x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii august 2020 pentru fiecare zodie. Luna nouă vă oferă oportunitatea de a descoperi lucruri ascunse la voi înșivă

Horoscopul lunii august 2020 pentru fiecare zodie. Luna nouă vă oferă oportunitatea de a descoperi lucruri ascunse la voi înșivă

28 Iul 2020   •   16:56
Horoscopul lunii august 2020 pentru fiecare zodie. Luna nouă vă oferă oportunitatea de a descoperi lucruri ascunse la voi înșivă
Sursa foto: Pixabay.com

Se pot spune multe despre semnul Leului, dar cu siguranță această perioadă nu va fi plictisitoare. Soarele fie ne va agita, fie ne va ajuta să găsim drumul. În orice caz, înclinația către dramatizare crește, iar felul în care răspundem la eventualele neînțelegeri va influența calea pe care decidem să mergem, scrie www.instyle.com/lifestyle

Acest sezon expansiv va fi marcat de Luna plină în Vărsător, pe 3 august, care va încuraja ideile inovatoare, iar faptele umanitare vor avea prioritate în fața intereselor personale.

Energia Lunii pline își va găsi contraponderea în Luna nouă în Leu, pe 18 august. Această fază lunară ar putea inspira conștiința de sine la unii dintre noi, întrucât vom fi obligați să reflectăm asupra alegerilor pe care le facem și efectul acestora asupra vieții noastre publice. 

Așadar, fiți îngăduitori cu voi înșivă, chiar dacă vi se pare că ați descoperit un adevăr de neclintit. Luna nouă vă oferă oportunitatea de a descoperi lucruri ascunse la voi înșivă și de a depune eforturi pentru a le schimba, dacă alegeți să faceți acest lucru.

Energia maximă va ajunge la final pe 22 august, când Soarele va intra în Fecioară. Atunci, organizarea, spiritul practic și eficiența vor fi cheia succesului vostru.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești foarte jucăuș în această perioadă. În plus, planeta Mercur se va alătura Soarelui, arătându-ți cum să ceri exact ce dorești și, mai mult ca sigur, vei și primi. Uranus îți va contesta abordarea în problemele bănești pe 15 august, când devine retrograd. Începând cu martie 2019, planeta revoluției a agitat lucrurile în sectorul banilor. Indiferent de loviturile financiare pe care le întrevezi, acum trebuie să-ți adaptezi strategia pe termen lung în privința banilor și să faci față provocărilor actuale. Din fericire, ai la dispoziție următoarele cinci luni pentru a-ți face planul de restructurare. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Respiră adânc. Uranus, care se plimbă prin semnul tău încă din martie 2019, își va începe mersul retrograd pe 15 august. Această perioadă confuză o vei resimți din plin în următoarele cinci luni. Deși în mod normal Uranus provoacă schimbări la scară largă, acum direcționează toată energia spre interior. Asta înseamnă să înlături din tine acele părți care stagnează și nu se mai potrivesc vieții de zi cu zi. Deși perioada zodiei Leu îți accentuează dorința de a sta acasă, semnul Fecioarei te va îndruma să redescoperi activități care îți vor stârni imaginația. Când Soarele va intra în Fecioară, pe 22 august, pregătește-te să-ți recapeți încrederea în tine. Îți vei putea asuma riscuri mai mari. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vei avea un noroc nemaipomenit la bani atunci când planeta Venus va intra în sectorul tău financiar, adică pe 7 august. Poate vei putea să faci economii serioase sau să realizezi o achiziție semnificativă, care va însemna o adevărată investiție. Vei fi tentat să oferi un împrumut generos unei persoane dragi ori să accepți tu unul, ceea ce nu este cu nimic greșit, dar să incluzi banii în relațiile tale personale este un lucru riscant. Asigură-te că nu vă veți pierde încrederea unul în celălalt, înainte de a accepta, ori de a oferi bani. Soarele intră în zodia Fecioarei pe 22 august, punând accent pe familie. Legăturile de sânge ori cele prin alianță vor fi importante pentru tine. Amintește-ți de vremurile bune și fii diplomat atunci când îți amintești de neînțelegeri mai vechi. Vei fi tentat să te încurci ușor în tiparele regresive de a-i arăta cu degetul pe ceilalți, dar și de a te autoînvinovăți. Dacă rănile resentimentelor se redeschid, fă tot posibilul să scapi de ce a fost sau de lucrurile care au rămas nespuse. În schimb, îndreaptă conversația spre felul în care poți să reconstruiești o relație mai bună în viitor. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna aceasta te poate găsi mai afectat decât de obicei. Ești un semn sensibil. Poți da vina pe stăpâna ta, Luna, care îți afectează emoțiile. Dar cu Soarele în casa finanțelor tale și a securității până pe 22 augut, te vei simți obligat să te retragi în cochilie.  Pur și simplu, nimic nu te face să te simți bine în afara zonei de confort. Fă lucrurile care te ajută să te simți în siguranță, dar nu uita că doar pentru faptul că ceva este necunoscut, nu înseamnă că este și rău. Gândește-te la asta în timpul Lunii noi, din 18 august.  Uranus retrograd din 15 august ar putea fi îndemnul de care ai nevoie pentru a înțelege care sunt lucrurile de care ai nevoie. Viața ta socială a înregistrat unele schimbări serioase, dacă nu chiar tulburări majore, poate ai găsit un cerc nou de prieteni și ai renunțat la alții care nu mai corespund valorilor tale. Acum, în cele cinci luni cât Uranus este restrograd, va trebui să vezi ce schimbări trebuie să faci în tine pentru a te adapta la noile circumstanțe sociale. Ai nevoie să stabilești limite mai ferme cu oamenii de care te-ai distanțat treptat. Îți petreci destul timp ascultându-ți noii prieteni ?!

