x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 3 noiembrie: Racii au șanse mari în sfera profesională

Horoscop zilnic 3 noiembrie: Racii au șanse mari în sfera profesională

02 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 3 noiembrie: Racii au șanse mari în sfera profesională
Sursa foto: Adobest/Getty Images/iStockphoto

Berbec

În sfera profesională vă bucuraţi de o stabilitate confortabilă. Apar solicitări mai mari în casă, unde trebuie să dezamosați nişte tensiuni.
Taur

Dacă aveţi în vedere un proiect sau obţinerea unui parteneriat acţionaţi cu încredere căci contextual actual vă este favorabil.

Gemeni

O prietenie tinde să capete un caracter mai intim. Staţi bine şi cu banii, dar formă fizică lasă puţin de dorit. Odihniţi-vă mai mult.
Rac

Planetele indică şanse mari de progres în carieră. În casă e posibil să investiți sau să renovați ceva. Financiar vă merge foarte bine.
Leu

Venus are grijă să nu duceţi lipsă de companie, dar asta nu pare să vă impresioneze prea tare. Vreţi mai mult în toate privinţele.
Fecioara

Astăzi anumite lucruri nu sunt foarte clare nici în afaceri, nici în cuplu. Aşa că nu e de mirare că nu staţi cu moralul prea bine.

 Balanţă

Va paşte o avansare la muncă, fondată pe prestaţii de toată admiraţia. Şi în relaţia de cuplu dovediţi inspiraţie aşa că aveţi lumea la picioare.
Scorpion

Mici certuri în cuplu, aşa ca între îndrăgostiţi, care vor spori farmecul relaţiei după împăcare. Mai prost aspectate sunt finanţele.

Săgetător

Cineva vă subminează poziţia în anturajul de afaceri, dar lucrurile vor lua o întorsătură avantajoasă pentru voi. Beneficiaţi de protecţia astrelor.

Capricorn

Probleme cu sănătatea sistemului osos  sau la coloana vertebrală. Sunteţi în echilibru cu banii şi în uşor dezavantaj în sfera relaţiilor.

Vărsător

Nişte ambiţii mai vechi vă sunt reactivate de succesul unor apropiaţi. Luaţi lucrurile uşor, pas cu pas. Nu luați decizii pripite.
Peşti

Veţi jubila de fericire în faţa unui adversar faţă de care vă luaţi o revanşă mult aşteptată. Savuraţi- vă pe deplin clipă de glorie.

 

×
Subiecte în articol: horoscop