x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 iulie 2021. Berbecii sunt cheltuitori. Leii au nevoie de pasiune în viața lor

Horoscop zilnic, 9 iulie 2021. Berbecii sunt cheltuitori. Leii au nevoie de pasiune în viața lor

08 Iul 2021   •   13:45
Horoscop zilnic, 9 iulie 2021. Berbecii sunt cheltuitori. Leii au nevoie de pasiune în viața lor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Toată lumea cumpără impulsiv ceva, fără să se gândească la asta înainte. La tine se întâmplă puțin mai des decât ar trebui. Te-ai uitat la dulapul tău plin cu haine pe care nu le porți niciodată ? De ce le păstrezi ? Nu te lăsa prins de nebunile legate de modă. Încearcă să fii mai atent cu banii tăi.

Taur

Creezi o atmosferă plăcută în jurul tău datorită toleranței, umanității și respectului pe care îl ai pentru toată lumea, indiferent de poziția lor în societate sau inteligență. Singurul lucru pe care vrei să-l faci este să-i înțelegi pe cei apropiați. Sprijină-i și arată-le că pot conta pe tine.

Gemeni

Dacă ești puțin îngrijorat de singurătate, nu înseamnă neapărat că ești dependent de ceilalți. Aceasta este o contradicție, precum și faptul că vrei să-i aduci pe oameni împreună, păstrând în același timp distanța. De acum înainte ar trebui să încerci să fii puțin mai clar în relațiile tale.

Rac

Uneori îți este greu să crezi, cu excepția cazului în care vezi cu ochii tăi.  Acum însă este posibil să încerci să înțelegi unele dintre misterele credinței. Deși probabil nu faci acest lucru foarte des, este posibil să simți un fel de impuls mistic care te face să te gândești la natura convingerilor tale.

Leu

Iubirea este în aer. S-ar putea să ai parte de momente pasionale astăzi. Ești gata să trăiești la maxim aceste experiențe minunate. Lasă-ți la o parte, deocamdată, îndoielile și nesiguranțele. Distrează-te !

Fecioară

Astrele te vor încuraja să-ți dezvolți abilitatea de vizionar. Ești unul dintre acei oameni rari care pot simți înaintea oricui altcineva schimbările care se vor întâmpla în lume. Lasă aceste sentimente să se manfeste. Folosește-le pentru a crede în ziua de mâine.

Balanță

Este timpul să te apuci de treabă. În acest moment, nu poți depinde doar de creativitatea ta naturală, de spontaneitate, imaginație și originalitate. Trebuie să demonstrezi pragmatism și autodisciplină pentru a-ți atinge obiectivele. Acest lucru pare mai dificil decât este cu adevărat. Crede și în alte lucruri mai pragmatice decât propria ta intuiție.

Scorpion

Ce vrei? Nu este întotdeauna ușor să trăiești cu alții. S-ar putea să fii deranjat de mai multe persoane apropiate pentru că nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Idealismul tău te determină să nu faci compromisuri. Însă această atitudine poate genera conflicte și îț va fi greu. Schimbă-te.

Săgetător

Este posibil să fi avut încredere în cineva care te-a dezamăgit. Ai fost tolerant și răbdător, dar acum este timpul să rezolvi lucrurile și să pui cărțile pe masă. Nu-ți fie teamă să faceți ceea ce trebuie pentru a te proteja pe tine și personele dragi.

Capricorn

Acum este timpul să-ți îngrijeșt mai bine corpul. Te vei simți mai fericit și mai pregătit pentru această vară. Ar fi bine să încerci tratamente alternative. Este bine că ai decis, în cele din urmă, să duci un stil de viață mai sănătos.

Vărsător

Ți-ai pierdut speranța? Nu este acum timpul să faceți ceva în acest sens, mai ales în viața ta personală? Ai putea găsi răspunsurile la aceste întrebări dacă analizezi puțin calitatea relațiilor tale apropiate. Cine știe? Iubirea ar putea să-ți redea entuziasmul pentru viață.

Pești

Dcă visezi prea mult, realitatea te va ajunge din urmă. Este momentul să reacționezi imediat. Anumite obiective financiare sau profesionale pot întârzia. Trebuie să-ți dai seama cum să faceți lucrurile să funcționeze din nou, într-o direcție mai concretă și mai sigură. Nu amâna nimic.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop