x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 mai 2021. Urmează o zi specială care ar putea aduce schimbări în viața sentimentală

Horoscop zilnic, 4 mai 2021. Urmează o zi specială care ar putea aduce schimbări în viața sentimentală

03 Mai 2021   •   13:58
Horoscop zilnic, 4 mai 2021. Urmează o zi specială care ar putea aduce schimbări în viața sentimentală
Sursa foto: Pixabay.com

Horoscop 4 mai Berbec

Nerăbdarea te poate duce pe un drum greșit și dacă te grăbești să-i spui ceva partenerului tău fără să te fi gândit atent la asta sau să fii sigur de cuvintele tale, ai putea provoca probleme în relația ta. Nu te lăsa atras de confruntări, cu atât mai puțin pentru a te certa cu „fanatici” religioși sau politici pe internet, care încearcă să își impună cu orice preț opiniile, dogmele și credințele. Din fericire, Mercur, planeta comunicațiilor, se află într-un semn de pământ, iar această energie vă accentuează ușurința de a vorbi.Astăzi își vei îndrepta atenția spre descoperirea de noi modalități de a progresa financiar. Vei fi mai conștient ca oricând de puterea ta interioară.

Horoscop 4 mai Taur

Vei fi, fără îndoială, stresat de o noua întorsătură a evenimentelor. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la tot! Pur și simplu vei începe să te îndoiești de angajamentele tale. Ai prefera să faci orice, decât să te ocupi de lucruri serioase. De asemenea, vei fi dornic să te distrezi și să îi distrezi pe ceilalți.

Horoscop 4 mai Gemeni

Sinceritatea este cheia în toate relațiile pentru Gemeni. Dacă descoperi că persoana care te interesează face lucruri pe ascuns, te înșală cu privire la probleme care par mici, dar care s-ar putea complica, chiar dacă nu sunt infidelități, vorbește clar și deschis! Desigur, atunci când pune cărțile pe masă, acționează cu curtoazie și respect, cu inteligență și maturitate. Nu lăsați emoția să vă fie ghid. Deci, puteți găsi soluții rezonabile. Deși lucrurile par foarte dificile și complicate, toate au soluții și de multe ori aparențele pot fi înșelătoare.

Horoscop 4 mai Rac

Luna este de partea voastră când treceți prin semnul echilibrat al Balanței și contribuie la transformarea cuvintelor voastre în armonie și conciliere în această marți, care este ziua zodiacală a Racilor. Acest efect este subliniat și de incidența directă a planetetei Mercur. La acest început al săptămânii de lucru, concentrați-vă asupra activității dvs. neterminate și nu continuați să amânați o conversație importantă. Odată confruntată și rezolvată situația care vă îngrijorează, veți respira ușurați și vă veți bucura de restul acestor zile cu mai multă liniște și pace interioară. Astăzi te vei gândi la aventurile trecutului. Vei fi sentimental, reflectând la zilele tale de student și la prieteni. Planetele vor trezi sentimente de nostalgie.

Horoscop 4 mai Leu

 Iertarea și uitarea merg mână în mână pentru Lei. Acest lucru nu înseamnă că acționezi fără gânduri, ci mai degrabă că poți lăsa în urmă situațiile care nu merită amintite și te poți lansa pentru a-ți trăi prezentul și viitorul cu mai multă siguranță. Tranzitul lunar care se întâmplă în această zi vă va ajuta să vă stabilizați foarte mult economia și relațiile de muncă. Din fericire, intrați într-un ciclu promițător în care experiențele voastre din trecut vor juca un rol determinant. Recompensează-te pentru toate lucrurile minunate pe care le-ai făcut pentru tine și pentru ceilalți. Răsfățați-vă că sunteți o persoană bună în loc să vă criticați pentru că sunteți o persoană rea. Cu toate acestea, amintiți-vă în orice moment că sunteți perfect așa cum sunteți.

Horoscop 4 mai Fecioara

Este o zi specială, iar în această seară te așteaptă o situație sentimentală plăcută care va avea multe efecte viitoare. Știați că acele bârfe îngrijorătoare, idei sau comentarii de care ați aflat recent sunt cel mai probabil false? Aveți grijă când vă vorbesc despre infidelitate sau trădare a iubirii, deoarece acum sub influența lui Pluto retrograd apar multe confuzii. Înainte de a lua o decizie emoțională, analizează cu atenție pașii pe care urmează să-i faci și nu te lăsa învăluit de persoane rău intenționate.

