x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul relațiilor. Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie

Horoscopul relațiilor. Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie

de Moira Dună    |    23 Feb 2021   •   14:25
Horoscopul relațiilor. Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie

Semnele care au același element sunt compatibile, precum și cele care aparțin elementelor opuse, respectiv aer-foc și pământ-apă. Pe lângă acestea, mai contează și cum sunt aspectate planetele Venus și Marte în harta natală, scrie bustle.com.

Vestea bună este că fiecare zodie se potrivește, și prin urmare, poate avea relații fericite cu alte trei semne ale horoscopului. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Rac, Balanță, Vărsător

Berbecul se va căsători cel mai probabil cu un semn care îl echilibrează. Racul este una dintre aceste zodii. La fel de dornic de distracție ca tine, el va reuși să te scoată din carapace. Rafinată și calmă, Balanța îți va ține impulsivitatea sub control. Totodată, vă potriviți și din punct de vedere sexual, combinând împreună dragostea tandră cu pasiunea puternică. Dacă vrei însă pe cineva care să-ți încurajeze spontaneitatea, Vărsătorul este partenerul perfect. El te încurajează să experimentezi lucruri noi, iar tu îi împărtășești ideile neobișnuite.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Rac, Scorpion, Capricorn

Singurul lucru pe care îl cauți la o relație pe termen lung este stabilitatea, motiv pentru care te potrivești cu Racul. Amândoi doriți să vă căsătoriți repede pentru a obține siguranța de care aveți nevoie. Din același motiv ești fericit și cu un Scorpion, întrucât acesta vrea un partener loial. În plus, amândoi sunteți semne pasionale. Și Capricornul apreciază stabilitatea, valorile familiei și banii, ceea ce îl face foarte atrăgător pentru tine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Fecioară, Săgetător, Vărsător

Ești intelectual și curios, așa că ai nevoie de un partener care să țină pasul cu tine. Fecioara este perfectă în acest sens, datorită profunzimii ei și faptului că este maestră în arta conversației. Cu alte cuvinte, nu te vei plictisi. Și cu Săgetătorul faci o pereche grozavă, mai ales că vă place să călătoriți, sunteți spontani, iar dorința de aventură vă menține atracția sexuală. În plus, sunteți persoane sociale și aveți mulți prieteni interesanți. Totuși, un partener potrivit este și Vărsătorul, alături de care te vei simți stimulat intelectual, vă oferiți reciproc spațiu personal și ești dispus să aveți o relație nonconformistă. 

Rac (21 iunie - 22 iulie): Balanță, Capricorn, Pești

Racii vor casă, familie, securitate și dragoste romantică, motiv pentru care este cel mai probabil să te căsătorești cu o Balanță. Dar poți fi atras și de muncitorul Capricorn. Apreciezi la el sentimentul de siguranță pe care ți-l oferă, în timp ce lui îi place romantismul tău. Dacă totuși ești un Rac extrem de sentimental, atunci vei ajunge lângă o persoană din zodia Pești. Relația dintre voi doi va fi magică. Vă veți îndrăgosti și veți fi fericiți, chiar de la început.

Leu (23 iulie - 22 august): Berbec, Săgetător, Vărsător

Leii trebuie să iasă în evidență, așa că vei fi fericit cu o persoană care te apreciază și ține pasul cu ideile tale. Acest lucru este cel mai probabil să se întâmple în relațiile cu celelalte semne de foc, respectiv Berbecul și Săgetătorul. Dar și cu Vărsătorul vei fi fericit pentru că el va fi atras de independența ta. Dacă vă căsătoriți, niciunul dintre voi nu-l va face pe celălalt să se simtă obligat. În schimb, vă veți sprijini reciproc dorința de libertate și creativitate.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.): Taur, Capricorn, Pești

Fecioara este cel mai probabil să se căsătorească cu o persoană dintr-o zodie amuzantă, precum Peștii. Ești meticulos în tot ceea ce faci și nimeni nu va aprecia asta mai mult decât Taurul și Capricornul, două semne cu care ai șanse mari să ajungi împreună. Mai ales că acestea îți pot face viața distractivă. Totodată, poți ajunge și alături de Pești. Aceștia sunt mistici și emoționali, lucruri de care te simți atras. Alături de  un Pește vei reuși să te relaxezi, întrucât nu face planuri și are mai multă încredere în intuiția sa decât în rațiune.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Berbec, Gemeni, Vărsător

Când te gândești la căsătorie, vrei să fii cu Gemeni sau Vărsător. Ei îți pot satisface curiozitatea intelectuală, iar tu le arăți cât de important este să fie alături de cineva. Dar să nu te surprindă dacă te căsătorești cu un Berbec, fiindcă vă potriviți foarte bine. El îți apreciază echilibrul și stabilitatea, iar tu ești atras de natura sa tumultuoasă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Rac, Taur, Pești

Dorești profunzime în relații, precum și pe cineva care îți înțelege emoțiile. Și nimeni nu poate face asta mai bine decât un Taur sau un Rac. Veți fi atrași în mod natural unul de altul și nu mai doriți să vă despărțiți. Același lucru se poate spune și despre Pești. Scorpionul are o lume interioară bogată care are nevoie să fie stimulată, iar un Pește este exact ce ai nevoie. Veți avea o căsătorie grozavă, în care vă simțiți iubiți și în siguranță.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Berbec, Gemeni, Săgetător

Dacă te căsătorești, vrei să fii alături de cineva care să țină pasul cu imensa ta energie. Și acesta este Berbecul. El înțelege ce înseamnă să ai țeluri înalte și te va ajuta să le atingi. Nici Gemenii nu vor avea probleme să facă față energiei tale. Sunt distractivi iar ție îți place distracția. Mai mult, vei aprecia și capacitatea lor de a aduce o briză sănătoasă în momentele grele. Desigur, de poți căsători cu un alt Săgetător, pentru că este exact ca tine. Veți fi nu doar fericiți împreună, dar veți avea și o viață plină de aventuri.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Taur, Fecioară, Scorpion

Este foarte probabil să te căsătorești cu Taurul, un semn de pământ ca tine. El îți poate fi un sprijin excelent, care te va iubi în mod obiectiv. Și invers. Acest lucru este valabil și în relația cu Fecioara. Împărtășiți amândoi aceleași valori în viață, ceea ce este important când vine vorba despre o relație serioasă. Amândoi munciți pentru a clădi un parteneriat solid dar luați și pauză pentru distracție. Totodată, Scorpionul este un alt semn alături de care te simți bine, atât din punct de vedere pragmatic, dar și emoțional. Vă simțiți astfel în siguranță unul cu celălalt. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Gemeni, Balanță, Săgetător

Cu nimeni nu te potrivești mai bine decât cu Gemenii. Amândoi sunteți intelectuali, conectați la nou și dornici de conversații. Același lucru este valabil și pentru Balanță. Este un partener minunat, dispus să te asculte, indiferent de subiect. Și Săgetătorul se încadrează în această categorie deoarece sunteți amândoi gânditori profunzi, purtați conversații grozave, dornici de distracție și nu stați prea mult într-un singur loc.

Pești (19 februarie - 20 martie): Taur, Scorpion, Capricorn

Peștii sunt visători, așa că au nevoie de cineva care să-i readucă la realitate. Tarul este astfel partenerul sigur și iubitor. În plus, este și romantic. Totodată, alături de Scorpion vei avea o relație profundă. El îți va înțelege latura intuitivă și îți va liniști gândurile și emoțiile. Deși ar putea părea o combinație ciudată, Capricornul poate fi un partener uimitor pe tot parcursul vieții. Alături de el vei găsi stabilitatea de care ai nevoie. 

 


 

 

×
Subiecte în articol: compatibilitate zodii