x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodia Gemenilor pentru cele 12 semne astrologice: Idealismul ia locul realismului

Zodia Gemenilor pentru cele 12 semne astrologice: Idealismul ia locul realismului

20 Mai 2020   •   15:26
Zodia Gemenilor pentru cele 12 semne astrologice: Idealismul ia locul realismului

Sunteți pregătiți pentru o nouă atmosferă ? Dispoziția voastră depinde de obicei de conducătorul planetar al zodiacului, adică de Soare. 

Pe lângă faptul că Soarele intră, pe 20 mai, în Gemeni, să vedem ce provocări ne aduce jocul dintre Mercur și Venus, alături de evazivul Neptun, așa cum relatează elitedaily.com.

Curiosul semn al Gemenilor este guvernat de Mercur cel priceput, mesagerul cosmosului și planeta comunicării.

Aerul mutabil al Gemenilor este aici pentru a vă învăța cum să că folosiți resursele pe care le-ați adunat pe tot parcursul zodiei Taur. 

Deși vă aflați în mijlocul culegerii de informații și învățați modul de a gândi logic al Gemenilor, atât Mercur, cât și Venus nu vor avea de ales decât să se confrunte cu ceața trimisă de evazivul Neptun. 

Această combinație vă îndeamnă la visare și idealizare însă nu trebuie să uitați de realitatea din fața voastră. 

Venus, planeta romantismului, dragostei, plăcerii și valorilor, va fi retrogradă în această perioadă, astfel încât va juca inevitabil un rol în relațiile voastre personale și romantice. 

Cu Neptun alături este ușor să vă faceți iluzii.

Fiți atenți la timpul și energia pe care le investești în parteneriate și finanțe. 

Sezonul eclipsei începe în iunie, așa că trebuie să rămâneți la curent cu tot ce se întâmplă, mai ales în casele astrologice guvernate de Gemeni și Săgetător, în astrograma personală.

Berbec

Ești rezervat și ocupat. Ai locuri unde să ajungi și oameni pe care să-i vizitezi. Va fi o perioadă destul de aglomerat pentru tine, deoarece probabil vei avea chef să te întâlnești cu frații, vecinii și colegii, chiar dacă asta se va întâmpla prin FaceTime sau prin Zoom.

Mercur și Venus vor fi provocați de Neptun în Casa a 12-a. Casă de închidere și iertare, așa încât gândește-te de două ori dacă vrei să fii cu cineva de care să ai grijă.

Taur 

Doar pentru că Venus este retrograd nu înseamnă că nu te poți ocupa de lucruri minunate. Mercur și Venus,  care îl întâlnesc pe Neptun în Casa a XI-a, ar fi singura problemă pentru că ar putea provoca eșuarea unor tranzații, în sensul că e posibil să te trezești în mijlocul unei colaborări dificile.

Așadar, distrează-te, dar rămâi atent la ce se întâmplă.

Gemeni

Îți revizuiești brandul personal. Bucurie pentru o altă călătorie în jurul soarelui, plină de dragoste și binecuvântări. Cu Nodul Nord în Gemeni, vă sugerez să începeți să vă obișnuiți să fiți în centrul atenției. Inclusiv Neptun îți activează sectorul carierei, iar acest lucru ar putea să-ți provoace sentimentul de securitate și de încredere la locul de muncă, așadar asigură-te că lumea îți stă în picioare atunci când vine vorba de profesionalismul tău.

Rac

Contemplați un salt de credință. Care este cel mai rău lucru care ți s-ar putea întâmpla? Frica este o iluzie și, odată cu Soarele, Mercur și Venus, activând casa ta mistică de predare, închidere și solitudine, această perioadă îți va oferi o oportunitate incredibil de vindecătoare. Neptun, aflat în casa ta extinsă de credință și obiective pe termen lung, te va provoca, așa că depinde de tine să te concentrezi asupra lucrurilor pozitive.

