x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 august 2021. Scorpionii sunt stresați la muncă. Vărsătorii nu comunică bine

Horoscop zilnic, 25 august 2021. Scorpionii sunt stresați la muncă. Vărsătorii nu comunică bine

24 Aug 2021   •   15:54
Horoscop zilnic, 25 august 2021. Scorpionii sunt stresați la muncă. Vărsătorii nu comunică bine
Sursa foto: Ann Danilina - Unsplash.com

Berbec

Astăzi nu comunici bine cu persoana iubită ceea ce ar putea să provoace ratarea unei întâlniri. Asigură-te, așadar, că îi transmiți exact detaliile locației, adresa. Scrie un mesaj cu toate datele. Și nu uita de oră.

Taur

Ai uitat ceva acasă de care ai nevoie și va trebui să te întorci. Asta va provoca întârzieri dar stai calm. Este doar o neplăcere temporară. Nu te stresa. La prânz savurează un pahar cu vin sau o ceașcă liniștitoare cu ceai.

Gemeni

Poate că va trebui să petreci mult timp în mașină și să ratezi oamenii pe  care trebuie să-i vizitezi.  Asta te va enerva la culme. Prin urmare, parchează-ți mașina undeva și merg pe jos. Vei scăpa de un accident și mai ales de nervi. 

Rac

Documente care implică bani îți vor fi necesare astăzi, ceea  ce te va ține departe de propriile proiecte sau de petrecerea timpului cu persoana iubită. Nu te supăra prea tare pentru că vei face greșeli și îți va trebui și mai mult timp să le repari. Rezolvă lucrurile metodic și repede pentru a reveni la viața ta. 

Leu

Un vizitator nefericit, probabil o femeie, ar putea veni astăzi în vizită. Această persoană îți spune lucruri neplăcute și te va încărca cu energia ei negativă. Dacă nu te poți eschiva, pune-ți muzică sau un film amuzant. Vei scăpa de supărare și îți va reveni buna dispoziție.

Fecioară

Aștepți un mesaj important? Dacă da, este posibil să nu ajungă pentru o vreme. Dacă nu apare astăzi, sună expeditorul și roagă-l să ți-l mai trimisă odată. 

Balanță

Îngrijorările legate de bani se pot transforma în stres. Mai bine concentrează-te pe ceea ce faci decât să pierzi timpul frământându-te. Șeful tău are pretenții mari. Dacă ești atent, vei face minuni. Formulează un plan de acțiune și pune-l în funcțiune practică.

Scorpion

Ai de întocmit multe documente obositoare și vei dori să scapi cât mai repede. S-ar putea să-ți fie distrasă atenția și asta să te irite. Nu-ți face griji. Concentrează-te pe lucrarea ta, atlfel vei provoca stres suplimentar supărându-te pe toată lumea. 

Săgetător

Unele lucruri de care ai nevoie pentru anumite proiecte s-ar putea dovedi incerte. Indiferent unde cauți, probabil vei găsi lucruri interesante dar nu este ce cauți. Dacă sarcina nu este urgentă, ar putea fi o idee bună este să o amâni puțin. 

Capricorn

Ar trebui să fii atent la visele tale dar în această seară subconștientul tău ar putea să-ți trimită niște informații incomplete. Dacă mesajul este evident, acordă-i atenție  dar dacă îți lipsesc prea multe date, s-ar putea să nu însemne nimic. Uneori un vis este doar un vis.

Vărsător

O comunicare greșită într-o afacere sau un partener romantic ar putea provoca unele tensiuni. Prin urmare, exprimă-te mai clar. Asigură-te că partenerul tău înțelege ce spui. Totodată, nu te jena să întrebi. Amintește-ți, este mai bine să pui o întrebare stupidă decât să faci o greșeală stupidă!

Pești

Lucrezi cu o mulțime de documente? Dacă da, s-ar putea să constați că lipsesc unele dintre hârtiile de care ai nevoie. Se pare că au dispărut într-o gaură neagră. Uită-te peste tot, dar sunt șanse ca cineva să le aibă și să nu ște. Nu te teme să întrebi. i putea economisi o multe eforturi inutile.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic