x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența zodiei Fecioară asupra altor semne

Influența zodiei Fecioară asupra altor semne

31 Aug 2021   •   12:33
Influența zodiei Fecioară asupra altor semne
Sursa foto: pixabay.com

Este greu de crezut că deja am ajuns în zodia Fecioarei. Timpul trece repede, și nici nu știm cum am ajuns la sfârșitul verii. Ce putem spune despre o zodie care se află la sfârșit de sezon ? Ce îi permite Fecioarei să facă trecerea între sfârșit și început ?

Care este influența Fecioarei asupra vieților noastre, în funcție de semnul sub care ne-am născut ?

Există o înțelepciune a Fecioarei, o abilitate de a vedea tiparele existente și de a lucra cu ele. Acest lucru poate fi inconștient, dar în ele există un echilibru. Este posibil ca influența acestui semn asupra noastră să ne ajute să ne organizăm, să acordăm prioritate lucrurilor importante, să gândim înainte de a reacționa, scrie yourtango.com

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vă simțiți profund afectați de acest an și de tot ceea ce ați văzut și auzit până acum. Influența Fecioarei vă va oferi o perspectivă mai inteligentă și veți putea să țineți sub control focul din voi, făcându-vă viața mai ușoară. Acest sezon ar trebui să vă ofere mai multă toleranță și răbdare. Atunci când vă simțiți agitați, lasați să treacă momentul. Fecioara te va ajuta să te simți în siguranță, pentru moment. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Vei avea mai multă încredre în tine. S-ar putea să ai o expresie arogantă. Uneori, oamenii nu înțeleg cum ceilalți se pot simți bine cu ei înșiși și doresc să-i destabilizeze.Influența Fecioarei te va ajuta să stai departe la dramă, în timp ce vă construiți propriul sentiment de apreciere. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii, spre deosebire de Taur, s-ar putea să experimenteze Fecioara ca îndoială de sine. Ai lăsat lucrurile să alunece. Ai pierdut proiecte care au necesitat atenție.Ești o persoană curioasă, vrei să ajungi la baza lucrurilor, dar de multe ori începi proiecte majore, pe care nu le finalizezi. Fecioara te va ajuta să reconsideri lucrurile și să le schimbi, atât în lumea exterioară, cât și în interiorul tău.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Acum te afli în zona ta de confort, deoarece influența Fecioarei în luna ta următoare funcționează perfect cu ceea ce îți place cel mai mult. Confortul și siguranța casei. Fecioara îți permite să te simți confortabil, să planifici și să rămâi motivat. Vei fi mai concentrat. Vei întocmi o listă cu lucrurile pe care le ai de făcut în perioada următoare.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ai petrecut zilele trecute datorită faptului că a fost ziua ta de naștere. Simți că te-ai relaxat și recunoști că, treptat, a apărut și schimbarea pentru care te-ai pregătit. Fecioara te îndrumă în acest sens. Te ajută să îți scoți în evidență natura ta strălucitoare și să accepți mai ușor schimbările.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Ești întotdeauna fericit să sărbătorești propria ta zi de naștere, așa cum sunt majoritatea oamenilor, chiar dacă ne prefacem că nu înseamnă nimic pentru noi. Dar acesta este sezonul și vei simți acea vibrație de putere. Ai nevoie de reîncărcarea de la sfârșitului verii, pentru că ești predecesorul Toamnei, unde toți suntem pregătiți pentru muncă, viață și conștientizare. Anul acesta este grozav pentru tine, mai ales în luna ta.

Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Te mândrești cu abilitatea ta de a te apropia de oameni. Ai propriul mod de a face lucrurile și te simți bine cu rutina pentru că te ajută să te simți bine și echilibrat. Fecioara ar putea deranja însă acest echilibru. În această lună ți-ar putea fi mai greu. Fecioara îți va stimula mintea, da acest lucru se poate manifesta prin coșmaruri.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Aceast interval de timp ți se potrivește bine, întrucât intuiția ta naturală va fi accentuată de focalizarea  Fecioarei. Așa este întotdeauna pentru tine, pe măsură ce anul se termină., Te simți magic, puternic și empatic. Vrei să faci schimbări. Fecioara va fi acolo pentru a-ți stimula visele. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Uneori ai nevoie de o mică neliniște pentru a te motiva și tocmai asta îți oferă Fecioara. Nu ai nicio problemă la rezolvarea sarcinilor. Îți place să te pierzi într-un proiect sau într-o idee dar ultimele luni te-au făcut un pic leneș și observi propria ta lipsă de inițiativă. Fecioara te va impulsiona și te va ajuta să te aduni.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Răbdarea nu este întotdeauna punctul tău forte. Influența Fecioarei în viața ta îți va aduce ceea ce ți-ai dorit în ultimele câteva săptămâni. Poate fi ordine în gospodărie ori claritate în activitatea pe care o desfășori. Este genul de vibrație care îți place. Toate piesele se potrivesc și totul funcționează.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este creativ, iar Fecioara îți va amplifica dorința și capacitatea de a face lucruri speciale. Dacă ești scriitor sau jurnalist, acesta este un moment bun să îți așterni gândurile pe hârtie. Abilitatea ta psihică poate fi mai ascuțită decât de obicei, iar acest lucru se datorează perfecționismului Fecioarei. Este o lună bună pentru stabilirea obiectivelor personale.

Pești (19 februarie - 10 martie)

Va trebui să uiți de tine în această lună, deoarece s-ar putea să te simți excesiv de sensibil deși nu au motive. Este adevărat că ai îndurat multe în acest an ciudat, te descurci relativ bine și pentru asta trebuie să fii recunoscător. Influența Fecioarei te va enerva. Alege-ți luptele și, dacă poți, nu alege nici una din ele.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii fecioara