x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 decembrie 2020. Este momentul pentru unele schimbări majore în relație

Horoscop zilnic, 28 decembrie 2020. Este momentul pentru unele schimbări majore în relație

27 Dec 2020   •   18:20
Horoscop zilnic, 28 decembrie 2020. Este momentul pentru unele schimbări majore în relație
Sursa foto: Hepta

Horoscop Berbec

Dați tot ce puteți și ceva în plus. Este posibil să nu vedeți rezultatele imediat, dar depunând un efort deplin, veți învăța să apreciați procesul și asta este cu adevărat ceea ce este cel mai important. Viața nu este niciodată perfectă, dar poate fi foarte distractivă dacă savurati ceea ce aveti in față.

Horoscop Taur

Viața nu poate fi controlată și este mult mai ușor dacă te lași dus de val. În plus, dacă ai controla cu adevărat întregul univers, nu ar exista niciodată surprize în viața ta și unde ar mai fi distracția? Așadar, pornește la drum și bucură-te de fiecare moment. Finalul nu numai că te va surprinde; s-ar putea să fie mult mai bun decât orice ai fi putut planifica!

Horoscop Gemeni

Intrarea în joc este bună. O parte din bucuria vieții constă în menținerea deschisă a opțiunilor. Chiar și așa, ar trebui să faceți un efort să acționați onorabil în orice moment. Dacă aveți o mulțime de alegeri, vă rugăm să vă amintiți că sunt implicați și alți oameni. 

Horoscop Rac

Sunteți iritat în ultima vreme? Este tentant să vreți să folosiți acele gheare pe care le aveti pentru a le înfinge în orice curios care încearcă să vă pătrundă intimitatea, dar rețineți-vă acest impuls. Oamenilor le pasă și vor să știe cum vă descurcați. Dacă într-adevăr aveți nevoie de o perioadă de pauză serioasă, informați-i politicos, dar cu fermitate, că știți ce faceți și veți ieși din această stare când vă veți simți mai bine.

Horoscop Leu

Sunteți pur și simplu irezistibil acum. Ceva din modul în care vă mișcați atrage admiratori din toate părțile. Nu este doar frumusețea cu care sunteți inzestrat, deși există și asta, desigur, ci este vorba de întreaga ființă. Trebuie să fiți conștient că aveți un farmec, chiar dacă în mod normal sunteti un tip mai timid și mai retras.

Horoscop Fecioara

Este posibil ca unele mici lovituri să vă clatine și, dacă nu vă doboară, cel mai bun lucru de făcut este să porniți din nou la drum. În ambele cazuri, acțiunea arogantă, nu agresivă, este cu siguranță calea de urmat. Dacă cineva este hotărât să arunce cu remarci otrăvitoare asupra ta, mai bine îl eviți și îți vezi de drumul tău.

Horoscop Balanța

Pentru a-ți face un prieten, trebuie să fii prietenos. Deci, dacă simți că tu și o anumită persoană v-ati îndepărtat unul de altul, examinează ceea ce simți cu adevărat. Pune-ți și tu câteva întrebări dificile, de exemplu: ai fost acolo pentru această persoană în același mod în care vrei să fie acolo pentru tine? Dacă răspunsul este nu, este momentul să începi să faci schimbări mari în bine în modul în care tu și cealaltă persoană interacționați.

Horoscop Scorpion

Corpul și mintea sunt menite să funcționeze împreună, așa că, dacă unul (sau ambele) dintre ele par să aibă probleme, este timpul să găsiți o soluție. Poate că asta înseamnă să dormiti mai mult și să petreceti mai puțin timp online. Poate că asta înseamnă să mergeti uneori pe jos, în loc să conduceti peste tot. Indiferent de metoda pe care o alegeți, asigurați-vă că există o cooperare între cele mai importante două părți ale bunăstării dumneavoastră. La urma urmei, nu vreti ca unul dintre ele să intre în grevă.

Horoscop Săgetător

Pentru a vă regăsi, ar trebui să dati deoparte orice noțiuni preconcepute pe care le aveți despre cine sunteți în primul rând. Cum puteți explora și descoperi cu adevărat ce sunteti, dacă începeti călătoria cu limite stricte în vigoare? Cine știe? Poate sunteti vegetarian. Poate sunteti dansatoare. Poate culoarea preferată este cu adevărat roșu, nu albastru. Poate, doar poate, ești pe cale să afli.

Horoscop Capricorn

Schimbarea poate fi stresantă și asta se aplică și schimbărilor în bine. Înseamnă a lăsa în urmă ceea ce era familiar și a începe un nou mod de viață. Și cu siguranță aveți de făcut câteva modificări, pentru a vă îndrepta mai bine. Cum puteți minimiza stresul și maximiza starea pozitivă? Puteți recunoaște că lucrurile ar putea fi o nebunie pentru o vreme și că lucrurile se vor rezolva în curând. Și, da, că lucrurile vor fi cu siguranță diferite.

Horoscop Vărsător

Nu aștepta să treacă viața. Faceți ca viața pe care o doriți să se întâmple. Ce mai asteptați? Oportunitățile și posibilitățile abundă dacă știi unde să le cauți. Este viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Tot ce trebuie să faceți este să efectuați prima mișcare radicală în această directie. Nu este viața prea scurtă pentru a o pierde? Este momentul să actionați.

Horoscop Pești

Uneori, pentru a fi împreună, trebuie să vă permiteți să mergeți mai întâi individual. Sună ciudat? Poate. Dacă soluția sau rădăcina unei probleme vă scapă, este timpul să demontați toate părțile care alcătuiesc întregul și să le examinați separat, înainte de a încerca să construiți un fel de coaliție sau soluție. În acest fel puteți identifica unde este problema și puteți remedia cu adevărat lucrurile, în locul adoptării unei soluții temporare.

 

×