x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2020. Scorpionii țintesc atât de sus încât vor fi dezamăgiți atunci când realitatea îi lovește

Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2020. Scorpionii țintesc atât de sus încât vor fi dezamăgiți atunci când realitatea îi lovește

08 Noi 2020   •   22:37
Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2020. Scorpionii țintesc atât de sus încât vor fi dezamăgiți atunci când realitatea îi lovește
Sursa foto: pixabay.com

Berbec
S-ar putea să descoperiți că energia bună este cam greu de găsit astăzi. Toată lumea pare să fie ursuză sau să aibă o ranchiună de care pur și simplu nu scapă. Primul dvs. îndemn ar putea fi să încercați să îi înveseliți, dar ar trebui să vă calmați. Este o pierdere totală de timp. Concentrați-vă doar să vă mențineți luminos și vesel și să ocoliți persoanele ursuze.
 
Taur
Crezi că dacă îți consumi energia încercând să îi faci pe ceilalți fericiți, vei ajunge și tu fericit? Acest tip de logică nu va funcționa astăzi. Dacă vreți să fiți fericit, trebuie să munciți pentru asta. Petreceți ceva timp pentru a vă răsfăța cu ceea ce doriți și nu vă simțiți vinovați!

Gemeni
Va fi nevoie de multă răbdare pentru un prieten cu probleme. Fie că sunt avari, iritabili sau pur și simplu morocănoși, nu trebuie să-l încurajați. Încercați să puneți o anumită distanță între dvs. și această persoană. Aveți grijă că nu veți putea scăpa ușor de el și va fi nevoie să îl suportați o perioadă de timp.

Rac
Lucrurile vechi pot fi noi și interesante pentru tine chiar acum. O flacără veche ar putea reveni în viața voastră și vă va zgudui lumea. O fotografie veche ar putea stârni niște sentimente noi ciudate. Chiar și o melodie veche ar putea să vă trimită imaginația într-o direcție nouă și incitantă. Există adevărate oportunități în aceste explozii din trecut, așa că explorează-le cât timp îți permite. 

Leu
Vă simțiți sensibil la problemele altor oameni. Empatia voastră este puternică, iar gândurile voastre ar putea fi distrase de îngrijorare. Acesta nu este un sentiment confortabil, iar acest nivel de compasiune pentru ceilalți s-ar putea să nu fie prea sănătos pentru voi. Ați pus prea mult timp nevoile și dorințele altor persoane peste ale voastre, așa că încercați să lucrați mai mult pentru a găsi echilibrul. Meritați să vă gândiți mai întâi la voi din când în când. Nu vă preocupați astăzi de problemele altora.

Fecioara
Este timpul să organizați un fel de ieșire cu prieteni. Nu trebuie să fie ceva major și nu trebuie să implice mulți oameni. Poate că este doar o întâlnire cu cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult timp. Dar trebuie să o planificați atent, deoarece o întâlnire spontană nu va ieși chiar acum. Nu o faceți prea complicată. Doar profitați de ocazie pentru a vă reconecta cu un vechi prieten.

Balanța
Se pare că îngrijorarea pe care ați avut-o a fost doar o alarmă falsă și acum ați putea obține în sfârșit lumina verde. Odihnește-te  și răsuflă ușurat. Ai putea experimenta o eliberare minunată de tensiune astăzi, care îți va pune un zâmbet pe față și te va ajuta să-ți vezi viața într-un mod mult mai pozitiv. La urma urmei, lucrurile vor fi în regulă! Folosiți o parte din după-amiaza pentru a sărbători.

Scorpion
Așteptările voastre cresc prea mult acum. Țintiți atât de sus încât veți fi dezamăgit atunci când realitatea lovește. Trebuie să vă reduceți ambițiile și să credeți că totul se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple. Tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți inima și să lăsați pe altcineva să ia deciziile pentru o vreme.

Săgetător
Sunteți într-o fază foarte deschisă în care ați putea face ceva care nu este neapărat bun pentru voi. Ispita ar putea fi puternică acum, așa că cel mai bun mod de a evita cheltuielile prea mari, excesele culinare sau a face altceva pe care îl veți regreta mai târziu este să vă opuneți. Mâinile inactive nu sunt lucruri bune astăzi, așa că, chiar dacă trebuie să recurgeți la curățarea casei, ar trebui să aveți o activitate.

Capricorn
Veți obține cea mai mare satisfacție de a întâlni astăzi subiecte necunoscute. Aveți nevoie de noutate în ideile pe care le prelucrați pentru a simți că faceți progrese. Faceți tot ce este necesar pentru a vă hrăni mintea cu idei noi și încercați să o faceți dimineața. A gândi în același mod despre aceleași lucruri din nou și din nou trebuie să devină plictisitor, astfel încât această creștere a nivelului de curiozitate este complet normală.

Vărsător

În ultimul timp au existat mai multe certuri în cercul dvs. și acest lucru trebuie să se oprească. Provoacă prea mult stres și discuții inutile. Data viitoare când izbucnește scandalul, trebuie să reuniți părțile în conflict în aceeași cameră, chiar dacă este online. Nu puteți trece mai departe decât dacă puneți capăt tensiunii. Onestitatea este și cea mai rapidă și mai inteligentă cale de parcurs.

Pești

Chiar dacă îi iubești pe toți cu drag, prietenii tăi nu sunt sincronizați cu tine chiar acum. Au propriile agende și proiecte și s-ar putea să nu aibă timp pentru tine. Încercați să nu vă frustrați dacă vă este greu să comunicați cu ei chiar acum. Ar putea fi mai înțelept să le acordați spațiu.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop