x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 iunie 2021. Fecioarele vor porni într-o nouă aventură

Horoscop zilnic, 29 iunie 2021. Fecioarele vor porni într-o nouă aventură

28 Iun 2021   •   20:30
Horoscop zilnic, 29 iunie 2021. Fecioarele vor porni într-o nouă aventură
Sursa foto: Hepta

Horoscop 29 iunie Berbec

Te simți destul de sensibil astăzi. Poate dorești să salvezi fiecare animal rănit de pe marginea drumului. Combină acest instinct hrănitor și iubitor cu un impuls războinic care va prelua conducerea și va conduce lupta. Acest duo energetic puternic este foarte orientat spre acțiune. Trimite în lume instinctele tale iubitoare, interne, pentru a face bine.

 

Horoscop 29 iunie Taur

 Este posibil ca unele persoane să te irite. Există o mare cantitate de energie de foc în aer astăzi, care promovează o atitudine „eu primul”. Poate intra în conflict direct cu natura ta pașnică și diplomatică. De asemenea, oamenii pot fi puțin mai sensibili decât de obicei. Va fi mai greu să stăpânești slăbiciunile sau insultele care rezultă. Ai munca ta care te reprezintă.

 

Horoscop 29 iunie Gemeni

Ia legătura cu mintea ta astăzi. Mai mult ca sigur, creierul tău rațional știe calea cea bună de urmat. Starea ta de spirit poate dicta acțiunea, dar lasă creierul să se ocupe de direcție. Nu exagera nimic. Temperamentele pot crește în dezbateri aprinse despre ceea ce este și nu este corect. Faci parte din soluție, nu din problemă.

 

Horoscop 29 iunie Rac

Există o explozie mai mare de energie astăzi în cale decât a fost de ceva vreme. Este ca și cum ai porni un nou start și acum ai șansa să începi cu o nouă atitudine nouă. Dă-ți seama că o natură sensibilă este ceea ce te va ajuta să fii victorios în această zi. Ține mintea concentrată în timp ce urmărești activități îndreptate spre exterior.

Horoscop 29 iunie Leu

Oamenii și situațiile te îndreaptă astăzi. Poate să pară că există certuri în fiecare colț. Amintește-ți că calea ta este cea pe care ai ales-o. Este posibil să fi anticipat sau nu barierele, dar sunt inevitabile. Cheia succesului este de a găsi echilibrul corect între activitățile interioare și exterioare. Nu îți îndrepta toată frustrarea către ceilalți. Nici nu ține totul în tine.

 

Horoscop 29 iunie Fecioara

Fii pionier în lumea ta astăzi. Mergi într-o aventură. Emoțiile tale sunt aprinse și gata de plecare. Instinctele tale sunt pregătite pentru o nouă provocare. Dacă ceva te încetinește astăzi, va fi gândirea ta rațională. Mecanismul tău de auto-protecție poate începe chiar atunci când lucrurile încep să devină interesante. Faci echilibrul corect.

 

Horoscop 29 iunie Balanța

Mintea ta este surprinzător de clară astăzi, iar gândirea ta se potrivește cu ceea ce ego-ul și-a propus să realizeze. Cheia pentru tine este să lași emoțiile să vorbească. Preia controlul și lasă-te să mergi după ce vrei. În timp ce ai petrecut ultimele câteva zile în contemplație, următoarele zile ar trebui să fie mai orientate spre acțiune.

 

Horoscop 29 iunie Scorpion

Starea ta de spirit este probabil destul de bună și ai un plus de încredere în sine, care te va ajuta în aproape orice proiect pe care îl întreprinzi. În timp ce ultimele câteva zile s-au simțit lente și puțin stagnante, astăzi ești gata să iei măsuri. Cineva tocmai a aprins lumina pilot și acum ești gata să o aprinzi din nou.

 

Horoscop 29 iunie Săgetător

Mintea ta ar putea fi astăzi pe o parte a gardului, în timp ce emoțiile tale sunt pe cealaltă. Provocarea va fi de a găsi o rezoluție de lucru între ele. Mintea ta se îndreaptă spre o abordare mai sensibilă și receptivă, în timp ce inima ta se află într-un mod mai mult de atac. Din păcate, aceste două energii nu funcționează bine împreună. Treaba ta este să găsești un echilibru sănătos.

Horoscop 29 iunie Capricorn

Una dintre temele de astăzi este a da versus a primi. S-ar putea să ți se ceară să te ocupi de multe sarcini simultan, lucru la care te pricepi. Există o mare nevoie de a acționa și de a face lucrurile, în timp ce s-ar putea să simți, de asemenea, o puternică atracție interioară care ți se cere să te așezi și să reflectezi. Ambele sunt emoții valabile și ambele ar trebui să fie onorate pe măsură ce treci prin ziua ta.

 

Horoscop 29 iunie Vărsător

Ești în acord cu instinctele tale de războinic, care îți amintește să te aliniezi la visele tale. Partea dificilă este modul în care îți vei planifica atacul, astfel încât să existe un echilibru egal între a da și a lua. Energiile dominante de astăzi te pot prinde într-o situație dificilă. Uneori, o abordare argumentată direcționată spre exterior este singura modalitate de a trece prin obstacol.

 

Horoscop 29 iunie Pești

Te simți înțepenit astăzi și ești fericit să preiei conducerea. Se pare că poarta de pornire tocmai s-a deschis și tu conduci. Singurul lucru care ar putea împiedica cursa este că mintea ta rațională îți amintește că este important să te oprești. Uită-te în jur și reflectează la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Incorporează ambele energii în ziua ta.

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 29 iunie