x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Relații toxice: Influența planetei Venus asupra zodiilor

Relații toxice: Influența planetei Venus asupra zodiilor

de Moira Dună    |    18 Mar 2021   •   14:42
Relații toxice: Influența planetei Venus asupra zodiilor
Sursa foto: Tamara Bellis - unsplash.com

Când vine vorba de iubire, cu toții avem obiceiuri de care nu suntem mândri, indiferent dacă ne aflăm deja într-o relație toxică sau facem pași prea rapizi spre un nou partener, scrie horoscope.com.

Însă comportamentele noastre în dragoste sunt dictate în bună măsură, de aspectele planetei Venus. Aceasta guvernează dragostea, frumusețea, relațiile, atât romantice, cât și platonice, atașamentele, atracția, precum și părțile noastre cele mai plăcute.

Locul din harta natală al planetei Venus dictează modul în care exprimăm dragostea față de celălalt dar și cum vrem să fim iubiți. În esență, Venus sugerează ce fel de partener ești. 

Berbec - Romanticul excesiv

Cu Venus în acest semn de foc, înseamnă că veți exploda în toate relațiile voastre. Te implici instant în moemntul în care simți o conexiune emoțională cu celălalt. Vrei să-i oferi partenerului dragostea ta tot timpul. De asemenea, ești impulsiv, aranjezi repede o călătorie de weekend cu cineva pe care tocmai l-ai întâlnit. Totuși, la fel de impulsiv pe cât te îndrăgostești, poți să te și calmezi repede.

Taur - Iubitul posesiv

Îți plac lucrurile de calitate, așa că ești pretențios în alegerea unui partener. Când întâlnești în sfârșit o persoană pe gustul tău, nu vrei ca altcineva să o aibă. Ești încăpățânat și nu cedezi în fața nimănui. Așa încât, dacă atitudinea celuilalt se schimbă, îți dai seama imediat și devii suspicios și gelos. Amintește-ți: Taurul poate deține lucruri, nu oameni.

Gemeni - Pasionatul de flirt

Prin flirt îți exprimi spiritul și farmecul. Preferi să cochetezi cu mai multe persoan printr-o aplicație de întâlniri simultane, apoi să mergi la o întâlnire real-live cu o singură persoană. Te plictisești ușor și vei dispărea dacă conversația nu-ți mai atrage atenția. Atenția ta superficială te  ajută însă să afli ce dorești de la celălalt.

Rac - Sentimentalul

Îți place să fii îndrăgostit. Ești o persoană tandră, ceea ce te transformă într-un partener minunat. Cu toate acestea, supra-sensibilitatea poate fi căderea ta. Dacă celălalt îți rănește sentimentele, ești predispus la izbucniri melodramatice, urmate de o tăcere ostentativă. Nu ierți cu ușurință și vei scoate la iveală lucruri din trecut. Nu mai folosi lacrimile ca armă.

Leu - Melodramaticul

Cu Venus în Leu, vrei să fii în centrul atenției. Indiferent dacă ești pe scenă sau la o întâlnire, magnetismul tău natural atrage privirile celorlalți. Cu toate acestea, în momentul în care simți că atenția iubitului tău se îndreaptă spre alte persoane, devii nesigur. Provoci mici scenete în public, acuzi la întâmplare, spui lucruri explozive doar pentru a-ți condimenta relația. Vrei o relație codimentată decât una plictistoare. Însă viața nu este un film, iar acțiunile tale au consecințe.

Fecioara -  Perfecționistul

Ca Venus în Fecioară, ai o listă cu teste la care îți supui partenerul. Defectele minore le transformi în adevărate catastrofe. Eviți implicarea cu cei care nu-ți îndeplinesc standardele incredibil de ridicate. Vrei ca iubitul tău să te vadă ca pe o persoană deosebită. Ai un comportament pasiv-agresiv față de celălalt dacă acesta nu își arată corect aprecierea față de tine. Aruncă lista de verificare.

Balanță - Eternul îndrăgostit

Cu Venus în Balanță, ești îndrăgostit de ideea de iubire. Îți place să fii curtat prin întâlniri fanteziste și cuvinte dulci, dar nu ești foarte interesat să ai o relație stabilă. Emiți semnale mixe, întrucât nu ești sigur de ceea ce dorești. Îți plac senzațiile de început dar îți trec repede.

Scorpion - Iubitul obsesiv

Nu iubești pe jumătate, fie ești total implicat, fie renunți. Deci, atunci când te îndrăgostești, te dedici complet. Cu toate acestea, atenția ta constantă poate fi copleșitoare și partenerul tău poate avea nevoie de spațiu. Dacă simți că celălalt este mai distant, devii gelos. Îl urmărești pe rețelele de socializare, îi verifici telefonul, și dacă o iei complet razna, atunci î tai cauciucurile de la mașină. Nu uita că imitele sunt sănătoase.

Săgetător - Fantomaticul

Pentru tine, partea preferată a relației este începutul. Însă odată ce emoția dispare, ai plecat. Fără apeluri, fără texte, nimic. Cu Săgetătorul în Venus, începi următoarea aventură, lăsându-ți partenerii să se întrebe ce s-a întâmplat. Până când reapari luni, sau ani, mai târziu pentru a face din nou același lucru. Data viitoare trimite măcar un mesaj. 

Capricorn - Dependentul de muncă

Dacă ai avea de ales să lucrezi ore suplimentare la locul de muncă sau să mergi la o întâlnire cu dragostea vieții tale, probabil alegi munca. Ești o persoană devotată, dar rar îl manifeșt prin afecțiune fizică sau gesturi romantice mărețe. În schimb, vrei să construiești o viață frumoasă pentru partenerul tău. Însă excesul tău de muncă te face să pari distant și neinteresat de celălalt. Ieși din birou !

Vărsător - Nonconformistul

"Te iubesc?" Uită. Ești ultima persoană care a lansat bomba. Nu este stlul tău să-ți pui sentimentele pe tavă. Pentru tine, romantismul nu contează. Îți arăți dragostea și afecțiunea într-un mod neconvențional. Îi trimiți partenerului tău un articol științific, mai degrabă decât o mesaj de dragoste. Îl vei ignora dacă ești absorbit de un proiect personal. Prețuiești libertatea mai presus de orice și vei pleca celălalt devine lipicios sau emoțional. Întreabă-l totuși ce dorește de la tine.

Pești - Iubitul auto-sacrificat

Cu Venus în Pești, ai tendința de a-ți considera partenerul cel ma bun din lume, ceea ce este minunat, dar poate crea și obiceiuri proaste. Îți place să fii îndrăgostit și vei face orice pentru persoana cu care te întâlnești. Dacă ți-ar cere să renunți la tot și să-l urmezi, ai face-o într-o clipă. Cu toate acestea, pentru că vezi binele în toată lumea, ignori semnalele de avertizare, așa că îți alegi parteneri care îți manipulează bunătatea și natura altruistă, sperând că îl poț schimba. Nu-ți da inima atât de repede.

×
Subiecte în articol: horoscop venus relaţii