x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 august. Berbecii sunt sensibili la poveștile celor din jur

Horoscop zilnic, 24 august. Berbecii sunt sensibili la poveștile celor din jur

23 Aug 2019   •   14:18
Horoscop zilnic, 24 august. Berbecii sunt sensibili la poveștile celor din jur

Horoscop Berbec

Eşti sensibil la poveştile de viaţă ale celor din jurul tău, încât nu te poţi abţine să nu te pui în pielea lor. Îţi dai seama că şi tu ai trecut prin astfel de situaţii care te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depăşit cu brio şi cu o nouă lecţie învăţată. Poţi împărtăşi din experienţa ta bogată de viaţă, le spui celor care acum nu-şi găsesc calea de ieşire din impas că şi tu ai fost ca ei, cândva, şi ai reuşit să rezolvi totul cu brio. Priveşti spre trecut cu înţelepciunea celui care le-a depăşit pe toate şi acum ştii ce să-i sfătuieşti. Reţeta ta a funcţionat atunci, pe tine însuţi şi, dacă ar fi ascultată de cei din faţa ta, ar da roade din nou, ca atare vorbeşte-le de tine.

Horoscop Taur

Nu eşti în apele tale iar problema care te ţine astăzi pe loc te împinge încet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunţi, ci încearcă să cauţi dincolo de aparenţe. Nu ceea ce ştii sau ceea ce se vede la suprafaţă este adevărata valoare a lucrurilor, ci există ceva mai mult de atât. Criza care te paşte astăzi este de natură emoţională, pentru că reacţionezi ciudat la problemele care te ţin pe loc: lacrimi, panică, izolare, auto-învinovăţire.

Horoscop Gemeni

Cu atitudinea pe care o ai, totul evoluează în direcţia cea bună. Crezi cu tărie că ceea ce faci are rezultate excelente şi e doar o chestiune de timp până vei ajunge la capăt. Ai şi răbdarea necesară, şi tonusul ideal pentru a face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-ţi materializa un gând. Poţi uimi lumea prin ceea ce se naşte din mintea sau din mâinile tale, deoarece investeşti toate resursele tale cele mai bune în acest sens: ambiţie.

Horoscop Rac

Îţi place să laşi copilul din tine să se manifeste liber, mai ales când în preajma ta se află o persoană care îţi inspiră autoritate, protecţie şi putere. Te comporţi ca şi cum ai fi neputincios, începător în unele privinţe şi priveşti la cel cu mai multă experienţă decât tine ca la eroul tău! Îi recunoşti valoarea, superioritatea şi stai cu urechile pâlnie la tot ce are de transmis, pentru că ai multe de învăţat de la o astfel de persoană. Eşti ca un burete care absoarbe tot ce aude, convins că te vei folosi cândva de tot ce afli.

Horoscop Leu

Deşi ar fi suficiente motive de bucurie în jurul tău, anturajul e cel care strică atmosfera. Nimereşti printre oameni care caută nod în papură chiar şi la cele mai frumoase veşti şi, în loc să celebrezi victoria, te trag şi pe tine într-o zonă sumbră a îndoielii, a temerilor, a întrebărilor cu tentă pesimistă. Nu te lăsa influenţat de astfel de oameni care oricum nu vor fi mulţumiţi cu nimic din ceea ce li se oferă. Vei vedea cât se ciudat reacţionează ei la veşti bune, punând în evidenţă doar punctele lipsă, sensibile şi urâte ale celor auzite. Nu face ca ei!

Horoscop Fecioară

Nu insista să duci mai departe un plan care pare să nu se mai urnească din loc de la o vreme, ci încearcă să te detaşezi câteva zile de miezul evenimentelor. După o pauză, vei vedea lucrurile din alt unghi şi blocajul de acum va fi depăşit mult mai uşor, ca atare nu te încăpăţâna să treci cu orice preţ de acest impas. Uneori nu-i rău să stai pe loc şi să priveşti de pe margine, pentru că aşa înţelegi lucrurile la rece, fără să fii la fel de implicat ca înainte.