Leu

Îți renasc speranțele, dorințele și visele. Ai putea să te întâlnești cu câțiva foști colegi și prieteni din copilărie, mai ales cu Soarele, Mercur și Venus retrograd în Casa a XI-a, a rețelelor de socializare. Dar nu va fi o reuniun tipică. Provocarea dintre Mercur, Venus și Neptun prin Casa a VIII-a, de relații intime și experiențe psihologice, ar putea foarte bine să îți declanșeze temerile din trecut. Nu te prinde prea tare de dramă.

Fecioară

Ești concentrată și la fel de ambițioasă ca întotdeauna. Te ocupi de afaceri în această perioadă. Vei fi mult mai concentrat pe cariera ta. Pe partea întunecată, Neptun se va afla în zona ta de parteneriat, iar  Mercur-Venus sunt în Casa a X, a reputației, așa că asigură-te că nu renunți la carieră pentru un partener toxic sau invers.

Balanța

Ești gata sa faci lucruri mari. Orice este posibil atunci când ai o mentalitate pozitivă. Există o serie de planete care lucrează în favoarea ta acum. Ți se zguduie astfel casa credinței, filozofiei, a viziunilor pe termen lung, așa că probabil vei avea chef să îți asumi riscuri. Provocarea vine din partea lui Neptun care ar putea să-ți scoată în cale detalii neplăcute.

Scorpion

Sezonul Gemenilor scoate mereu în evidență femeia ta interioară. Soarele, Mercurul și Venus îți scutură casa a III-a, a intimității, transformării și experiențelor psihologice. Neptun va stăpâni asupra celei de-a V-a Case, a faimei, creativității și copiilor, care ar putea fi o provocare pentru relațiile tale intime și viața sexuală, în general.

Săgetător

Ești obligat să faci un compromis. Trei planete îți vor zdruncina Casa a VII-a și se va concentra foarte mult pe partenerii tăi și te poți întâlni cu cineva la jumătatea drumului. Neptun va provoca aceste energii, în timp ce îți va activa Casa a IV-a, a familiei, așa că este important să stabiliți limitele necesare, mai ales dacă cei dragi se vor amesteca în relațiile tale.

Capricorn

Vei obține lucruri organizate. Soarele, Mercur și Venus îți activează Casa a VI-a, a sănătății, atenției, rutinei, ceea ce înseamnă că vei fi incredibil de concentrat pe îndatoririle tale și programul de lucru. Evazivul Neptun prin Casa a III-a îți va aduce un nor inutil de ambiguitate, așa că asigură-te că ai toate detaliile, înainte de a te angaja în ceva ce vei regreta mai târziu.

Vărsător

Te concentra asupra fericirii. Trei planete îți zguduie casa a V-a, a distracției, bucuriei, autenticității și creativității, și vei știi că nu va dura foarte mult. Venus va fi retrogradat prin această zonă, astfel încât s-ar putea să alergi după un fost iubit. Nu te gândi că e de rău. În schimb, folosește acest sentiment pentru proiectele de artă și pasiune. Întoarce pagina și mergi înainte. Neptun în Casa a II-a, a valorii de sine, ar putea estompa linia dintre dorințele tale și valoarea pe  care o ai, așa că folosește acest timp pentru a-ți face ordine în gânduri.

Pești

Te uiti inapoi, unde a inceput totul. Odată s-a născut un unicorn magic și unicornul acela erai tu. Această perioadă ar putea fi destul de nostalgică pentru tine, în special cu trei planete care îți activează Casa a IV, a familiei. Una dintre aceste planete este Venus și, deoarece va fi retrogradă, nu există nici o îndoială că îți veți aduce aminte de cei dragi și de sentimentul de securitate pe care aceștia ți l-au oferit. Neptun în zodia ta ar putea stârni emoții reprimate, așa că nu-ți fie frică să te confrunți cu aceste părți din tine. Te vindeci și crești.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii gemeni