x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodiile care vor avea o carieră de succes în 2021

Zodiile care vor avea o carieră de succes în 2021

de Moira Dună    |    05 Ian 2021   •   15:11
Zodiile care vor avea o carieră de succes în 2021
Sursa foto: pixabay.com

Noul an este întotdeauna un moment excelent pentru stabilirea intențiilor, iar vestea bună este că 2021 va fi cel mai bun an de carieră pentru Taur și Fecioară. Acestea își vor asuma riscuri profesionale și vor reuși. Din fericire, atât cu Soarele, cât și cu Mercur prin Capricorn, perseverarea și materializarea obiectivelor voastre profesionale nu este o sarcină dificilă, scrie elitedaily.com.

Mai important, acum că am făcut tranziția oficială în era Vărsătorului, viitorul nu a fost niciodată atât de important. Vorbind colectiv și individual, anul acesta va revoluționa totul. Temele care se învârt în jurul progresului, revoluției și mișcărilor sociale vor reuși în cele din urmă dar, mai importantă va fi oportunitatea de a realizări semnificative în lume.

Saturn și Jupiter în Vărsător (Marea Conjuncție) vă încurajează să ieșiți în afara zonelor de confort. Saturn este planeta limitelor. Jupiter este Marele Benefic.; Vărsătorul este simbolul societății, revoluției și conștiinței colective.

Taur

Ești pe cale să experimentezi multe schimbări în bine, dar trebuie să renunți la control. Care este cea mai mare teamă a ta ? Dacă primul tău răspuns este schimbarea, atunci cel mai probabil ai multe planete în zodii e pământ. Totuși schimbarea este inevitabilă pentru tine, în acest an, mai ales pe plan profesional. Înainte de a discuta despre cariera ta, să vedem ce efecte au Marte și Uranus în semnul tău, cu Jupiter și Saturn în ambițioasa ta casă de autoritate, personalitate și reputație în lume. Părăsiți zona de confort și lasă lucrurile să se întâmple, numai așa vei prospera în acest an, când Jupiter și Saturn se află în zona carierei. Dar nu te baza că lucrurile se vor întâmpla de la sine, fără să depui și tu efort.

Fecioară

Singura modalitate de a merge este în sus. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care Nodul Nord îți luminează ambițioasa casă a carierei, autorității și reputației în lume. Mai mult, Saturn și Jupiter se vor lega, în cele din urmă, de Nodul Nord. Ești gata să-ți mărești spațiul de lucru ? Gadgeturile tehnologice și schimburile virtuale sunt la îndemână în zilele noastre, dar acestea vă vor fi deosebit de utile în acest an. Reorganizează-ți calendarul. Vei fi independent profesional anul acesta și te bazați pe ceea ce ai făcut în timpul când Saturn a fost în Capricorn. Ai putea fi un pic neliniștit, mai ales dacă vrei să faci un salt de credință. Însă nu este momentul potrivit, așa că repiră. Totul se întâmplă exact așa cum trebuie.

 

×
Subiecte în articol: zodii cariera