x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă în Pești: 3 zodii care își îmbunătățesc relațiile

Luna Nouă în Pești: 3 zodii care își îmbunătățesc relațiile

de Moira Dună    |    12 Mar 2021   •   15:28
Luna Nouă în Pești: 3 zodii care își îmbunătățesc relațiile
Sursa foto: Alexandru Zdrobau - unsplash.com

Pentru a ne bucura de iubire, trebuie ca și noi să fim pregătiți să o primim, dar și să o oferim. Este greu să ai sentimente de dragoste față de ceilalți atunci când se întâmplă prea multe lucruri în viața ta care te distrag, scrie yourtango.com.

Luna Nouă are loc pe 13 martie, în zodia Pești. Este un moment frumos, plin de magie, care trebuie sărbătorit.  Lucrurile vechi vor fi lăsate în urmă pentru altele noi. Este timpul să eliminăm energia negativă și să ne îndeplinim scopul pe care îl avem în această viiață. Să ne iubim pe noi și pe ceilalți. Așadar, acum este momentul să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur și să dechidem ușile unui nou început. Soarele se află în Pești, ultimul semn al zodiacului. Peștii reprezintă iubirea necondițonată, finaluri și începuturi de care nu știam că avem nevoie. 

Noua Lună din Pești se întâlnește cu Soarele și ne aduce mintea și inima împreună, iar câteva zodii vor vedea că relațiile lor vor deveni mai bune, poate pentru totdeauna. Dar, indiferent sub ce semn te-ai născut, acest eveniment astral marchează un moment emoționant. Este posibil să fi început deja să-l simțiți pentru că vor apărea schimbări cu câteva zile înainte. Visele pot prinde viață și lacrimile pot curge, fără niciun motiv aparent. Luna reprezintă sentimentele noastre și va vorbi cu Neptun, planeta viselor și iluziilor. Interacțiunea lor ne poate face să simțim ce minciuni s-au spus în numele iubirii și ce vise nu am reușit să realizăm pentru că ne-am cramponat fără rost de ceva sau cineva. 

Această Lună Nouă este specială pentru că va scoate la suprafață încrederea că ceea ce dorim se va împlini și în dragostea adevărată. Energia sa va dura circa șase luni, dar pentru unele zodii ea se va extinde pe parcursul a doi ani. 

Iată zodiile care își vor îmbunătăți semnificativ relațiile începând cu 13 martie 2021:

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna Nouă din Pești poate provoca despărțirea defintivă de partenerul tău. În acest moment există trei planete în Pești, care este casa ta de finaluri. Ai trecut prin multe schimbări în ultimii doi ani. Te-ai concentrat mult asupra carierei, mai ales atunci când Saturn se afla în Capricorn. Așa că acum ești extrem de ocupat, și pe bună dreptate, pentru că trebuie să-ți pui amprenta în această lume. Însă atenția pe care ai acordat-o profesiei, te-a făcut să-ți neglijezi celelalte aspecte ale vieții. Relațiile tale au avut de suferit din cauza tensiunii și dedicației tale, fapt ce afectează chiar și relația cu tine însuți. 

Planeta ta dominantă, Marte, se află în zodia Gemeni, iar acesta este un lucru pozitiv pentru tine. Marte într-un semn aerian te îndeamnă să faci unele ajustări mentale în gândirea ta. S-ar putea să-ți dai seama cât de neobișnuită a fost viața ta până acum și să te gândești mai mult la ce ai nevoie pentru a te bucura de tot ce ai câștigat. Pe măsură ce începi să lași din nou garda jos, lucrurile vor începe să se îmbunătățească în toate celelalte domenii ale vieții, inclusiv în dragoste. Venus stă ascuns în spatele luminii Soarelui. Când însă va începe să se separe de Soare, vei putea decide să pui capăt lucrurilor dacă te afli într-o relație nepotrivită. În situația în care partenerul tău ți-a fost alături, atunci te va fi momentul să te sacrifici și tu puțin pentru a reînvina povestea de dragoste pe care ai pierdut-o atunci când alergai să-ți atingi obiectivele profesionale. 

2. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna Nouă din Pești se va simți ca un uriaș buton de resetare. S-au întâmplat câteva lucruri serioase în toate domeniile vieții tale, deoarece Saturn, Jupiter și Pluto s-au aflat în semnul tău, în ultimii doi ani. Poate că ți s-a părut greu și ai simțit că nimeni nu înțelege prin ce treci. Tu faci ca munca grea să pară ușoară, dar chiar și așa firea ta este destul de dură.  Luna și Soarele împerecheați vor fi în armonie cu Pluto, care se află încă în zodia ta. Pluto este puternic când vine vorba de transformare. Este exact ceea ce dorești, iar acum chiar se va întâmpla. Cu toate acestea, Luna Nouă aduce o schimbare lentă, dar benefică. Peștii sunt un semn de apă, care se va resimți ca ploaia asupra semnului tău de pământ uscat. 

Saturn, planeta ta dominantă, este în Vărsător, casa banilor pentru tine, iar acest lucru se va traduce prin faptul că finanțele tale nu sunt încă în ordine, dar și acest lucru se va schimba. Poți să ai parte de dragoste, astfel încât fii recunoscător pentru ce ai. Recunoștința te va ajuta și, în timp ce viața ta personală se va îmbunătăți, vei găsi și energia pentru a depune eforturi să fii un partener, iubit, prieten ș coleg mai bun pentru toate persoanele din jurul tău.

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

Relațiile tale se vor îmbunătăți, deoarece vei putea să iubești oamenii așa cum sunt, necondiționat, fără teamă.  Această Lună Nouă se petrece în semnul tău și aduce cu sine energia lui Jupiter.

Planeta ta dominantă, Jupiter, considerată și Marele Benefic, se află în casa spiritualității taleU. Sunt lucruri pe care nu le-ai sesizat până de curând pentru că ți-ai făcut iluzii. Ultimii ani nu au fost ușori pentru tine și, din acest motiv, ți-ai ascuns sentimentele pentru a te apăra. Venus, plaenta dragostei, considerată și Micul Benefic, va fi în semnul tău după Luna Nouă din 13 martie și te va ajuta. Te vei simți mai conectat cu latura spirituală a vieții și apoi vei putea iar să-i iubești pe ceilalți fără să-ți fie teamă că te vor răni.

 

 

×
Subiecte în articol: luna noua pesti relaţii