x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 iulie 2021. O zi grozavă pentru dragoste și distracție

Horoscop zilnic, 29 iulie 2021. O zi grozavă pentru dragoste și distracție

28 Iul 2021   •   11:30
Horoscop zilnic, 29 iulie 2021. O zi grozavă pentru dragoste și distracție
Sursa foto: Hepta

Berbec

Astăzi renunță la seriozitate și distrează-te. Invită-ți acasă prietenii buni, jucați cărți, delectați-vă cu mâncare bună. Este o zi în care să râzi, să te simți liber, să fii vesel. 

Taur

Ai o influență incredibil de puternică asupra celorlalți datorită firii tale pașnice, armonioase, relaxate. Farmecul tău te va duce în orice loc vrei să mergi, așa că folosește-l după bunul plac. Zâmbește oamenilor pe care îi întâlnești.

Gemeni

Renunță la partea agresivă din tine. Râde puțin. Nu mai fii caustic și dur, îndreaptă-te spre iubire și voie bună. S-ar putea să apară lucruri mici care să-ți perturbe rutina zilnică, dar un zâmbet cald este tot ce ai nevoie pentru a dezamorsa orice frustrare sau negativitate.

Rac

Este o zi grozavă pentru tine. Abordarea ta jovială în fiecare situație este exact ceea ce ți-a recomandat medicul. Petrece timp cu copiii și bucură-te de lumea lor magică. Exprimă-ți liber dragostea și afecțiunea. O atitudine prietenoasă te va duce departe.

Leu

Ia-ț liber astăzi și relaxează-te puțin. Lasă natura ta romantică să se distreze. Nu te simți vinovat că nu ești atât de serios pe cât crezi că ar trebui. Câștigătorul zilei este cel care poate zâmbi cel mai mult. Recompensele vor dura mult timp. 

Fecioară

S-ar putea să descoperi că alții au o atitudine „eu primul”, care nu-ți place. S-ar putea să trebuiască să-i trezești și să spui „Hei, ce zici de ceilalți?” Încearcă să nu te plângi în timp ce transmiți acest mesaj. Disperarea sau victimizarea nu te va duce nicăieri. Fii prietenos și jovial și vei avea lumea la picioarele tale.

Balanță

Bucură-te de energia caldă și iubitoare de azi. Fii recunoscător pentru ceea ce ai, în special pentru oamenii care te iubesc. Complimentează-i pe ceilalți și spune-le cât de mult înseamnă pentru tine.

Scorpion

Este timpul să ieși din hibernare. Astăzi este o zi de joacă și distracție. Starea de spirit a zilei este ușoară și jovială, așa că fii primul cu o glumă sau o întâmplare amuzantă. Fă-i pe cei din jur să râdă. 

Săgetător

Atitudinile încăpățânate ale altor persoane îți împiedică progresul, iar acest lucru este un indicu că trebuie să mai renunți la încăpățânare. Trebuiei să-ț exprimi emoțiile. Sari pe scenă, urcă pe podium. Spune-ți părerea chiar dacă este diferită de cea a grupului. 

Capricorn

Oamenii vor aprecia îmbrățișările astăzi, așa că fii drăguț cu toți oamenii pe care îi întâlnești. Lasă spiritul tău generos și bun să strălucească. Deschide-ți brațele larg pentru a răspândi dragostea în jurul tău. Este ziua perfectă pentru râs și afecțiune.

Vărsător

Lucrurile ar trebui să meargă extrem de bine pentru tine astăzi. Profită de ocazie pentru a străluci cât de puternic poți. Folosește-ți puterea și ieși în lume. Zâmbește celorlalți. În spatele încrederii în sine există o putere extraordinară, așa că abordează totul cu energie și entuziasm.

Pești

Bucură-te de energia caldă și iubitoare a acestei zile. Fii recunoscător și vezi frumusețea din tot ceea ce te înconjoară. Apreciiază ce ai, mai ales oamenii care te iubesc. Fă-le complimente și spune-le ce înseamnă pentru tine. Aceste lucruri îți vor aduce mult bine în viitor.

 

 

×