. 

Horoscop Fecioara

Universul îmbunătățește gândirea critică, facilitând formularea deciziilor cruciale. Gândirea negativă poate fi un obstacol în calea progresului. Uitati-va la  partea bună cât mai mult posibil. Puteți fi direct, fără a fi prea dur, ceea ce este o abilitate utilă. Atingerea echilibrului perfect între agresivitate și tact poate îmbunătăți viața personală și cariera dvs. dincolo de ceea ce ați fi crezut că e posibil.

Horoscop Balanța

Ceva e posibil sa va determine să spuneti lucruri nepotrivite, si apoi sa provocati jenă și chiar regrete. Nu va judecati prea aspru. Se poate intampla sa mai gresiti,  așa că reacția dvs ar trebui iertată la un moment dat. Nu pierdeti din vedere speranțele și dorințele pe care le aveti.

Horoscop Scorpion

Încercați să petreceti timp de calitate cu familia, odată ce ați ieșit de la serviciu. Aproape toată lumea caută în continuare aprobarea și sprijinul dvs. Asta se aplica și pentru familia voastra acum, așa că aveti asta in vedere.

Horoscop Săgetător

Lăsati pe alții să se ocupe de probleme. Rolul vostru acum este să uitați de orice este grav și să va bucurati de ceva timp cu familia, pur și simplu pentru că puteti. 

Horoscop Capricorn

Indiferent unde va duceti, este posibil să aveti de rezolvat o problemă. De cele mai multe ori nu vă deranjează. De fapt, de multe ori va bucurati că puteti fi de ajutor. Dacă acesta este unul dintre momentele în care nu vreti să fii „de serviciu”, ramaneti deoparte. Luati-va puțin timp liber.

Horoscop Vărsător

Când va veti astepta mai putin, cineva care vă place foarte mult v-ar putea  apela, scrie sau vizita, avand in minte un singur obiectiv: să vă convingă să ii luați partea într-o dispută dificilă. Bineînțeles, nu veți ezita să fiți de acord, mai ales dacă este vorba despre o problemă oficială. De data aceasta, totuși, ați putea dori să insistați ca acesta să va dezvăluie natura problemei înainte de a vă înhăma la acțiune.


Horoscop Pești

Spuneti-le tuturor ceea ce credeti, chiar dacă va dati seama brusc că îi va surprinde pe ceilalți, dezvăluind un secret romantic. Lista dvs. de priorități s-a schimbat drastic recent. E in regula. Nu este atât de ciudat. Un eveniment vă poate deschide ochii și vă va permite să vedeți lucrurile clar. Deci, faceți anunțul și nu vă faceți griji. Totul va fi bine.

×