x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 septembrie. Scorpionii nu reușesc să își găsească liniștea

Horoscop zilnic, 25 septembrie. Scorpionii nu reușesc să își găsească liniștea

24 Sep 2020   •   14:30
Horoscop zilnic, 25 septembrie. Scorpionii nu reușesc să își găsească liniștea
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Azi ești predispus la a asculta și la a transmite mai departe bârfe. Încearcă să analizezi mai bine informațiile care ajung la tine.

Taur

Azi îți dedici timpul unei persoane dragi din viața ta. Fie că încerci să-i alegi un cadou, fie că pur și simplu stați și discutați ore-n șir, ziua de azi este despre această persoană specială.

Gemeni

Nu reușești să îți găsești echilibrul. Simți că nimic din ceea ce faci nu este bine și, în plus, nu ești mulțumit de felul în care arată viața ta. Încearcă să nu fi așa dur cu tine!

Rac

Reiei legătura cu prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Discutați despre toate momentele prin care ați trecut împreună. În plus, te încarci cu multă energie pozitivă.

Leu

Te gândești la bani și încerci să iei o serie de decizii care să te ajute să faci niște economii. În primul rând, încearcă să nu mai arunci bani în stânga și-n dreapta pe lucruri de care, în realitate, nu ai nevoie.

Fecioară

Nu prea ai acordat atenție familiei în ultima perioadă, iar acum este momentul să îți îndrepți privirea asupra lor. Ziua de azi este despre timp petrecut în familie.

Balanță

Vrei să îți găsești echilibrul interior după care tânjești atât de mult. Astfel, este recomandat ca azi să petreci cât mai mult timp singur. Meditația este o idee bună.

Scorpion

Nu reușești să îți găsești liniștea, în contextul în care te-ai confruntat cu tot felul de probleme în ultima perioadă, mai ales pe parte sentimentală. Încearcă să discuți deschis despre ceea ce simți.

Săgetător

Azi vrei să petreci cât mai mult timp singur, pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri. Încearcă să analizezi deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpului, pentru a nu repeta greșelile din trecut.

Capricorn

Azi te ocupi de tot ce ține de locuință. Vrei să redecorezi, astfel încât locul în care îți petreci atât de mult timp să te caracterizeze mai bine.

Vărsător

Petreci timp cu partenerul de cuplu și descoperiți că aveți o pasiune comună. Astfel, ziua de azi vă ajută să vă cunoașteți mult mai bine.

Pești

Încearcă să nu îți faci prea multe planuri azi, pentru că lucrurile nu vor decurge așa cum îți dorești. În schimb, încearcă să acorzi mai multă atenție flexibilității.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 25 septembrie