Horoscop Balanță

Ai la cine apela la nevoie pentru a te îmbărbăta şi stimula într-un moment în care nu găseşti energie în interiorul tău. Ai pe cineva mai puternic aproape, cineva care devine o sursă suplimentară de ambiţie, de curaj, de motivaţie. Când priveşti la cel de lângă tine, simţi cum degajă forţă, exact ceea ce aveai tu nevoie pentru a te implica într-o provocare pe care nu eşti foarte sigur dacă o vei depăşi de unul singur, dar cu asemenea tovarăş alături, care te împinge de la spate şi te ajută să descoperi forţa şi în tine, nimic nu ţi se va mai părea dificil. Gravitezi în jurul acestei surse de energie precum un satelit şi eşti mulţumit de roadele acestei alianţe.

Horoscop Scorpion

Priveşti cu o claritate de invidiat situaţia în care eşti implicat, că nici ţie nu-ţi vine a crede cât de limpede vezi lucrurile. Se pare că ai înţeles perfect pe ce nivel de afli, nici un dubiu nu-ţi dă târcoale, şi, când vorbeşti despre această problemă, dai dovadă de maturitate şi inteligenţă. Ai învăţat enorm din procesul întreg de educaţie prin care ai trecut şi te bazezi pe o bogată experienţă acumulată în anii anteriori. Parcă ai fi un învăţat, un înţelept cu un bagaj de informaţii şi cunoştinţe extrem de bogat şi de documentat, şi ştii exact ce trebuie spus sau făcut în orice situaţie cu care te confrunţi. Totul face parte dintr-un plan pe care l-ai construit prin muncă şi studiu.

Horoscop Săgetător

Când faci un calcul cu ce bani ai mai rămas după ultimele cumpărături, nu-ţi iese o cifră promiţătoare, încât eşti gata să cazi în depresie din cauza banilor. Prefă-te că nu te preocupă acest aspect, lasă datoriile sau bilanţurile pe altădată, şi acum adu-ţi aminte doar de ceea ce ai, nu de ceea ce-ţi lipseşte. Oricum nu vei putea cumpăra vreodată tot ce-ţi doreşte inima, dar tot ai ceva concret în mână care poate compensa ceea ce lipseşte. Legea compensaţiei funcţionează de fiecare dată.

Horoscop Capricorn

Nu-ţi ies toate planurile aşa cum ai dorit, ci te trezeşti cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi îţi strică buna dispoziţie. Poate sănătatea e cea care îţi pregăteşte marea bombă sau vremea te obligă să renunţi la o călătorie, deci ceva nu iese ca la carte.

Horoscop Vărsător

Nu se pot lega discuţii serioase şi coerente astăzi, pentru că, ori de câte ori propui un subiect, intervin alte aspecte care distrag atenţia tuturor. Copiii vor fi în centrul atenţiei, iar când, într-un mediu, predomină copiii, cei maturi nu mai pot spera că pot avea discuţii prelungi ca pentru vârsta lor. Ai mai multe datorii de onorat în aceeaşi zi şi vei încerca să mulţumeşti pe toată lumea, dar ziua se duce în fugă, încât nici nu ştii când a trecut.

Horoscop Pești

Un singur lucru trebuie evitat atunci când intri în contact cu diferite categorii de oamenii: discuţiile despre bani, pentru că acestea vor tensiona de fiecare dată atmosfera. Nimeni nu e pe acelaşi nivel, ci tot se va găsi vreunul care să comenteze criza în fel şi chip, chiar dacă în jur se află şi persoane înstărite, dar şi cu datorii imense în spate. Fii tu cel înţelept şi ghidează dialogul într-o direcţie care să-i unească pe toţi, dar orice ai face tot se va stârni pe alocuri şi vreo furtună de opinii.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 24 august zilnic