x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 iunie 2021. Gemeniii se trezesc în mijlocul conflictului. Scorpionii se aventurează

Horoscop zilnic, 9 iunie 2021. Gemeniii se trezesc în mijlocul conflictului. Scorpionii se aventurează

08 Iun 2021   •   14:28
Horoscop zilnic, 9 iunie 2021. Gemeniii se trezesc în mijlocul conflictului. Scorpionii se aventurează
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

S-ar putea să simți că ai ajuns la blocaj și alegerile tale sunt limitate. Nu mai ai un control serios asupra lucrurilor. În loc să încerci să faci o mișcare acum, liniștește-te și așteaptă un moment mai bun. Lasă lucrurile să se clarifice, altfel le vei încurca mai tae.

Taur

Există forțe puternice care acționează acum. Indiferent dacă îți dai seama sau nu, ai un control extraordinar asupra direcției acestor energii. Preia controlul situației în loc să lași pe altcineva să o facă pentru tine. Vei descoperi că alți oameni sunt mai maleabili decât de obicei, făcându-i destul de dispuși să meargă în orice direcție îi îndreptați.

Gemeni

Dacă apare conflictul în lumea ta, ai în vedere că nu există altcineva care să-l rezolve. Concentrează-te asupra unui sngur scop. În același timp, este posibil să pierzi perspectiva asupra a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Asigură-te că ești jucător de echipă.

Rac

Viața poate părea o călătorie excelentă cu trenul. Ai propriul tău mic compartiment pe care te străduiești să-l păstrezi confortabil și îngrijit. Ai grijă să nu te scufunzi în propria ta lume, încât să uiți unde te va duce trenul.

Leu

Trebuie să înveți o lecție importantă. Pe măsură ce cauți perfecțiunea, vei avea senzația că nimic nu este complet. Încearcă să nu fii atât de dur cu tine. Munca de până acum este mult mai bună decât ceea ce majoritatea oamenilor ar putea realiza vreodată. Continuă.

Fecioara

Nu ești atent la schimbare, deși este probabil că lucrurile sunt foarte diferite față  de cum erau înainte. Te pregătești pentru soare și vine ploaia. Deschide umbrela și pune ochelarii de soare în geantă. Este important să te adaptezi la schimbări neașteptate.

Balanța

S-ar putea să fii lovit de unele circumstanțe extreme care te fac neliniștit. Gândește-te că nimic nu stă pe loc. Un element al imprevizibilului poate apărea oricând. În adâncul sufletului, probabil că ai avut sentimentul că această situație dificilă ar trebui să se întâmple în cele din urmă.

Scorpion

S-ar putea să te simți pe un drum spre aventură și entuziasmat de frontierele pe care le întâlnești. Din păcate, se pare că nu toată lumea este la fel de încântată ca și tine. Loviturile aduse ego-ului tău sunt puternice, dar încearcă să nu lași acest lucru să te descurajeze.

Săgetător

Există o latură extrem de sensibilă a personalității tale, tandră și extrem de vulnerabilă. Ai grijă că fiind prea deschis, vei avea necazuri. S-ar putea ca alții să nu știe de cât de sensibil ești. Cei cu spirite puternice și pline de viață sunt susceptibile de a fi abrazivi, așa că protejează-ți emoțiile.

Capricorn

Este posibil să fii într-o poziție dificilă, în urma unei decizii în așteptare. Prima ta reacție poate fi să abandonezi lucrurile. Este greu să faci o alegere, așa că mai bine nu faci niciuna. Din păcate, se pare că toți ceilalți au aceeași idee.Până la urmă va trebui să te faci auzit.

Vărsător

Stima de sine ar trebui să fie puternică în aceste zile ajutându-te să ai mai multă încredere în tine.Totuși, poate exista o eroare în acțiune, pe măsură ce o persoană cu o perspectivă extremă asupra lucrurilor pătrunde brusc în peisaj. Emoțiile tale escaladează, așa că fă tot posibilul să rămâi calm.

Pești

O rază de soare va străluci asupra ta. Este posibil ca lucrurile să fi fost tulburi în ultima vreme, așa că îți va fi greu să îți menții o dispoziiție pozitivă. Știrile de astăzi vor fi însă înălțătoare și probabil ți se va aminti de toate momentele bune care îți sunt rezervate. Este posibil ca alții să simtă un pic de stres, dar ar trebui să apreciezi beneficiile situației.

×
Subiecte în articol: horoscop