x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul iubirii în octombrie 2020 pentru toate zodiile

Horoscopul iubirii în octombrie 2020 pentru toate zodiile

de Moira Dună    |    30 Sep 2020   •   13:39
Horoscopul iubirii în octombrie 2020 pentru toate zodiile
Sursa foto: pixabay.com

Octombrie este perioada de Lună Albastră, un moment atât de rar încât suntem chemați cu toții să ne oprim și să reflectăm, astfel încât să nu lăsăm soarta să ni se strecoare printre degete, scrie yourtango.com.

Este o perioadă activă din punct de vedere astrologic, cu planete retrograde dar și directe, împreună cu cele două Luni Pline care servesc drept suporturi pentru noiembrie.

Mulți se întreabă cum vor decurge lucrurile în acest sfârșit de an, iar horoscopul din octombrie oferă o mulțime de oportunități, trebuie doar să faceți alegerea potrivită. 

Berbec

Cu prima dintre cele două Luni Pline din Berbec, de la început de octombrie, împreună cu Marte care va deveni retrograd, se anunță o perioadă intensă. 

S-ar putea să simți că nu poți avansa suficient de repede sau să te frustrezi de fiecare dată când te lovești de un zid. Încearcă să-ți clarifici lucrurile care te pasionează cu adevărat, astfel încât, cu cât ne apropiem de Lună Nouă în Balanță, să te simți mai răbdător și să acționezi eficient. 

Taur

Aceasta va fi o lună interesantă pentru tine. Energia ta va domina a doua Lună Albastră Plină și un tranzit rar de Halloween, pe 31 octombrie. Pentru că suntem în zodia Balanței, pentru cea mai mare parte a lunii, celălalt semn guvernat de planeta ta, Venus, te-ai putea simți mai acordat. Acum vei începe să te simți din nou tu însuți, suficient de încrezător să îți asumi riscuri, mai ales în relații.

Gemeni

Chiar dacă nu există multă altă energie care să se conecteze la semnul tău acum, vei simți criza retrogradării planetei Mercur. Vei simți multă energie negativă, dar pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului, vor veni spre tine și influxuri bune. Încearcă să nu disperi ori să te afunzi în plictiseală. Dacă te simți neliniștit într-o relație, spune-i partenerului. Te vei simți răsplătit luna viitoare. 

Rac

Anul acesta a fost despre tine și asta este frumos, nu-i așa ? Doar pentru că este posibil ca semnul tău. să nu fie în centrul atenției acum, nu înseamnă că ai ieșit din peisaj. Deoarece ne confruntăm cu patru luni în Rac în acest an, 2020 este legat de semnul tău și de schimbările care se întâmplă în casă și familie. Acum, că ne apropiem de Scorpion, este vorba despre ieșirea din carapace și îmbrățișarea a tot ceea ce se întâmplă în viața ta, în loc să încerci să pretinzi că nu se întâmplă nimic. 

Leu 

Deoarece Luna Plină este în Berbec, un semn de foc, această energie ar putea să te afecteze foarte puternic. Deși multe semne se simt apăsate în această perioadă sau de parcă au nevoie de mult efort pentru a merge mai departe, trebui să mergeți mai departe. A trecut un an lung și acum vei primi undă verde pentru a spune adevărul și a te arăta vulnerabil față de partenerul tău. Marea întrebare pentru tine este: Ai suficientă încredere în forțele tale ?

Fecioară

Cu Venus în semnul tău la începutul lunii, accentul va fi pe vindecarea relației cu tine, dar și pe cea cu un partener romantic. Pentru că tocmai ieșim din zodia ta, s-ar putea să simți în continuare că trebuie să procesezi tot ce s-a întâmplat. Acest lucru este în regulă, trebuie doar să ai grijă să nu te blochezi în detalii. Aceeptă schimbările, ai încredere că ești ghidat bine și amintește-ți că, indiferent cât de mult planifici, nu poți calcula dragostea.

Balanță

Nu numai că este timpul tău, dar și Luna Nouă de pe 16 octombrie se află în semnul tău. Te vei simți super atrăgător în această perioadă. Nu pierde timpul ghicind ce binecuvântări și câtă abundență vor veni, mai ales surprizele în dragoste. Amintește-ți că ai muncit pentru a avea c e îți dorești, așa că vei primi ce îți dorești. Amintește-ți ce valoare ai pentru că ești pe unctul de a obține exact ceea ce meriți. 

Scorpion

Este aproape timpul tău dar, deocamdată, ți se cere să te așezi și să reflectezi. Mercur va deveni retrograd în semnul tău în această lună, ceea ce înseamnă că tuturor li se va cere să gândească la fel de profund ca și tine. Dar mai înseamnă că întunericul și realismul tău îi vor face pe ceilalți să se simtă inconfortabil. Ai grijă să nu aștepți mai mult de la partenerul tău, decât îți poate oferi. Nu vă schimbați doar pentru că cineva nu vă înțelege.

Săgetător

Ca un alt semn de incendiu cu această Lună plină din Berbec, probabil că vă veți simți aprins și care va avea nevoie de o schimbare, Săgetător. Dacă v-ați simțit blocat în ultima vreme sau dacă lucrurile nu s-au mișcat atât de repede pe cât doriți, schimbarea este pe drum. Saturn tocmai a devenit direct la sfârșitul lunii septembrie, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce trecem în această lună, vom vedea mai multe lumini verzi decât roșii. Aveți încredere în proces, dar amintiți-vă că nu există un calendar perfect.

Capricorn

Acesta este un an provocator, mai ales pentru tine deoarece este sfârșitul unei perioade.  Îcearcă să vezi realitatea din situațiile în care te află și relația pe care o ai. Toți trebuie să ieșim din zona de confort uneori. 

Varsator

Știm toți că Vărsătorii vor schima anul 2021, dar deocamdată lucrați în culise. Faceți asta și în viața voastră. Nu dai de știre nici despre relațiile tale noi. Te bucuri de intimitate și amintește-ți că de fapt nu toți care spun tă te susțin sunt sinceri. Trebuie să te protejezi pe tine și pe cei pe care îi iubești. Amintește-ți că cea mai bună parte este călătoria. 

Pești

Te bucuri de zodia Balanței, dar aștepți cu nerăbdare Scorpionul, unde acea parte întunecată a ta se poate simți ca acasă în adâncurile unde alții se pierd adesea. Nu uita că ai două laturi: întunericul și lumina. Ambele sunt demni de a fi împlinite. Ambele sunt părțile t ale valoroase. Nu încerca să-ți mascați întunericul, doar pentru că te-ai temut odată de el. Partenerul care îți este destinat se află acolo.


 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii