x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2020. Fecioarele trebuie să facă unele alegeri dificile

Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2020. Fecioarele trebuie să facă unele alegeri dificile

22 Noi 2020   •   19:36
Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2020. Fecioarele trebuie să facă unele alegeri dificile
Sursa foto: pixabay.com

Berbec
Chiar dacă nu există obstacole care să vă stea în cale acum, probabil că simțiți o reținere în anumite privințe. Nu aveți suficient timp, suficienți bani sau suficient sprijin. Oricare ar fi scuza voastră, este doar încă o scuză. Trebuie să faceți tot ce puteți și să nu vă concentrați atât de mult pe ceea ce vă lipsește. Fiți creativ și completați singur spațiile libere. Puteți să faceți asta. Trebuie doar să credeți în dvs. Așa ca toți ceilalți.

Taur
Dacă încercați să explicați cuiva ceva complicat astăzi, s-ar putea să nu reușiți să vă exprimați cum trebuie. Alegeți imagini pentru a vă ajuta în ce doriți să transmiteți. Diagrame, gesturi cu mâinile vă vor ajuta să explicați ceea ce încercați să spuneți. În timp, le veți oferi oamenilor o înțelegere atât de profundă a obiectivelor voastre, încât vor fi dornici să vă ajute să le atingeți.

Gemeni
O reacție dură vă va face mai mult rău decât bine acum. Încercați din greu să fiți mai blând, mai ales cu prietenii și membrii familiei care s-ar putea să nu-și dea seama că treceți printr-o perioadă dificilă. Distanțați-vă de oamenii cărora le place doar să vă enerveze. Vestea bună este că veți fi în preajma unei persoane care vă ajută întotdeauna să vă zâmbiți, astfel încât să vă puteți păstra calmul.

Rac
Nu ar trebui să vorbiți sau să acționați prea repede astăzi. Nu numai că alții vor interpreta greșit obiectivele dvs, dar ar putea să se enerveze că nu aveți grijă să vă asigurați că vă aud. Cunoașteți-vă publicul. Încercați să ascultați mai mult ceea ce spun și nu spun oamenii. Acest efort suplimentar vă va ajuta să evitați certurile și să faceți o impresie mai bună în fața unor persoane influente.

Leu
Presiune? Ce presiune ?! Tensiunea pe care o simțiți acum va dispărea complet dacă vă acordați ceva timp pentru a procesa ceea ce se întâmplă acum. Nu există niciun motiv de panică sau îngrijorare. Respirați adânc și veți simți încet cum energia pozitivă crește la niveluri eficiente. Și odată ce se va întâmpla, vei începe să simțiți un anumit entuziasm pentru ceea ce faceți chiar acum.

Fecioara
A face alegeri poate fi dificil, dar astăzi ar putea fi încântător să vă examinați opțiunile și să vă dați seama care ar fi cea mai bună pentru dvs. De la alegerea unei echipe de proiect până la a decide unde să mergeți în următoarea dvs. vacanță, creierului îi va plăcea să cântărească avantajele și dezavantajele pentru a veni cu soluția perfectă! În mijlocul rutinei obișnuite, ar trebui să vă amintiți să alegeți să faceți ceva la care nimeni nu se așteaptă.

Balanța
Veți fi ca o rază strălucitoare de soare oriunde ați merge. Nimeni nu poate fi trist când sunteți prin preajmă! Este o zi minunată să vorbiți cu alte persoane, așa că încercați să organizați un chat de grup, chiar dacă este virtual. Oamenii vor să petreacă timp cu dvs,  așa că răspândiți dragoste în jur.

Scorpion
Îmbrățișarea unor noi idei și proiecte vi se pare distractivă acum, dar nu toți ceilalți vă împărtășesc foamea de inovație. O mulțime de oameni sunt extrem de precauți acum și s-ar putea să nu fie dispuși să facă un nou pariu. Este în regulă. Nu încercați să schimbați părerea cuiva despre asta. Faceți doar ce vreți fără ei.

Săgetător
A pretinde că o problemă va dispărea cândva nu este o soluție. Vă va provoca doar mai mult stres. La fel ca îndepărtarea unui bandaj - cu cât rezolvați mai repede, cu atât veți simți mai puțină durere. Dacă trebuie să discutați o problemă sensibilă cu cineva cu temperament exploziv, fiți direct, fiți sincer și pregătit pentru întrebări. Nu puteți evita acest conflict. Tot ce puteți face este să începeți în condițiile dvs., ceea ce reprezintă un avantaj.

Capricorn
Va fi simplu să rămâneți la curent cu toate sarcinile de îndeplinit. Asigurați-vă că toate facturile sunt plătite, că toate comisioanele importante sunt efectuate, iar zilele de naștere ale prietenilor sunt reținute. Sunt sarcini din care obțineți un mare sentiment de realizare. Vedeți imaginea de ansamblu. Făcând eforturi mici, dar consistente, pentru a menține aceste lucruri în linie acum, vă puteți salva de o mulțime de probleme mai târziu.

Vărsător
O persoană enervantă nu își dă seama că reușește să te agite, așa că încearcă să nu te enervezi prea tare pe ea. Există multe lucruri subliminale care se întâmplă chiar acum între voi doi și este posibil ca acum comunicarea să nu se îmbunătățească prea repede. De aceea trebuie să fii foarte atent cu ea și să faci tot posibilul să zâmbești și să înduri, orice îți va spune.

Pești
Prietenii din cercul tău social par să joace un joc de urmărire a liderului, iar liderul ești tu. Dintr-o dată, toată lumea iubește muzica pe care o asculți, hainele pe care le porți. Toată această imitație este probabil inconștientă din partea lor, așa că nu te simți amenințat sau batjocorit. Ei doar te admiră mult mai mult decât îți dai seama.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic