x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să facă primul pas. Scorpionii sunt generoși

Horoscop zilnic, 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să facă primul pas. Scorpionii sunt generoși

21 Sep 2021   •   14:02
Horoscop zilnic, 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să facă primul pas. Scorpionii sunt generoși
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Mintea ta zumzăie ca o albină ocupată astăzi. Păstrează lucrurile ușoare. Nu te pierde prea mult în detalii. Este posibil să ai tendința de a-ți face griji cu privire la rezultate, dar adevărul este că problemele se vor rezolva destul de bine dacă vei menține o viziune clară asupra obiectivelor tale. Cum ajungi acolo este mai puțin important decât unde vrei să ajungi.

Taur

Ești în vârful lumii astăzi. Vrei să cucerești un domeniu pe care odinioară l-ai considerat imposibil. Rămâi puternic și asertiv. Acesta este un moment minunat pentru dar, dar nu un moment pentru a te concentra prea mult pe un singur lucru. Asigură-te că păstrezi toate opțiunile deschise.

Gemeni

S-ar putea să rămâi în urmă. Dacă stai și aștepți ca cineva să-ți facă o invitație, probabil că nu vei ajunge niciodată unde dorești. Cheia este acum să faci primul pas. Aceasta este o zi bună pentru a lua inițiativa și a merge oriunde te duce valul.

Rac

S-ar putea să simți un pic de conflict în lumea ta de azi, mai ales când vine vorba de emoții. Percepția ta despre o dispută poate produce sau strica rezultatul. Caută oportunități în spațiile în care s-ar putea să nu fii de acord cu ceilalți. Poți obține o perspectivă minunată atunci când îți deschizi canalele către lucruri complet noi pentru tine.

Leu 

Vei fi dezechilibrat de volabilitatea de azi. Poate că este dificil să iei o decizie cu privire la orice. Încearcă să nu fii prea prins de bârfele care roiesc în jurul tău. Este posibil ca oamenii să vorbească destul de mult astăzi, dar ceea ce ar trebui să te preocupe este substanța. Vrei rezultate și acțiune, nu informații și promisiuni goale.

Fecioară

Ești gata să pleci ca o pasăre. Când urmează următoarea rafală de vânt, îți vei lua zborul și vei trimite frumoasa ta prezență în întreaga lume. Simte-te liber Există un sentiment expansiv în aer astăzi care dă un impuls emoțiilor tale.

Balanță

Astăzi vei fi tras în multe direcții. Este ca și cum ai fi într-un magazin de bomboane cu doar un dolar și totul arată delicios. Avi grijă să nu începi prea multe lucruri simultan și să nu termini niciuna. Dacă ești blocat și nu eștii sigur pe ce cale să te îndrepți, retrage-te. Lucrezi cel mai bine singur.

Scorpion

Mulțumește prietenilor tăi. Anunță-i cât de mult înseamnă pentru tine. Este important să-ți arăți aprecierea față de oamenii din jurul tău. Există un sentiment expansiv în inima ta care va străluci. Cu cât poți proiecta un spirit mai generos, cu atât vei fi mai bine în toate situațiile. 

Săgetător

Este important să-ți comunici sentimentele astăzi. Ai tendința să le ții înăuntru și să aștepți până se acumulează și erup ca un vulcan. Blocurile emoționale din sistemul tău înfundă lucrurile și împiedică deplasarea energiilor noi și sănătoase. 

Capricorn

Aceasta este o zi grozavă pentru tine, așa că profită la maximum de fiecare moment. Poți jongla cu o duzină de lucruri diferite simultan. Alții vor fi inspirați de isprăvile tale miraculoase. Ești un superstar! În timp ce îi ții pe toți în frâu, profită de ocazie pentru a-ți arăta dragostea și generozitatea.

Vărsător

Ți se poate cere să te întoarci astăzi. Oamenii te pot bombarda într-un mod care te face să vrei să te retragi în învelișul tău protector. Lasă aburul lor să se risipească înainte de a scoate replica ta înțeleaptă. Simțul tău tăios, al umorului sarcastic, este necesar pentru a străpunge orice ego-uri umflate, superficiale.

Pești

Poți naviga de la stânga la dreapta și din față spre spate. Astăzi există o mulțime de combustibil pentru focul tău, așa că ar trebui să profiți de ocazie pentru a merge mai departe spre obiectivele tale. Conectarea cu ceilalți este un aspect important al zilei. Fă tot posibilul pentru a lucra cu persoane asemănătoare ție.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic