x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Solstițiului de vară asupra fiecărei zodii

Influența Solstițiului de vară asupra fiecărei zodii

de Moira Dună    |    15 Iun 2021   •   16:13
Influența Solstițiului de vară asupra fiecărei zodii
Sursa foto: pixabay.com

Solstițiul de vară este cea mai lungă zi a anului și marchează, în mod tradițional, începutul unui sezon plin de frumusețe și abundență. În plus, evenimentul de acum se petrece cu Soarele în Rac și Jupiter în Pești, ceea ce ne va încuraja că orice este posibil, scrie thesun.co.uk.

Dar ce este solstițiul de vară? Se întâmplă pe 21 iunie 2021, atunci când unul dintre polii Pământului are înclinarea maximă spre Soare. Se întâmplă de două ori pe an, o dată în fiecare emisferă. De această dată, Soarele va face echipă cu Marele Benefic, planeta Jupiter. Acestea se vor afla în semne de apă, ceea ce ne va face să-l simțim puternic.

Ce înseamnă Solstițiul de vară pentru fiecare zodie.

Berbec

Este un moment excelent pentru Berbec să se concentrece asupra vieții personale. Sună-ți părinții, întâlnește-te cu prietenii și scăpați de orice  sentiment negativ. Totul este bine acum.

Taur

Dacă ai petrecut prea mult timp online, acum este momentul să ieși în lume. Aranjează o întâlnire cu persoanele apropiate și reconectează-te cu ele față în față.

Gemeni

Solstițiul de vară îți cere să te gândești la cariera ta. Nu trebuie să renunți brusc la locul de muncă dar întreabă-te dacă există vreo modalitate prin care poți să-ți schimbi serviciul.

Rac

Soarele se va afla în semnul tău timp de o lună, aducându-ți strălucire în perioada acestui solstițiu. Niciun vis nu este prea mare acum, așa că ieși din carapace și vei avea succes.

Leu

Pune-te în mișcare și amintește-ți că ești exact acolo unde ar trebui să fii. Nu lăsa anxietatea să-ți provoace insomnii. Totul se va întâmpla la timpul potrivit.

Fecioara

Concentrează-ți atenția doar asupra câtorva persoane apropiate. Include-le în planurile tale și bucură-te că faci pe cineva să se simtă special.

Balanța

Acest solstițiu îți oferă ocazia de a-ți stabili scopuri. Dacă până acum ai fost blocat și te-ai simțit apăsat de rutina zilnică, acum fă-ți un plan de acțiune și treci la treabă.

Scorpion

Indiferent dacă ai un bloc, un canal Youtube sau orice altceva, ieși în față. Este momentul potrivit pentru dragoste, așa încât, dacă există cineva care îț place, anunță-l. Care este cel mai rău care s-ar putea întâmpla?

Săgetător

Cunoaște-ți valoarea. S-ar putea să primești o ofertă importantă, cum doar o dată în viață se întâmplă, dar nu accepta până nu ești convins că merită. S-ar putea să fie doar praf în ochi, însă cu siiguranță te va conduce spre lucruri mai bune.

Capricorn

În timpul acestui solstițiu este o perioadă romantică pentru tine. S-ar putea să te muți împreună cu persoana iubită ori să vă reînnoiți jurămintele. 

Vărsător

S-ar putea să constanți că ai pus cam multe kilograme. Am trecut toți prin asta. Așadar, fă-ți o listă cu obiectivele pe care vrei să le atingi, ce exerciții fizice trebuie să faci și ce dietă alegi, și pornește la drum. 

Pești

Nu lăsa frica să-ți întunece bucuria acestui solstițiu. Dacă ai ceva de spus, exprimă-te fără teamă și dacă există o persoană care trebuie să știe că ai sentimente pentru ea, acum este momentul. Fii curajos !

 

×
Subiecte în articol: solstitiu de vara