x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 decembrie 2020. Nimeni nu vă poate intimida sau manipula astăzi

Horoscop zilnic, 7 decembrie 2020. Nimeni nu vă poate intimida sau manipula astăzi

07 Dec 2020   •   09:15
Horoscop zilnic, 7 decembrie 2020. Nimeni nu vă poate intimida sau manipula astăzi
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Încercarea de a fi perfect necesită prea multă energie, așa că renunțați. Trebuie să înțelegeți că doar a fi tu însuți te face mult mai de dorit decât dacă ai încerca să fii ideea altcuiva despre o persoană perfectă. Rămâneți la propria identitate. Nu numai că este mai simplu, dar este mult mai distractiv.  Când încercați să ghiciți care este răspunsul „corect”, ajungeți să aveți probleme.

Taur

Nimeni nu vă poate intimida sau manipula astăzi. Vă veți mulțumi să rămâneți pe propria cale și să rămâneți la propriul plan. Oamenii care par să încerce atât de mult să vă facă să vă răzgânditi și să faci lucrurile în felul lor nu par a fi foarte fericiți. Deci, de ce cred ei că știu despre ce vorbesc?

Gemeni

Mintea vă este mult mai concentrată asupra detaliilor legate de buget, dar unele persoane din jurul dvs vor doar să se distreze. Prin urmare, ar putea să vă împingă să cheltuiți mai mult. În loc să căutați un compromis, ar trebui să vă țineți pe poziții. Nu e momentul pentru astfel de cheltuieli acum.

Rac

Din când în când trebuie să jucați un rol de dragul publicului, așa că nu vă faceți griji că vă pierdeți sinele adevărat și autentic. Fiți precaut cu privire la oamenii care vor să fiți tot timpul una dintre multele dvs personalitati.

Leu

Nu vă puteți lăsa să vă simțiți vinovați dacă trebuie să vă ignorati relațiile pe termen lung pentru moment. La urma urmei, persoanele cărora le pasă de tine înțeleg că uneori ai lucruri importante care se întâmplă în viața ta, care merită toată atenția ta.

Fecioara

Păstrarea legăturii cu prietenii este extrem de importantă în viață, dar la fel este și revenirea la tine! A fi conștient de cine ești cu adevărat și de ceea ce vrei cu adevărat din viață nu este ceva care vine fără o atenție deliberată. În plus, este nevoie de timp. Dacă simțiți dorința de a renunța la relatiile sociale pentru o vreme și de a vă concentra pe voi inșivă, face asta. S-ar putea să ajungeți la câteva concluzii importante.

Balanța

Aveți un plan și rămâneți la el indiferent de ceea ce spune altcineva. Acest lucru se va dovedi a fi un lucru foarte bun. Nu veți tolera nicio distragere a atenției.

Scorpion

Există o energie interesantă și multe posibilități în jur acum. Astăzi este o zi în care poți arăta cu adevărat unor oameni influenți cum te deosebești de ceilalți. Fă un pas înainte și vino în centrul atenției. Vei face o impresie bună.

Săgetător

Dă-ți voie să-ți urmezi starea de spirit din când în când. Visarea cu ochii deschiși nu a rănit niciodată pe nimeni și cu siguranță nu te va încetini suficient de mult pentru a te împiedica să faci progrese. Nu este o pierdere de timp să ne imaginăm cum ar fi viața dacă lucrurile ar fi diferite. Este un mod bun de a rămâne creativ. Trebuie să vă asigurați că aveți cel puțin câteva ore libere astăzi sau cândva curând.

Capricorn

Un prieten sau o persoană dragă s-a comportat ciudat, iar astăzi este o zi bună pentru a sta de vorbă. Trebuie doar să-i întrebați despre noutățile din viața lor. Sunt șanse să se deschidă atunci când înțeleg că nu îi vei judeca. Dar dacă nu o fac, nu ar trebui să o luați personal.

Vărsător

Ar fi bine să faceți progrese mari în rezolvarea unei probleme particulare care vă urmărește. Când aveți timp liber mai târziu, faceți o plimbare lungă și gândiți-vă. Examinați tiparele repetate care au apărut în viața ta. Disecați unde sunteți și unde vreți să ajungeți. Există o mică schimbare pe care o puteți face pentru a încheia ciclul și pentru a merge pe o cale plină de satisfacții.


Pești

E momentul pentru puțină mișcare. Muzica vă va induce o stare plăcută astăzi, deci ascultați câteva dintre melodiile preferate în timp ce gătiți, faceți curățenie sau faceți o scurtă plimbare.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop