x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop La ce te poți aștepta pe parcursul zodiei Leu, indiferent de semnul sub care te-ai născut 

La ce te poți aștepta pe parcursul zodiei Leu, indiferent de semnul sub care te-ai născut 

21 Iul 2020   •   15:20
La ce te poți aștepta pe parcursul zodiei Leu, indiferent de semnul sub care te-ai născut 
Sursa foto: pixabay.com

Între 23 iulie și 22 august ne vom afla în zodia Leului. Aceasta începe la doar câteva zile după dubla Lună Nouă în Rac. Soarele în Leu ne arată că și modul în care ne construim viața este important, nu doar rezultatul, scrie yourtango.com

Etapa următoare va fi diferită datorită absenței Lunii Noi din Leu. Ne bazăm, așadar, și pe fereastra energetică deschisă în această perioadă din an.

Este pentru prima oară, începând cu mai 2020, când nu avem eclipsă de Lună, așa încât ne așteptăm ca multe dintre lecțiile și momentele "aha" pe care le-am trăit atunci, să devină realitate.

Lucrurile se vor precipita. De obicei, în acest moment, cu toții ne gândim că au mai rămas doar câteva luni din an și dorim să-l încheiem într-o o notă diferită. 

În data de 27 iulie va avea loc un Sextil Neptun-Jupiter. Un sextil este atunci când două planete se află la 60 de grade una față de cealaltă, motiv pentru care va acționa karma din acțiunile anterioare, adică ceea ce am semănat mai demult, începe să răsară. 

Aceasta este însă al doilea sextil, dintr-o triadă care se desfășoară în acest an, al treilea fiind în luna octombrie, motiv pentru care rezultatele le vom vedea abia la toamnă. 

Cele două planete reunesc spiritualitatea, dragostea necondiționată și planurile de viitor.

În multe feluri, ne provoacă să nu planificăm ceea ce credem că este realizabil, îndemnându-ne să visăm la viața pe care ne-o dorim. 

Dar cu Neptun și Jupiter retrograde s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre revizuirea planurilor pe care le-am pus deja în mișcare, astfel încât să ne asigurăm că am învățat să primim, la toamnă, doar ceea ce ne dorim de la viață. 

 

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop leu