x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă din 8 august 2021, benefică pentru aceste 3 zodii

Luna Nouă din 8 august 2021, benefică pentru aceste 3 zodii

de Moira Dună    |    06 Aug 2021   •   11:11
Luna Nouă din 8 august 2021, benefică pentru aceste 3 zodii

Nu există nicio scânteie de inspirație și abundență care să pună capăt unei veri încărcate emoțional, așa că putem folosi această energie nouă adusă de schimbări, scrie bustle.com. Sezonul a început cu o eclipsă de Lună în Gemeni, la care s-au adăugat planetele Neptun și Jupiter, retrograde în Pești. 

Acum, Luna Nouă din 8 august 2021, are loc în același timp cu portalul porții Leului și fac din această zi una dintre cele mai norocoase ale anului. În numerologie, portalul porții leului marchează momentul în care steaua Sirius se aliniază cu Soarele, simbolizând avere și abundență. 

În astrologie, Luna Nouă aduce un nou început pentru toate semnele zodiacale, încordând un timp pentru odihnă și reîncărcare, mai ales dacă te-ai născut într-unul dintre semnele cel mai puțin afectate.

Deoarece Luna Nouă are loc în Leu, te poți aștepta la inspirație. Nu-ți fie frică să strălucești, să fii personajul principal al propriei tale povești. 

Dacă faci parte dinttr-o zodie mai puțin afectată, acest eveniment astrologic te va face să revii cu picioarele pe pământ și să te bucuri de norocul care va veni. 

Rac

Ești obligat să ieși din zona ta de confort, iar metodele exuberantului Leu se vor concretiza în exerciții distractive care te ajută să-ți creezi spațiul de care ai nevoie. Gândește-te să pictezi cu degetele sau să răsfoiești albume de fotografii. Leul jucăuș îți va cere să vezi noi oportunități, mai ales în carieră sau finanțe. Acum este momentul să devii mai optimist. 

Săgetător

Lucrurile se precipită, dar știi deja asta. Acest lucru se datorează energiei aprinse a Leului, iar tu rezonezi din plin cu această scânteie de creativitate și pasiune. Luna Nouă îți luminează sinele erotic. Lasă-te deschis către noi niveluri de intimitate fiind vulnerabil. 

Pești

Dacă te-ai simțit neinspirat sau epuizat în ultima vreme, din cauza planetei Jupiter retrograde în semnul tău, Luna Nouă te va ajuta să reînvii având grijă de tine. Lasă-te purtat de fantezie fiindcă acum poți visa fără limite. Deconectează-te de lumea exterioară și conectează-te la sinele tău. 

 

×
Subiecte în articol: luna noua