x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 septembrie 2021. Săgetătorii se pregătesc de schimbări majore

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2021. Săgetătorii se pregătesc de schimbări majore

06 Sep 2021   •   21:09
Horoscop zilnic, 7 septembrie 2021. Săgetătorii se pregătesc de schimbări majore
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Situațiile enervante care apar astăzi te-ar putea face să te simți stresat. O dorință bruscă de a scăpa ar putea intra în mintea ta. Ai grijă să nu refulezi excesiv în mâncare sau băutură. Acest lucru nu poate face decât să înrăutățească situația. Concentrează-te pe sarcinile pe care le ai la dispoziție și realizează-le. Continuă cu o plimbare lungă pentru a îți limpezi mintea și un film pentru a uita de toate.

 

Taur

Dificultatea de a ajunge la alții te-ar putea chinui astăzi. E-mailurile ar putea să nu ajungă la destinatar. Poate dorești să nu mai încerci, dar nu renunța. Continuă! Găsește altceva de făcut în timp ce aștepți. Vei lua contact în cele din urmă. Ceea ce trebuie să discuți cu acești prieteni s-ar putea dovedi satisfăcător la mai multe niveluri.

 

Gemeni

Supărările dintre membrii familiei din casă te-ar putea determina să scapi de toate și să te arunci în munca ta, în special în proiecte creative. Acesta ar putea fi cursul corect de acțiune. Situația nu este permanentă și, probabil, ceilalți din familia ta trebuie pur și simplu să rezolve lucrurile singuri. Între timp, munca ta îți va oferi satisfacție și poate chiar avansare.

 

Rac

Nu te aștepta la mult noroc cu computerele de astăzi, mai ales când vine vorba de a scrie sau de a comunica cu ceilalți. Defecțiunile tehnologiei te pot chinui pe tot parcursul zilei. Dacă dorești să primești un mesaj al unui prieten, cel mai bun mod ar putea fi să îl vizitezi personal! Eforturile creative ar putea fi împiedicate în același mod. Astăzi este o zi minunată pentru a așterne pe hârtie idei cu un stilou vechi.

 

Leu

Știri deranjante despre bani ar putea veni astăzi. Acest lucru ar putea implica finanțele personale sau factori economici în general care îți afectează indirect finanțele. Nu intra în panică. S-ar putea ca toate să nu fie așa cum pare! Verifică faptele înainte de a acționa. Situația ar putea fi reală, dar este mai probabil produsul jurnalismului exagerat. Nu crede tot ce citești.

 

Fecioara

O dorință puternică pentru o nouă dragoste, fie cu un partener nou, fie cu un partener actual, s-ar putea dovedi copleșitoare astăzi. S-ar putea să fii tentat să faci orice este nevoie pentru a o atinge. Nu te arunca cu capul înainte - aceasta nu este ziua! Poate provoca probleme. Mergi la un film romantic sau citește un roman interesant. Caută ce vrei în câteva zile. Ar trebui să ai rezultate mai bune până atunci!

 

Balanța

Cineva care îți place foarte mult ar putea avea o dispoziție dificilă astăzi. Nu îți lăsa sensibilitatea să îți fie afectată. Nu te ofensa cu privire la declarațiile acide ale acestei persoane. Intuiești ceea ce simți și răspunde cu compasiune. Acest lucru îți poate întări relația și văte poate face să te simți bine.

 

Scorpion

O întâlnire neașteptată cu un prieten te-ar putea lăsa să simți niște emoții puternice pe care le trăiește prietenul tău. Acestea ar putea fi neliniștitoare, așa că fii pregătit. Conștientizarea psihică sporită te poate determina să simți gândurile și sentimentele altora mai puternic decât de obicei. Acest lucru ar trebui să îți sporească înțelegerea asupra persoanei, dar ai grijă să nu dezvălui această înțelegere decât dacă ți se cere. S-ar putea dovedi prea mult pentru prietenul tău chiar acum.

 

Săgetător

O dorință bruscă de independență față de limitele unui loc de muncă, viața stagnantă a casei sau relația care nu funcționează ar putea părea irezistibilă acum. S-ar putea să ai câteva idei revoltătoare pentru schimbarea locului de muncă, mutarea sau găsirea unui nou partener. Aceste idei ar putea fi mai viabile decât par, dar nu este ziua de a lua decizii. Așteaptă câteva zile și apoi ia în considerare ideile tale din nou.

 

Capricorn

O scrisoare caldă, iubitoare, un apel telefonic sau un e-mail ar putea veni astăzi de la cineva drag care trăiește departe. Ar trebui să fie încântător, dar frustrările care rezultă din separare te-ar putea determina să te gândești să faci o excursie pentru a vizita persoana respectivă. Aceasta ar putea fi o idee bună, dar nu fă promisiuni. Așteaptă câteva zile și analizează posibilitatea de a vedea dacă funcționează.

 

Vărsător

Cineva s-ar putea adresa astăzi oferindu-ți o oportunitate de a îți crește veniturile, ceea ce poate părea prea bun pentru a fi adevărat. S-ar putea să fie tot ce spun ei, dar uită-te la fapte înainte de a face promisiuni de a merge mai departe. S-ar putea ca toate să nu fie așa cum pare! Astăzi nu este o zi bună pentru a te angaja în investiții de orice fel. Așteaptă câteva zile, ia în considerare ideea din nou și vezi dacă funcționează.

 

Pești

Oricare ar fi situația ta, astăzi poți întâlni pe cineva interesant care stârnește o atracție romantică puternică în tine. Acest lucru poate fi încântător și nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să te bucuri de companie, dar fii puțin prudent înainte de a lua orice acțiune. Cunoaște mai bine această persoană înainte de a te decide cu privire la orice fel de implicare, întâmplătoare sau serioasă. S-ar putea ca toate să nu fie așa cum pare.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 7 septembrie horoscop