x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Mihai Voropchievici: Sunt obligaţi să se adapteze din mers ca să obţină nişte beneficii

Mihai Voropchievici: Sunt obligaţi să se adapteze din mers ca să obţină nişte beneficii

19 Sep 2020   •   20:28
Mihai Voropchievici: Sunt obligaţi să se adapteze din mers ca să obţină nişte beneficii

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat care sunt cele mai norocoase zodii până la sfârșitul acestei luni. Nativii din Taur, Fecioară, Capricorn vor beneficia de oportunități unice.

''Vine planeta benefică Jupiter şi le oferă tot ce îşi doresc acestor zodii. Le influenţează munca, le oferă posibilităţi financiare, dar le măreşte responsabilitatea (...) Sunt şanse ca aceste zodii de pământ să fie undeva în vârful aisbergului. 

În schimb, zodiile de aer vor trece prin cele mai mari schimbări datorită lui Jupiter, pentru că a fost o perioadă când viaţa acestor zodii, Gemeni, Balanţă şi Vărsător, s-a derulat haotic. Acum sunt obligaţi să se adapteze din mers ca să obţină nişte beneficii (...)

Zodiile de apă: Rac, Scorpion şi Peşti. Jupiter le aduce tot felul de provocări la nivel personal, emoţional şi sentimental, pentru că ei sunt nişte afectivi, nişte iubăreţi. Au şanse să reintre în viaţa lor o persoană uitată sau trecută în plan secret'', a explicat Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici horoscop