x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 iulie 2021. Gemenii îi impresionează pe cei din jur. Leii au nevoie de ajutor

Horoscop zilnic, 23 iulie 2021. Gemenii îi impresionează pe cei din jur. Leii au nevoie de ajutor

22 Iul 2021   •   12:38
Horoscop zilnic, 23 iulie 2021. Gemenii îi impresionează pe cei din jur. Leii au nevoie de ajutor
Sursa foto: Brittani Burns - Unsplash.com

Berbec

Te vei concentra pe emotiile tale astăzi, ceea ce va fi o provocare. S-ar putea să te simți ca un yoyo în mâna altcuiva. Nu te victimiza. Ești responsabil pentru sentimentele tale și pentru nimeni altcineva.

Taur

Menținerea echilibrului s-ar putea să nu fie cea mai ușoară sarcină dar tu poți face asta. Opiniile puternice ale celorlalți te-ar putea provoca. Ai multe muniții în arsenalul tău. Nu este cea mai bună soluție să accepți această provocare, purtând o discuție aprinsă.

Gemeni

Dorința este numele jocului de astăzi. Premiul va reveni persoanei care îl dorește cel mai mult. Arată oamenilor din jurul tău cât de mult poți realiza. Îi vei impresiona pe ceilalți cu determinarea ta incredibilă. 

Rac

Acum joci pe terenul tău. Ai fani care te susțin și cunoști teritoriul. Profită de lucrurile mici pe care le ai la dispoziție. Fii concentrat pe obiectivele tale. Adevărata fericire începe cu primul pas.

Leu

Cere ajutorul celorlalți. Schimbul de informații este esențial pentru punerea în aplicare a ultimelor piese de puzzle. Să faci lucrurile pe cont propriu este important și necesar, dar la un moment dat trebuie să-ți dai seama că următorul pas major necesită colaborare. Adună date și aplicați-le situației tale. Nu fii o povară pentru alții.

Fecioară

Aceasta este o zi excelentă pentru tine. Sărbătorește. Eul tău este puternic. Lucrurile frumoase îți apar în cale. Ar trebui să te bucuri de o dispoziție bună, care atrage oameni și situații favorabile. Nu există nicio limită pentru expansivitatea acestei zile. Un lucru de care trebuie să fii atent este aroganța. Fii mândru, dar nu supărător.

Balanță

Emoțiile tale sunt amestecate. Poate că îți va fi greu să te concentrezi. Sari de la un subiect la altul. Cei din jurul tău nu sunt foarte înțelegători cu sentimentele tale, așa că nu avea așteptări. Este o zi mai bună să te concentrezi mai degrabă pe rațiune decât pe inimă.

Scorpion

Vântul îți suflă în pânze astăzi. Urmează cursul și nu te abate de la drum. Continuă călătoria, cu viteza maximă înainte.

Săgetător

Energia zilei este neregulată și probabil că vei sări peste tot. Nu-ți face griji dacă vrei să-ți consolidedzi planurile. S-ar putea să simți că încerci să apucați un pește alunecos. Nu-ți face griji. Lasă peștele să înoate deocamdată. Relaxează-te. Poți oricând să prinzi altul mai târziu, dacă ai nevoie.

Capricorn

Ridică-te și pleacă azi. Nu ai timp de pierdut. Mintea ta va fi ocupată cu multe sarcini, dar asta nu e o problemă. Ești bine echipat pentru a face față numeroaselor situații care apar. Emoțiile tale au o mare forță, pe care o poți folosi pentru a te conecta cu ceilalți și a-ț comunica gândurile într-un mod sănătos.

Vărsător

Inima ta ar putea experimenta unele fluctuații sălbatice. Poate părea că emoțiile tale se află într-un tren deraiat. Cel mai bun lucru de făcut este să stai singur. Ești mai puțin confuz decât crezi. Când ai dubii, vorbește cu o persoană apropiată, în care ai încredere. 

Pești

Drama se intensifică și nu ești pe fază. Ia lucrurile pe rând. Rezolvă problemele pe măsură ce apar. Nu-ți fie teamă că nu te descurci și lasă să treacă lucrurile mici.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic