x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 23 decembrie: Racii se vor confrunta cu o situatie neplacuta

Horoscop zilnic 23 decembrie: Racii se vor confrunta cu o situatie neplacuta

22 Dec 2017   •   18:24
Horoscop zilnic 23 decembrie: Racii se vor confrunta cu o situatie neplacuta
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de sambata, 23 decembrie 2017.

Berbec

In treburile dumneavoastra ar putea interveni o schimbare. Un proiect, o lucrare, un plan de care erati foarte sigur, v-ar putea oferi surprize. Poate va trebui sa luptati pentru rezultatul pe care-l credeati ca si realizat. Astrele va sfatuiesc, totusi, sa nu intrati in panica, abordand totul in mod filosofic. Poate ca nu totul merge asa cum v-ati gandit, dar lucrurile nu au ajuns inca la final, nu s-a pus inca punctul pe "i", ceea ce inseamna ca ultimul cuvant va apartine si ca nimic nu este pierdut.

Taur

Nu sunteti in apele dumneavoastra: va enerveaza toti cei care nu au avut norocul sa va iasa in cale! Aveti chiar impresia ca toti ceilalti nu au alt obiectiv decat sa va scoata din sarite. Astrele cred insa ca sursa nervozitatii dumneavoastra trebuie sa o cautati in interior, nu in exterior. Gasiti cateva minute pentru a va relaxa si pentru a respira adanc. Brusc veti descoperi ca lumea s-a schimbat in miraculos in bine.

Gemeni

Vi se va cere sa fiti ocrotitor sau sa acordati ajutor. Poate este vorba de o consultare profesionala sau de un sfat prietenesc. Sau poate va trebui sa impartasiti cuiva din cunostintele dumneavoastra, din informatiile pe care le detineti, din experienta acumulata in timp. Nu va ganditi ca pierdeti timp pretios, mergeti si acordati sprijinul solicitat. Faptele bune au darul de a va ridica in ochii altora!

Rac

Va trebui sa va confruntati cu o situatie neplacuta, cum ar fi, spre exemplu, faptul ca ceilalti nu va inteleg. Pare o chestiune banala, dar risca sa va scoata din ritm, cu efect nedorit asupra starii de spirit. Sentimentul ca nu sunteti auzit, iar daca da, atunci in mod incorect, va va urmari toata ziua. Pentru a scapa de aceasta senzatie, concentrati-va pe treburile personale si tineti-i pe ceialti la distanta.

Leu

Primiti o informatie, o veste interesanta din surse "aeriene": zvonuri, observatii, o discutie intamplatoare. Intr-o zi obisnuita, acest lucru nu v-ar fi trezit interesul, dar astazi respectiva informatie va va folosi foarte mult. Sunteti foarte analitic astazi, ceea ce va va ajutati sa trageti concluziile corecte.

Fecioara

O zi excelenta pentru cei a caror activitate are legatura cu bani: finantisti, oameni de afaceri, contabili. In ceea ce-i priveste pe ceilalti, ei se vor confrunta, probabil, cu necesitatea de a se ingriji de aspectul financiar al afacerilor lor. Poate ca va trebui sa faceti o socoteala a banilor cheltuiti sau sa evaluati profitul unei idei, a unui plan.

Balanta

Este o zi ideala pentru realizarea tuturor planurilor independente. Propria afacere, studiile, treburile casnice sau orice alt domeniu unde raspundeti de rezultat, veti avea succes. In schimb, acolo unde trebuie sa va bazati pe sprijinul altora, trebuie sa va asteptati la surprize. Din pacate, in aceste chestiuni lucrurile nu vor merge foarte bine.

Scorpion

Aveti o stare de spirit de invidiat, pozitiva si de aceea totul va merge, parca, de la sine. Veti reusi sa faceti fata tuturor provocarilor, fie ca e vorba de o iubire, de o munca monotona sau de un adevarat maraton, o analiza profunda si detaliata. Chiar si prietenii vor fi placut surprinsi constatand ca nu ii uitati chiar si in momente de maxima incordare.

Sagetator

Veti primi o distinctie neasteptata pentru munca dumneavoastra. Poate fi un cuvant de multumire din partea sefilor, o promovare pe linie ierarhica sau un cadou de la persoana iubita. Sunt, de asemenea, posibile si alte variante de evenimente placute in viata dumneavoastra: o datorie restituita, un profit neplanificat, o excursie intr-o zona exotica. Intr-un cuvant, norocul va surade in ajund de Craciun din plin.

Capricorn

Va asteapta o zi complicata - evenimentele s-ar putea derula nu asa cum v-ati planificat dumneavoastra. La un moment dat sunteti capabil sa scapati initiativa din mana ssi sa incetati sa mai controlati situatia. Astrele sustin ca acest lucru este consecinta unei slabe pregatiri sau a unei insuficiente informari intr-o anumita chestiune. De aceea, astazi trebuie sa va ocupati numai de proiectele, de treburile de care sunteti sigur in proportie de suta la suta.

Varsator

Astrele va indeamna sa va apucati de prooiectul la care ganditi de foarte mutla vreme. Poate mai este nevoie doar de un graunte pentru a-i insufla viata! Mai ales ca astazi este foarte posibil sa primiti informatii pozitive care va vor ajuta sa lansati proiectul in foarte scurt timp. Poate fi vorba de o finantare, de stabilirea contactelor necesare, etc.

Pesti

Astrele va avertizeaza: aveti sansa sa va confruntati cu zvonuri care se vor reflecta in mod negativ asupra carierei dumneavoastra, a statutului sau a nivelului de trai! Iar dumneavoastra puteti ajunge nu doar victima acestor zvonuri, dar sa fiti chiar autorul lor. In aceste conditii, singurul lucru intelept pe care il puteti face este sa va divulgati parerile.

×
Subiecte în articol: horoscop