x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodiile care se vor bucura de romantism în noiembrie

Zodiile care se vor bucura de romantism în noiembrie

de Moira Dună    |    04 Noi 2020   •   13:05
Zodiile care se vor bucura de romantism în noiembrie
Sursa foto: pixabay.com

Temperatura începe să scadă și toată lumea caută pe cineva care să-i țină de cald. Toamna este un anotimp al maturității, dar este și un moment în care să vă bucurați de binecuvântările recoltei, scrie elitedaily.com.

Din punct de vedere astrologic, luna noiembrie 2020 va fi cea mai romantică pentru zodiile Gemeni, Rac și Scorpion. Este, de asemenea, începutul sezonului eclipsei, astfel încât schimbările esențiale sunt în plină desfășurare.

Romantismul este inevitabil când Venus se află în Balanță. În acest semn cardinal, planeta iubirii este ușoară și plăcută.

Venus în Balanță prosperă în relații. Există o dorință de compromis și echilibru. Comportamentul agresiv, nedreptățile și comentariile răutăcioase sunt trecute cu vederea, ceea ce va ajuta la crearea unei atmosfere pașnice.

Vești bune: Mercur a revenit la mișcarea directă pe 3 noiembrie, ceea ce înseamnă un nou început. 

Venus este fermecătoare în Balanță, perioadă prielnică pentru relații. Din 21 noiembrie va intra în Scorpion, ceea ce va aduce intensitate în cuplu. În această zodie Venus va deveni o sirenă seducătoare care încearcă să se apropie de o altă minte, corp și suflet. 

Deși luna noiembrie va fi romantică pentru Gemeni, Rac și Scorpion.

Gemeni

Apari în lumina reflectoarelor și atragi atenția iubitului. Cu Venus dansând prin casa a V-a, a dragostei, afecțiunii, fericirii și pasiunii, nu cauți doar pe cineva care să te dea pe spate, depui și tu efoturi ca celalalt să se îndrăgostească de tine. Cu Soarele în casa a VI-a, a responsabilității, aflat în opoziție cu Uranus rebel în ultima casă, cea a secretelor, poți fi indiferent la această energie, din păcate.

Rac

Ieși din cochilia ta și fă-te remarcat. Având în vedere faptul că semnul fix al Scorpionului guvernează casa ta a V-a, de distracție, romantism și pasiune, există întotdeauna un val seducător de energie care te învăluie ori de câte ori este timpul acestuia. Nu contează dacă luna aceasta Soarele se află în zodia Scorpionului sau a Săgetătorului. Planetele Pluto și Jupiter,  își vor uni forțele în casa a VII-a, a parteneriatelor și căsătoriei.

Scorpion

Te afli într-o poveste romantică mocnită. Cu o zi înainte ca planeta Marte să revină la mersul direct, Jupiter de se ântâlni cu Pluto îmn casa a III-a a proceselor de gândire și locurile în care te învârți.Acest lucru va mări intensitatea și va crește șansele să pui în practică ceea ce dorești cel mai mult, mai ales dacă ești în căutarea unei relații. Venus va călători prin casa a XII-a, a secretelor, viselor și singurătății, creând atmosfera perfectă pentru o relație de dragoste secretă. Acest lucru încă nu se compară cu magnetismul atrăgător al schimbării lui Venus în semnul tău.

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac romantism