x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 iunie 2021. Vărsătorii dau sfaturi. Noi oportunități pentru Capricorni

Horoscop zilnic, 26 iunie 2021. Vărsătorii dau sfaturi. Noi oportunități pentru Capricorni

25 Iun 2021   •   14:43
Horoscop zilnic, 26 iunie 2021. Vărsătorii dau sfaturi. Noi oportunități pentru Capricorni
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Acordă o atenție deosebită prietenilor tăi. Unul dintre ei poate trece printr-un moment dificil și are nevoie de puțin sprijin. Dacă poți, adună mai mulți prieteni împreună și organizează un prânz ori o cină improvizată, sau orice altă activitate care vă permite să râdeți sau să vă îmbrățișați. Prieteniile sunt comori care trebuie prețuite și cultivate.

Taur

Natura ta artistică este favorizată. Inima și creierul tău lucrează împreună pentru ceva grozav. Folosețte-ți abilitățile creative pentru a face o declarație îndrăzneață. Distrează-te. Poate exista o tendință spre lene. Dacă vrei să stai pe canapea, este în regulă. Există o cantitate mare de energie disponibilă pentru tine dacă alegi să o valorifici.

Gemeni

Nimic nu-ți scapă astăzi. Al șaselea simț al tău merge exact la țintă. Mintea ta este ascuțită și emoțiile sunt extrem de sensibile. Ești ca un detectiv care descoperă tot. Vei putea obține rezultatul dorit cu foarte puțin efort. Lucrurile vor curge natural.

Rac

S-ar putea să simți că ești gata să începi petrecerea dar, dintr-un anumit motiv, oamenii din jurul tău nu vor. Poate că trebuie să încetinești și să aștepți ca ceilalții să ajungă. S-ar putea să nu vină deloc. Dacă oamenii spun că se descurcă bine, nu-i credeți neapărat. Cel mai probabil există ceva ascuns care necesită atenție.

Leu

Nu-ți face prea multe griji astăzi. În schimb, concentrează-te pe sentimentele și relațiile tale. Este nevoie de o atitudine atentă și sensibilă, nu un mod dur și militant de a face față lucrurilor. Vei descoperi că, adoptând un ton cald, oamenii vor fi mult mai receptivi.

Fecioară

Nu te întrista dacă nimeni nu râde astăzi la glumele tale. Nu înseamnă că nu ești amuzant. Înseamnă doar că este posibil ca oamenii să nu aibă chef să râdă. Oricât de ridicol pare, astăzi este pur și simplu o zi mai bună pentru a plânge. Scapă de toate emoțiile tale reținute. Discută lucrurile cu ceilalți. Inima ta îți  va spune ce să faci.

Balanță

Nu fi timid astăzi. Exprimă ce simți. Cu cât împărtășești mai mult cu ceilalți, cu atât vor fi încurajați să se deschidă și ei. S-ar putea să ai parte de momente tandre în această seară. Gândirea ta este clară și în concordanță cu cele mai profunde și adevărate emoții ale tale. Ești vedeta spectacolului.

Scorpion

Păstrează-ți cumpătul. Nimeni nu vrea să se certe. Poate fi greu să te conectezi cu oamenii din jurul tău, dar acesta nu este un motiv pentru a te supăra. Vorbește mai încet. Ascultă și ce au de spus ceilalți. S-ar putea să existe un pic de întrerupere în rutina zilnică. Alții te pot provoca dar nu te îndoi de tine.

Săgetător

Astăzi este o zi excelentă pentru tine. Vei descoperi multe oportunități. Ai face bine să lucrezi cu ceilalți, arătându-le  natura ta sensibilă și intrând în energia grupului. Realismul și stabilitatea ta sunt exact ceea ce trebuie pentru a ghida persoanele nehotărâte cu care lucrezi.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru tine. Apar noi oportunități. Lucrează în grup pentru a realiza lucruri mai mari decât ai putea singur. Conectează-te la energia colectivului. Ai calitățile de care au nevoie ceilalți. Folosește-le.

Vărsător

Intuiția ta este mai fiabilă decât mintea. Aceasta este o zi grozavă în care ar trebui să te bucuri de o dispoziție bună și un cap limpede. Emoțiile tale sunt mari, așa că profită de această energie și împărtășește-o cu ceilalți. Vei da sfaturi foarte bune celorlalți.

Pești

S-ar putea să te simți foarte visător. Stările tale pot fluctua. Poate fi greu să îi faci pe ceilalți să-ți împărtășească umorul tău plin de viață. Poate că se întâmplă ceva cu ei și emoțiile lor pe care pur și simplu nu le observi așa că fii atent.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic