x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 septembrie 2021. Gemenii fac investiții. Peștii sunt creativi

Horoscop zilnic, 30 septembrie 2021. Gemenii fac investiții. Peștii sunt creativi

29 Sep 2021   •   12:36
Horoscop zilnic, 30 septembrie 2021. Gemenii fac investiții. Peștii sunt creativi
Sursa foto: Foto Allef Vinicius - unsplash.com

Berbec

Îți vei schimba valorile de familie în care ai crezut până acum și îîți vei considera unii prieteni ca fiind adevărata ta familie sau vei crede că o gospodărie neconvențională funcționează mai bine pentru tine decât una tradițională. 

Taur

Unele cărți care ți se par fascinante îți vor schimba viața în moduri subtile. Acestea pot implica noi stiluri de viață sau mistere antice ieșite la iveală ori noi descoperiri științifice. Și nu va fi doar un interes trecător. Ceea ce înveți ar putea deveni parte a ființei tale.

Gemeni

De obicei, ai încredere în instinctele tale despre bani, dar astăzi ar trebui să crezi și mai puternic în simțul tău financiar. Vor apărea idei neconvenționale pentru creșterea veniturilor. În timp ce instinctele tale ar putea spune că merită, logica ta îți va spune că nu. Consultă-te cu profesioniști. Dacă sunt de acord cu instinctele tale, mergi înainte.

Rac

Un prieten sau un grup de amici îți vor transforma nu numai personalitatea, ci și viața. Schimbările ar putea avea loc la un nivel foarte profund, deci este posibil să nu fii conștient de ele. Vei fi surprins, dar nu te supăra. Toată lumea se schimbă. Această transmutație se va dovedi pozitivă. 

Leu

Te-ai gândit să-ți schimbi locul de muncă sau să faci altceva? Acum este momentul. O nouă oportunitate te va surprinde. S-ar putea să treci de la o carieră în culise, cum ar fi banca, la o profesi publică, cum ar fi actoria. Nu ezita din cauza nesiguranței. Dacă îți place, acționează.

Fecioară

Vei avea parte de o transformare radicală a rutinei zilnice. Te hotărăști să obții o diplomă de studii aprofundate ori să te muți chir într-o țară străină, orii să te implici mai mult într-un grup. Chiar și pentru cineva la fel de aventuros ca tine, această schimbare poate părea revoltătoare. Nu-ți face griji. Urmeaza-ti inima. Astfel de oportunități apar adesea o singură dată în viață!

Balanță

Valorile tale ar putea fi atacate. Poate că cineva legat de jobul tău face lucruri care par lipsite de etică și nu vrei să fii asociat cu el. Oricare ar fi situația, abordarea acesteia poate fi prea dificilă. Vrei să te retragi dar gândește-te bine! Orice ai decide, vei dori să fii sigur că este potrivit pentru tine.

Scorpion

Îți vei canaliza multă energie in parteneriate astazi. Indiferent dacă este ceva nou sau pe termen lung, de afaceri sau personal, este nevoie de un efort suplimentar. Tu și partenerul tău trebuie să comunicați mai mult. Împărtășiți-vă îngrijorările sau faceți câteva planuri de viitor, care sunt puțin diferite de ceea ce faceți de obicei. Fă efortul.

Săgetător

Aprofundarea zonelor mai obscure ale muncii tale este obiectivul tău astăzi. Acest lucru ar putea implica explorarea posibilităților pentru noile întreprinderi sau ceva la fel de banal precum curățarea fișierelor. Vor fi conversații intense despre aceste chestiuni. Nu fi surprins de nimic. Obiectele sau informațiile ciudate sunt cu siguranță la ordinea zilei.

Capricorn

Ești implicat într-o întreprindere creativă cu un partener? Dacă da, așteaptă-te ca o explozie de energie să fie direcționată către finalizarea acelui proiect. S-ar putea să faci mai multe progrese astăzi, deși vei fi surprins de direcția pe care o ia întreprinderea. Seara ieși la o întâlnire romantică.

Vărsător

S-ar putea să fie nevoie de unele lucrări la infrastructura casei tale. Instalațiile sau electricitatea ar putea să-ți creeze probleme, dar vei fi bucuros când reparațiile sunt terminate. Casa ta va funcționa mai eficient. 

Pești

Proiectele creative de scriere sau vorbire ar putea să-ți ocupe mult timp. Probabil că vei fi atât de prins în ceea ce faci, încât vei avea dificultăți în a te întoarce în lumea reală când ai terminat. Nu- nimic. Vei fi mulțumit de rezultate.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic