x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 iulie 2021. Balanțele sunt active. Peștii ies la rampă

Horoscop zilnic, 22 iulie 2021. Balanțele sunt active. Peștii ies la rampă

21 Iul 2021   •   12:19
Horoscop zilnic, 22 iulie 2021. Balanțele sunt active. Peștii ies la rampă
Sursa foto: Hepta

Berbec

Pământul tău solid poate deveni un pic instabil astăzi, dar nu-ți face griji. Fii mai flexibil și eliberează-te de stres. Schimburile de idei sunt binevenite. Ieși din casă, socalizează și bucură-te de conversațiile cu cei apropiați.

Taur

Astăzi nu există nicio scuză pentru lene. Ridică-te din pat înainte de prânz. Cu cât ești mai activ, cu atât vei fi mai fericit. Ieși din peștera ta și exprimă-ți gândurile. Mergi în aer liber și ascultă ce are de spus vântul. Fii activ și flexibil. Astăzi nu există nimic greu în privința emoțiilor celorlalți, așa că menține lucrurile ușoare și active.

Gemeni

Nu lăsa lucrurile să stagneze. Este timpul să acțioezi. Vedeți cât de departe poți merge, dar nu neapărat și profund, în ceea ce faci. Abordează o gamă largă de subecte. Fă o pauză de la intensitatea emoțională obișnuită și bucură-te de soare și conversație ușoară. Fii energic și optimist. Acționează când vezi că lucrurile rămân în urmă.

Rac

Lucrurile devin mai luminoase astăzi. Nu te mai simți apăsat, dar există încă o mare dramă emoțională care trebuie rezolvată. Mergi la plimbare sau fă jogging în această după-amiază. Cu cât ești mai activ, cu atât vei putea să distiingi lucrurile.

Leu

Ia o pauză de la ascensiunea ta constantă. Uită-te la lucrurile din jurul tău. Bucură-te de o noapte cu prietenii și fii activ în conversație. Uitați-vă la un film sau jucați ceva. Socializează mai mult pentru că așa vei putea elibera o parte din tensiune. Pune din nou energia în mișcare. 

Fecioară

Acordă atenție știrilor de astăzi, și nu doar celor principale, ci și publicațiilor mai mici, neobișnuite. Discută despre ce auzi și citești. Sporește-ți cunoștințele despre lume. Asumă-ți responsabilitatea pentru cine ești, locul unde trăiești, ceea ce se întâmplă în jurul tău. Informația este o parte importantă pentru a câștiga putere.

Balanță

Astăzi este o zi minunată pentru a sări din pat și fii activ. S-ar putea să fii indecis darnu trebuie să-ți asumi niciun angajament extraordinar. Vei rezolva încet sarcinile. Ieși în aer liber și spune ce gândești. Respiră adânc.

Scorpion

Numele jocului de astăzi este acțiune. Simți că o greutate care ți-a fost ridicată de pe umeri. S-ar putea să te simți foarte energic. Fă o plimbare lungă cu bicicleta. Eliberează-ți emoțiile în aer liber.

Săgetător

Împărtășește cu ceilalți cunoștințele tale. Este timpul să-ți pui la punct abilitățile de comunicare. Emoțiile tale sunt puternic legate de acțiuni, iar lucrurile vor fi mai deschise. Respiră adânc eliberează-ți tensunea acumulată.

Capricorn

Rezistența ta fizică este puternică astăzi. Ar trebui să te gândești să mergii la sală pentru a-ți elibera o parte din energie. Alege sporturi de echipă sau care implcă strategie și bună coordonare. Joacă o partidă de tenis sau participă la un joc de baschet.

Vărsător

Ia o pauză de seriozitatea care din ultimele zile. Poartă conversați optimiste. O să vezi cum alții sunt mai activi iar cuvintele pot fi eficiente. E vorbesc și ceilalți ascultă. Ascultă și tu. Schimbul conștient de idei este important.

Pești

Ieși în față și spune ce ai de spus. Participarea ta la conversație este esențială pentru menținerea unei energii sănătoase. Lucrurile pe care le spui vor avea un efect profund asupra celorlalți, așa că alege-ți cu atenție cuvintele. Practică o activitate fizică care implică un grup. Fii un participant activ în toate situațiile care apar astăzi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic