x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul primăverii 2021 pentru fiecare zodie

Horoscopul primăverii 2021 pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    22 Mar 2021   •   15:45
Horoscopul primăverii 2021 pentru fiecare zodie

Planeta Marte a părăsit zodia Taurului, lent și constant, la 3 martie, și a intrat rapid și înțelept în Gemeni, încurajându-ne pe toți să acționăm în funcție de ceea ce ne inspiră cel mai mult, scrie thepostathens.com.

În acest moment, energia mentală a trecut de la ritmul lent, la unul rapid. Este posibil să fi observat că productivitatea ta a crescut în ultima vreme. Așadar, este timpul să acționezi. Luna nouă din 13 martiie, în Pești, a marcat începutul unei noi etape. Totodată, Luna plină din Balanță, de pe 28 martie, te va ajuta să gândeșt lucrurile și să aduci echilibrul și armonia în viața ta.

Iată ce prevăd astrele în această primăvară pentru fiecare zodie:

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Vulnerabilitatea ta se vindecă și te vei simți împrospătat. Te arăți lumii așa cum ești, iar acea parte din tine, despre care știi doar tu, îți va aparține în continuare. Ești direct, iar primăvara aceasta va fi abundentă pentru tine. Fii mai ferm în decizii, alege un traseu și respectă-l. Odată cu vulnerabilitatea vine vindecarea, și exact de asta ai nevoie.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fii tu însuți, bogat, capabil, întreg. Potențialul tău de a reuși este terifiant pentru tine. Cât de puternic ai putea fi ? Știi de ce ai nevoie pentru a reuși, iar acum ești pregătit. Închide ușile trecutului și lasă-l să plece, pentru totdeauna. Nu este nevoie să forțezi nimic. Este înfricoșător să lași trecutul în urmă, dar exact de asta ai nevoie.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cu brațele și mintea deschisă, ești liber să te bucuri de echilibru și stabilitate în viața ta. Oportunitățile se află chiar în fața ta. În această primăvară este vorba despre o reconectare profundă la mintea, corpul și sufletul tău. Fii foarte clar cu privire la detalii, definește-ți clar tot ce dorești. Adevărul te va elibera. Ai încredere în tine. Ce vei face cu această energie care revine la suprafață ? La sfârșitul zilei, să știi că ești singurul pe care trebuie să-l mulțumești.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Dintr-o dată, vezi lucrurile în perspectivă. Simțurile tale devin mai puternice, emoțiile sunt mai profunde și te simți capabil să faci schimbări. Tema acestei perioade este atașamentul. Atașament profund.  Fii sincer cu tine însuți. Știi mai bine decât oricine că poți fi atât de implicat și să te simți totuși atât de singur. Este o perioadă de tranziție pentru tiine. În curând veți găsi forța de a te elibera de propriile constrângeri. Cine vei fi când îți vei dai seama că nu mai există piedici în calea ta ?

Leu (23 iulie - 22 august)

Leului, îndrăzneț și strălucitor, această primăvară îi va aduce o prospețime pe care nu ai mai simțit-o până acum. Îți place schimbarea. Dacă nu s-a întâmplat încă, trebuie să acționezi. Ți-aii ignorat inima de foarte mult timp, dar în cele din urmă vei găsi rezolvarea în mijlocul acelor emoții acumulate. Ia înapoi ceea ce ți se cuvine, dar nu confunda lucrurile. Cât de mult din ceea ce faci pentru ceilalți este de fapt pentru tine?

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Schimbarea este o decizie conștientă pentru tine, așa că dă-ți voie deplină să evoluezi. În această primăvară va trebui să răspunzi la o întrebare grea pentru inima ta. Ai primit deja confirmarea din exterior, deci ce mai ai de demonstrat ? Este timpul să mergi mai departe. Întrebă-te ce trebuie să acceptați. Ești cea mai autentică versiune a ta ? Dacă nu, vei fi neîmplinită. Dorința și nevoia sunt două lucruri foarte diferite.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Inteligenți, diplomatici, iubitori de estetică, faceți lucrurile doar pentru validare ? În acest sezon, nu mai juca în siguranță. Confruntarea este înfricoșătoare, dar aveți nevoie de răspunsuri. Ai nevoie de acea comunicare neînfricată de care te-ai ferit de prea mult timp. Nu poți schimba răspunsul cuiva, dar poți face pace cu adevărul. Fă-te din nou o prioritate. Reconectați-vă. Sunteți susținut cu cel mai puternic sistem de asistență, dar știți că toate răspunsurile sunt în interiorul vostru. Tentațiile sunt mari, dar rădăcinile tale se adâncesc.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Creșterea, avansarea și realizările sunt pe drum. Pasiunea ta este contagioasă, spiritul tău este intens, reziliența te face magnetic. Cei din jur te înțeleg. Ai oameni în viața ta care te cunosc mai bine decât te cunoști tu însuți. Când îți dai seama care este drumul tău real, atunci va veni și bucuria. Dar nu înainte. Dacă nu ți-ar păsa de gândurile altcuiva despre tine, ai fi liber să faci exact ceea ce îți dorești. Când a fost ultima oară când cineva din jurul tău te-a împins să crești ? Este ceva ce trebuie să vă cultivi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Delicat și minunat, aerul de primăvară îți va umple plămânii și vei putea respira din nou adânc. Lasă-ți deoparte ego-ul pentru un minut. Știi că poți obține foarte ușor ceea ce îți dorești. În acest sezon te vei descoperi pe tine însuți. Să visezi cu ochii deschiși nu este o pierdere de timp când îți poți pune în aplicare planurile. Fii sociabil și compasiv. Te miști cu grație, așa că nu este de mirare că oamenii din viața ta se lipesc atât de strâns de tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Fermecător, implacabil, matur, ai idee cât de influentă este prezența ta ? Îi inspiri pe cei din jur să fie mai buni, chiar dacă nu simți asta. Obiectivele tale nu sunt niciodată o chestiune de „dacă”, ci „când”, iar acum momentul este divin. Sentimentele pe care le-ai îngropat profund ar putea reapărea în această primăvară, ai încredere în tine să acționezi în consecință. Aceasta nu va fi o problemă atâta timp cât stai pe un teren solid. Ideile sunt bune, dar contează modul în care le pui în aplicare.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Suflet eteric, cine vei deveni acum când greutatea din sufletul tău s-a estompat ? Pentru tine, tema acestui sezon este pacea și liniștea. Lasă-ți dorințele să se împlinească. Luna plină de la sfârșitul lui martie te va ajuta să-ți îndeplinești cele mai intime dorințe. Ești pregătit pentru această schimbare.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pentru Peștii visători, inspirați și mistici, primăvara aceasta va fi o perioadă de mari realizări. Încă nu ai închis ușa trecutului, dar este în regulă. Cu toate astea, schimbarea este inevitabilă. Împărtășește mai mult din tine cu lumea. Ești iubit și susținut pentru a înflori, așa că te poți dezvolta atât cât ai nevoie. Amintește-ți că escapismul poate deveni o dependență.

×
Subiecte în articol: horoscop