Leu (23 iulie - 22 august)

Perioada semnului tău a început luna trecută și ar fi bine să profiți la maxim. Înainte ca Soarele să iasă din Leu, pe 22 august, păstrează-ți ochii deschiși la oportunități și situații care sunt în avantajul tău. Mercur te va ajuta, din 4 august, să vezi lucrurile mai clar și îți oferă și carismă socială, ceea ce te va îndruma pe drumul spre victorie. Luna nouă din 18 august îți va aduce ultimele impulsuri bune din zodia ta. Sărbătorește felurile în care ai reușit să te vinzi în ultimul an, dar ia în considerare și modul în care poți să schimbi lucrurile în viitor. Zodia Fecioarei te va face mai atent la bani. Fii mai precaut cu bugetul și economiile pe care le ai și elimină orice cheltuieli inutile. Îți poți menține stilul regal de viață fără să ajungi la datorii.

Horoscop august 2020

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Luna aceasta ai dorința de a face ceva productiv. Dar acum ai un fel de reținere. Poate că ceva din trecutul tău te ține agățat și nu vrei să recunoști. Oricare ar fi motivul, în prima jumătate a lunii august ai putea trăi mai bine pe cont propriu, departe de privirile celor care așteaptă de la tine să faci performanță. Nu este nimic rău să-ți iei câteva zile de  concediu. Soarele va intra în zodia ta pe 22 august și vei reuși să-ți rezolvi problemele. Mai mult, cei din jurul tău îți vor asculta sugestiile. Acesta este momentul din an în care darurile tale naturale au șansa să strălucească, așa că nu lăsa să-ți scape. Dacă șeful tău îți dă cuvântul într-o ședință importantă, dă-l gata cu planul tău în zece puncte. Dacă prietenii vin la tine să-ți ceară părerea, oferă-le sfaturi raționale. Mintea ta va funcționa la cote înalte, așa că arată-ne ce poți realiza în această perioadă. 

Balanța (22 septembrie - 23 octombrie)

