x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 septembrie 2021. Tauri sunt atrași de artă. Scorpionii se îndrăgostesc

Horoscop zilnic, 28 septembrie 2021. Tauri sunt atrași de artă. Scorpionii se îndrăgostesc

27 Sep 2021   •   13:34
Horoscop zilnic, 28 septembrie 2021. Tauri sunt atrași de artă. Scorpionii se îndrăgostesc
Sursa foto: Hepta

Berbec

Experimentele care combină creativitatea și tehnologia ar putea duce la oportunități de creștere a veniturilor. Ești receptiv la idei noi și ai dispoziția necesară pentru un efort care le face să lucreze pentru tine. Probabil că vei descoperi noi talente pe care nu știai că le ai. Aceasta este o zi minunată pentru a te înscrie la un curs, să participi la o prelegere sau pentru a căuta îndrumare.

Taur

Astăzi s-ar putea să fii mai atras de formele de artă neobișnuite. Poate că expozițiile artiștilor locali ți-au atras atenția sau s-ar putea să îți dezvolți gustul pentru muzica alternativă. Și filmele cu o mulțime de efecte speciale ar putea să-ți placă. 

Gemeni

Un prieten vechi pe care poate nu l-ai mai văzut de multă vreme va veni în vizită astăzi. Aceasta ar trebui să fie o surpriză, dar te vei bucura. Poți cumpăra diferite echipamente IT. Casa ta va fi plină, dar te vei distra.

Rac

O invitație neașteptată a unui prieten te va duce într-o scurtă călătorie. Conversațiile cu prietenii sunt interesante. O parte din tine poate fi schimbată pentru totdeauna în bine. Noi interese, poate umanitare, ar putea veni în calea ta. Este o zi plină de satisfacții.

Leu

Noile oportunități de carieră apar pe scenă pentru a-ți trezi ambiția. Ve avea parte de posibilități neobișnuite de progres pe care nu le-ai luat în considerare până acum. Acest lucru poate fi un pic intimidant, dar și interesant. Este puțin probabil să renunți la șanse până nu le analizezi.  Ai parte de succes și noroc.

Fecioară

Astăzi planifici o călătorie lungă într-un loc în care nu ai fost niciodată, probabil în compania unui iubit sau a unui prieten apropiat. Emoția de a face aranjamentele vă apropie. Romantismul arată bine deoarece comunicarea dintre voi este foarte bună. Veți avea o seară interesantă împreună. 

Balanță

O vizită neașteptată a unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva timp ar putea aduce amintiri uitate de mult. Te vei simți tulburat. Deși vrei să-ți reprimi sentimentele, nu este cea mai bună decize. Este important să te eliberezi. Bucură-te că îți revezi prietenul. 

Scorpion

Astăzi s-ar putea să te îndrăgostești la prima vedere. Poate de cineva nou sau de un vechi prieten pe care îl vezi brusc într-o lumină nouă. De asemenea, ai putea înțelege unele lucruri despre partenerul actual. Indiferent  ce se întâmplă, momentul este bun pentru a-ți manifesta romantismul. Dacă este posibil, ieși cu persoana respectivă diseară. 

Săgetător

Ești optimist cu privire la cariera ta. Este posibil să-ți apară în cale brusc un partener entuziast. Oricum ar fi, aștepți cu nerăbdare proiecte interesante și progrese. Totodată, ai șansa să-ți faci un nou prieten, cineva care va rămâne în preajma ta.

Capricorn

Interesul pentru arta din țări îndepărtate îți va stârni interesul. Dorința ta de a călători revine și vrei să vizitezi locuri îndepărtate, poate în compania unui iubit. Dacă ești serios, începe să te interesezi. Aceasta este o zi minunată pentru a planifica o vacanță.

Vărsător

Faci cumpărături pentru casă. Simțul tău estetic este foarte ridicat. Ești atras de neobișnuit și neconvențional. Musafiri neașteptați dar bineveniți ar putea veni la ușa ta și veți avea niște conversații interesante. S-ar putea chiar să găzduiești un eveniment improvizat.

Pești

Vei avea conversații neașteptate, dar binevenite, cu un iubit sau un prieten apropiat. Este indicată planificarea unei călătorii plăcute și interesante. Astăzi relaționezi bine cu ceilalți, prieteniile vor fi mai apropiate, iar relațiile romantice devin mai intime. Un amic se va muta ma aproape de tine. Planifică o mică adunare pentru această seară.

×