x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 decembrie 2020. Este o zi specială în care vrei să anunți pe toată lumea cât de fericit ești

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2020. Este o zi specială în care vrei să anunți pe toată lumea cât de fericit ești

25 Dec 2020   •   15:59
Horoscop zilnic, 26 decembrie 2020. Este o zi specială în care vrei să anunți pe toată lumea cât de fericit ești
Sursa foto: hepta

Horoscop Berbec

V-ați uitat vreodată la o pisică care se joacă cu un șoarece de jucărie? Știe cu siguranță că nu este un șoarece real, dar asta nu înseamnă că jocul este mai puțin distractiv. Gândiți-vă la jocul pe care îl jucați acum cu o anumită persoană în același mod, dar puneți mai mult suflet. Transmiteți mesajul că este într-adevăr doar un joc.

Horoscop Taur

Dacă cineva poate fi un tovarăș grozav, acela ești tu. Ai rezistența și tenacitatea unui taur. Dacă ați găsit pe cineva în ultimele zile care măcar încearcă să țină pasul, sunteți pregătit pentru o discutie plăcută.

Horoscop Gemeni

De obicei sunteți destul de bun in aprecierea stării de spirit a partenerului, mai ales dacă va interesează mai mult decât o simplă prietenie. În prezent, însă, nu sunteți foarte sigur pe care dintre tacticile obișnuite să le utilizați. Evident, există doar un singur lucru de făcut: lansați-vă într-una dintre acele conversații ocazionale mascate ca un interviu abil și, în câteva momente, veți ști exact cum să procedați.

Horoscop Rac

Nu întâmplător emoțiile au fost întotdeauna specialitatea ta. Știi cum să le exprimi indiferent de locul în care te afli sau cu cine este de față, pentru că nu îți vine niciodată în minte să le reții. La urma urmei, sentimentele nu sunt cea mai bună parte a omului? Atunci când simti un sentiment foarte puternic, nu te vei gândi de două ori înainte de a-l exprima. 

Horoscop Leu

Lucrurile merg atât de bine chiar acum, încât aproape îți este frică să menționezi ce se întâmplă. Relaxați-vă. Împărtășiți bucuria tuturor celor pe care îi cunoașteți și nu vă mirați dacă unii prieteni din trecut vin să participe la distracție.


Horoscop Fecioara

Vrei să anunți pe absolut toată lumea cât de fericit sunteti și de ce. Începeți prin a obține permisiunea partenerului pentru a anunța veștile voastre pline de bucurie. Odată ce ați reușit, spuneți-le prietenilor, familiei, colegilor de muncă și oricărei persoane cu care vă întâlniți. Singurul lucru mai bun decât să fii fericit este să spui întregii lumi de ce.

Horoscop Balanța

Ati putea întâlni pe cineva care pare să vă placă cu adevărat. Totuși, amintirea eșecurilor din trecut v-ar putea bântui. Toată lumea a experimentat dragostea la multe niveluri și este dificil să judecati la ce nivel se află un noul prieten. Luați-o încet și aflați ce puteți despre această persoană. Gândiți-vă mai puțin la romantism și mai mult la bucuria experienței. 

Horoscop Scorpion

Aveti viziuni chiar acum, dar nu sunt iluzii; sunt viziuni ale lucrurilor pe care vreti să le faceti. Fie că vedeți palmieri, plaje sau castele, puteți începe să faceți planuri. Planificarea următoarei vacanțe de vis nu costă nimic, așa că lasați-vă imaginația să zburde. 

Horoscop Săgetător

În acest moment, intimitatea este cu siguranță ceea ce căutati, dar nu în sensul tradițional. Nu este o conexiune fizică ceea ce o căutați. Vreti o întâlnire a minților, a sufletelor și a inimilor și va veti opri până nu o veti obține. Vestea bună este că știți exact cu cine să porniți pe un nou drum. 


Horoscop Capricorn

Dacă cineva se pricepe să păstreze o față inexpresivă, cu siguranță dvs sunteti. Acum, o anumită persoană de care ați făcut tot posibilul să vă ascundeți sentimentele ar putea să vă abordeze brusc, cu frază de genul: „Deci, este ceva despre care trebuie să vorbim?” S-ar putea să fiți surprins, dar și încântat, pentru că nu a trebuit să vă chinuiți pentru a-i atrage atenția.


Horoscop Vărsător

Sunteti o persoană cerebrală, care deseori „explodează” în rutina zilei cu atâtea gânduri, idei și invenții care luptă simultan pentru atenție, încât contactul cu oamenii reali se face tot mai greu. Așteptați-vă ca acest lucru să se întâmple acum și să fiți complet fermecati de efort, ca să nu mai vorbim de persoana implicată.

Horoscop Pești

Sunteti pregătit să aveti una dintre acele zile neprețuite. Vă puteți bucura de ea, fără să vă simțiți îndatorat față de orice persoană care vă este alături. Amintiți-vă, ceea ce se întâmplă în jur, așa că, dacă ceea ce vi se întâmplă este încântător, este pur și simplu pentru că meritați. 

 

×