Visele și viziunile pe care le-ați avut vă vor inspira spre creativitate. Astăzi, o mare parte din timpul tău va fi dedicat scrisului, picturii sau muzicii. În timp ce lucrați, s-ar putea să doriți să fiți singuri, dar seara probabil veți participa la o adunare sau poate vă veți întâlni doar cu niște prieteni.

Horoscop 4 mai Balanța

Luna se află în semnul tău echilibrat și totul este normalizat. Din fericire, vei depăși o anumită situație emoțională care ți-a provocat dezgust sau îngrijorare. Vă veți da seama de importanța de a nu aduce lucrurile din trecut în prezent. Dacă puteți depăși resentimentele și suspiciunile, veți putea să vă reluați viața amoroasă. Profitați de influența planetară a Lunii în semnul vostru pentru a vă echilibra intern și pentru a vă reveni la controlul vieții voastre amoroase așa cum ați fost întotdeauna.

Veți visa la acea persoană specială din viața voastră, vei avea fantezii despre petrecerea timpului împreună. Invitați-o la prânz, dacă puteți. În caz contrar, planificați împreună o cină romantică și programați singuri timpul. Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva cu multe posibilități. Nu fi atât de timid!

Horoscop 4 mai Scorpion

Nu continuați să regretați evenimentele care vă scapă de sub control, deoarece circumstanțele care sunt acum realitatea voastră sunt foarte diferite de cele care au avut loc cu mult timp în urmă. Nu priviți trecutul, trăiți prezentul și bucurați-vă pe deplin de el. Există, de asemenea, semne bune în zona economică în care începeți să vedeți în cele din urmă banii pe care credeați că i-ați pierdut pentru totdeauna. Ai putea primi un apel surprinzător de la cineva cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.

Horoscop 4 mai Săgetător

Ceva neprevăzut îți zguduie lumea emoțională, o întâlnire sau o situație oarecum jenantă. Modul în care reacționează partenerul tău îți va spune multe despre acesta, proiecțiile ei și caracterul ei/lui. Trebuie să luați în considerare aceste detalii înainte de a merge mai departe într-o relație.

Acțiunile tale de astăzi pot întâmpina rezistență, așa că fii atent. Astăzi nu este o zi bună pentru a căuta o luptă; de fapt, atmosfera generală promovează armonia și pacea. Dacă încercați să influentati prea mult acest echilibru, veți fi ca tipul rău din film. Atitudinea te poate deranja, dar nu ai dreptul să-i judeci pe ceilalți.

Horoscop 4 mai Capricorn

Există o combinație explozivă în semnul tău. Exagerările nu duc la nimic pozitiv. Te afli în mijlocul ciclului de explozie emoțională și ai tendința de a transforma orice situație neimportanta în ceva gigantic. Calm! Dacă  luați lucrurile disproporționat, veți sfârși prin a-i împinge pe cei dragi sau prietenii buni departe de voi. Profitați de această zi pentru a privi viața cu o perspectivă mai proaspătă și pozitivă și lăsați deoparte tot ce v-ar fi putut cauza griji în trecut. Începi o lună de transformări profunde în viața ta sentimentală în care totul este posibil.

Horoscop 4 mai Vărsător

Acesta este un moment important pentru ca intuiția ta să funcționeze, deoarece trebuie să intuiești sentimentele persoanei care este lângă tine. Tranzitul Lunii printr-un semn al elementului tău aerian te va ajuta foarte mult în această privință. Fii ghidat de intuițiile tale, foloseste tandrețea și afecțiunea obișnuită, dar nu exagera. Nu uitați de moderație și, atunci când vorbiți, măsurați-vă cuvintele, deoarece de multe ori depășiți unele limite, iar acest lucru nu vă ajută.

Horoscop 4 mai Pești

Motto-ul tău zilnic va fi: Trăiește și lasă-i pe alții să trăiască! Dacă nu sunteți de acord cu comportamentul unei persoane dragi, ignorați-o! Nu vă implicați în lucruri care nu sunt treaba dvs. și nu insistați ca alții să se răzgândească. Ar fi destul de inutil astăzi ... Și apoi, nu schimbi o persoană cu ajutorul unei baghete magice. Cei dragi au nevoie de sprijin mai mult decât de critici. Deci, dacă nu găsiți un compliment pentru a îi ajuta, nu spuneți nimic!

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 4 mai horoscop horoscop zilnic