x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă din Vărsător. Trei zodii, lovite de noroc

Luna Nouă din Vărsător. Trei zodii, lovite de noroc

de Moira Dună    |    07 Feb 2021   •   16:11
Luna Nouă din Vărsător. Trei zodii, lovite de noroc
Sursa foto: Hepta

Luna Nouă din 11 februarie 2021 va avea un aspect pașnic, mai ales dacă luăm în considerare faptul că în Vărsător este aglomerație mare de planete. Nu mai puțin de șapte corupri cerești se înghesuie acum în acest semn de aer, aspect copleșitor pentru majoritatea dintre noi. Aspectul de Lună Nouă ne va ajuta acum pe toți să interiorizăm nonconformismul si inventivitatea Vărsătorului. Cu toate astea, există trei zodii norocoase, mai puțin afectate de această încărcătură energetică intensă, scrie bustle.com.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Planeta dominantă a Gemenilor, Mercur, este retrogradă, fapt nu prea distractiv pentru un semn extrem de comunicativ ca tine. Dar nici chiar mersul său retrograd nu-ți va afecta inspirația și simțul aventurii. Visezi acum la următoarea călătorie, indiferent dacă o vei realiza fizic sau doar vei reflecta la ea. 

În loc să te concentrezi asupra micilor detalii, fă mai bine un pas înapoi pentru a-ți stabili obiectivele dintr-o perspectivă generală. Lărgindu-ți orizonturile și gândind în afara zonei de confort, vei avea ocazia să-ți realizezi chiar și cele mai arzătoare dorințe. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) 

Odată ce noul ciclu lunar înflorește într-un semn de aer, ești gata să te distrați cu Luna Nouă. Acum este momentul să-ți asculți inima și să acționezi cu entuziasm. Poți începe o nouă relație romantică, să te ocupi de un nou hobby sau să pui bazele unui proiect de suflet. Ești creativ și inspirat, așa că vei simți ai oportunități inimiaginabile pentru realizarea obicetivelor tale. Spune da oricărui lucru care te bucură. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cele șapte planete din Vărsător, care au loc în casa ta de odihnă și reflecție, probabil te vei simți obosit de această Lună Nouă. Prin urmare, nu te forța. Vei avea nevoie de timp pentru a-ți reîncărca bateriile spirituale și a te odihni. Este astfel important să te retragi din lumina reflectoarelor. Vei avea șanse de a-ți încuraja sinele tău spiritual pentru a realiza o introspecție personală care te va ajuta să vezi imaginea de ansamblu a lucrurilor. 

 

×
Subiecte în articol: luna noua februarie varsator horoscop