Farmecul tău va fi mai vizibil decât de obicei. Din 7 august, solicitarea unei promovări, recunoașterea muncii ori alegerea unui nou șef vor fi pe ordinea de zi, așa încât, dacă îți joci cărțile corect poți să ai problema sub control. Acesta ar putea fi și un moment minunat de a relaționa cu colegii. În timp ce urci pe scara socială, nu te ridica însă atât de sus încât să-i faci pe ceilalți praf. Luna nouă din 18 august îți va aminti să te conectezi cu prietenii tăi din când în când, fie și numai să-i saluți. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna trecută ai fost atât de preocupat de serviciu, încât s-ar putea să fi uitat de celelalte probleme. Luna plină din 3 august va scoate la iveală noi lucruri presante. Obiecte care se strică, rude care doresc să le dai măcar un telefon. Uranus, care se află în casa partenariatului din martie 2019, își începe mersul retrograd pe 15 august. Mai întâi vestea proastă. Nebunia va continua. Vestea bună este că în următoarele cinci luni te vei gândi la modul în care să te adaptezi la situațiile romantice din ultimul an. Când Uranus este retrograd, este momentul în care îți poți clarifica ce fel de rezultate aștepți de la relațiile tale. Aceasta nu este o invitație de a ascunde adevărul, ori de a renunța la valorile tale, ci mai degrabă de a vedea dacă mai e valabil ce îți doreai în urmă cu un an. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În această lună vei împărți corect distracția cu munca. Soarele se află în semnul de foc al Leului și vei căuta atracții. Anul acesta a fost greu să evadezi, dar te-ai descurcat cu ceea ce îți oferă mediul online, în care te-ai scufundat ore în șir. Găsești aceste pasiuni satisfăcătoare, atâta timp cât te scapă de monotonia zilnică. Urmărește, așadar, necunoscutul pe tot parcursul zodiei Leu. Călătorește undeva la distanță, pierde-te într-un cartier nou. Din 22 august, Soarele intră în Fecioară și munca va înlocui distracția. Atenția îți va fi orientată spre carieră, se apropie ceva ce îți poate accelera traiectoria ori va fi vorba despre un alt punct de vedere asupra eforturilor depuse. Vei avea parte de recunoaștere profesională, poate chiar vei fi aplaudat. Tu pentru ce ai vrea să ieși în evidență ?!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Din 7 august, planeta Venus se va muta în casa parteneriatelor și vei fi oligat să privești mai atent la iubirile tale, de data asta printr-o pereche de ochelari roz. Ești îndrăgostit de dragoste, motiv pentru care poți atenua conflictele și vei face mai ușor compromisuri. Asigură-te doar că această privire trandafirie nu te va face orb față de problemele reale. S-ar putea să fii mai flexibil, dar menține granițele. Semnul Fecioarei începe pe 22 august și îți va aminti să ai grijă de tine la fel de mult ca de relațiile pe care le ai. Este un moment bun să îți alegi un nou hobby ori să te perfecționezi în ceva care contează pentru tine. Ignoră vocea din capul tău care îți spune că ar trebui să muncești tot timpul, îndeplinind sarcini pentru alții. Îndreaptă-te spre ceva care contează doar pentru tine. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna va începe cu o mini sărbătoare, care s-ar putea să-ți lase însă un gust acru din cauza Lunii pline de pe 3 august. Vei dori să scoți în evidență ultimele realizări și să primești premiile pe care crezi că le meriți. Este posibil să le obții dar ai grijă, prietenii tăi ar putea fi ocupați cu propriile lor probleme și s-ar putea să nu te laude așa cum ți-ai dori. Sigur, este momentul în care munca ta va ieși la lumină și șansa de a obține recunoașterea.  Pe 15 august, Uranus își începe mersul retrograd, timp de cinci luni, perioadă în care vei putea să te gândești la ce schimbări s-au produs în viața ta, de la familie la locuință, începând cu martie 2019. Vezi ce hotărâri trebuie să iei în urma acestei analize. Este posibil să fi observat schimbări treptate, ori poate lucrurile s-au poticnit brusc. În orice caz, până în ianuarie 2021, vei găsi o nouă abordare a problemelor legate de casă și familie. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

În această lună vei fi magnetic. Distracția începe pe 7 august, când Venus îți scoate în evidență partea jucăușă, creativitatea, încrederea, farmecul. Orice tendință de a fi excesiv de prudent va zbura pe fereastră, în schimbul unei mult meritate siguranțe de sine. Te vei exprima liber, vei face glume și chiar vei flirta. Ceilalți vor prelua din energia ta, fără fantezie însă, după ce Soarele se va muta în Fecioară, și va lumina casa relațiilor. Ai șanse mai mari decât de obicei să primești atenție. Semnul Fecioarei te găsește în dispoziție pentru companie, dacă nu chiar pentru dragoste. Nu lăsa timiditatea ori conștiința să te împiedice să ai o relație așa cum îți dorești. Și, mai mult ca sigur, sentimentul va fi reciproc. 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac august