x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Saturn în careu cu Uranus. 13 schimbări în dragoste

Saturn în careu cu Uranus. 13 schimbări în dragoste

de Moira Dună    |    09 Iun 2021   •   09:49
Saturn în careu cu Uranus. 13 schimbări în dragoste
Sursa foto: pixabay.com

Careul dintre două planete mari și grele, Saturn și Uranus, din 14 iunie, reprezintă ciocnirea dintre vechi și nou. Saturn se va deplasa prin semnul Vărsătorului, în timp ce Uranus se află în Taur, scrie yourtango.com.

Cele două planete formează un unghi de 45 de grade, care se simte provocator și dur, dar, este locul unde putem crește cel mai mult, în special în iubire. Este întâlnirea pământului și a aerului, două elemente intense care nu interacționează niciodată de fapt unul cu celălalt. Primul a avut loc pe 17 februarie, al doilea va fi pe 14 iunie, iar ultimul pe 24 decembrie. Sunt momente de cotitură în viața noastră, așa că este important să ne retragem și să privim imaginea de ansamblu.

Saturn și Uranus se mișcă extrem de lent și au intrat pentru prima oară în această poziție în 2020, pe care nu o vor părăsi până în 2022, ceea ce înseamnă că suntem în mijlocul unui joc lung al schimbărilor în dragoste

Iată cum se va schimba viața sentimentală

1. Despărțire iminentă

Chiar dacă suntem reticenți sau ezitanți, frica nu este potrivită pentru calendarul divin și conștientizarea faptului că dacă ceva nu este menit să funcționeze, atunci nimic din ce facem sau spunem nu va schimba acest lucru. Asta înseamnă și că atunci când se dorește o relație, nimic nu o va împiedica. Așadar, pentru a face lucrurile diferit, trebuie mai întâi să înțelegem de ce am luat decizia inițială. De ce am crezut că este mai bine să rămânem la fel, în loc să creștem? De ce ne-am temut de schimbare? 

2. Relația să funcționeze dintr-un motiv neautentic ?

Mercur retrograd ne va ajuta să reflectăm și să ne gândim la deciziile și alegerile anterioare. De asemenea, acum va avea loc și eclipsa de Soare în Gemeni, pe 11 iunie, care ne va propulsa în careul lui Saturn-Uranus.

3. Mințindu-ne singuri

În timpul acestui careu vom revizui lucrurile dar nu vom acționa, Eclipsa de Soare spune altfel. Și Saturn retrograd. În timp ce aceste perioade sunt cunoscute mai ales pentru faptul că ne gândim asupra a aceea ce s-a întâmplat în trecut. O căsătorie, o propunere, o despărțire sau chiar un angajament, este momentul divin să refacem asupra acelor alegeri.

4. Încercarea de a face dragostea convenabilă sau logică

Poate că nu este cel mai bun pariu pentru a ieși la distracție și a întâlni un partener drăguț, dar dacă după ce te-ai gândit la el de multe ori te sună din senin, atunci este momentul. Saturn rezistă în mod normal schimbării, dar Vărsătorul o dorește, mai ales în timpul retrogradării, care durează până în octombrie.

5. Alegeri romantice din obligație

Careul Uranus-Saturn este dezlegarea tensiunilor care ne-au ținut pe poziție. Aceste relații care se destramă acum au fost bazate pe interese și nu pe dragoste.

6. Schimbare iminentă

Simțim că nu mai putem amâna schimbarea. Uranus este despre șoc și uimire, acele schimbări bruște și neașteptate care aparent vin de nicăieri, dar care se construiesc în tăcere. în tiimpul celor trei careuri Saturn-Uranus vedem cum reflectarea se întâlnește cu decizia.

7. Lucrurile au început în ianuarie

Realizăm că ne-am schimbat de la începutul anului. Încă din prima lună ne-am gândit la deciziile noastre anterioare în privința dragostei, a unei relații serioase, căsătoriei.

8. Acceptând că viața romantică trebuie să fie diferită

Acum facem schimbări în alegerile noastre inițiale. Trebuie să avem încredere în ideile noi, chiar dacă nu ne-am obișnuit cu ele și mai ales dacă le simțiim înfricoșătoare. Când ne uităm la plasarea planetelor, trebuie să aruncăm o privire asupra relației mai profunde dintre Saturn și Uranus.

9. Pregătiți pentru următorul pas

Saturn vine înaintea lui Uranus, ceea ce înseamnă că pentru a ne muta în libertatea uraniană pe care o căutăm, trebuie mai întâi să ne stăpânim lecțiile saturniene.

10. Ce se află dincolo de orizont după primul pas

Înseamnă mai mult decât să renunțăm la vechi, astfel încât să primim ceea ce vine. Este vorba și despre propria noastră evoluție prin lecțiile pe care le-am învățat, astfel încât să renunțăm la tiparele de până acum.

11. Mai multă libertate în dragoste și relații

Libertatea se câștigă prin renunțarea la acele lucruri care ne țin legați. Din păcate, nimic nu ne împiedică mai mult decât relații pe care le-am avut, dar pe care le ținem prezente în viețile noastr.

12. Definirea iubirii pentru modul în care ne simțim

Este vorba  despre ceea ce înseamnă iubirea pentru noi și nu ceea ce am fost învățați. Asta înseamnă și să realizăm când se termină și să- dăm drumul.

13. O mai bună înțelegere a iubirii necondiționate

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea din cele trei careuri Saturn-Uranus, este important să ne uităm cu atenție la viețile noastre și să înlăturăm vechul, astfel încât să facem loc noului.  

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste