x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech La luptă cu WhatsApp! Platforma de mesaje Signal și-a rezolvat problemele tehnice

La luptă cu WhatsApp! Platforma de mesaje Signal și-a rezolvat problemele tehnice

17 Ian 2021   •   22:00
La luptă cu WhatsApp! Platforma de mesaje Signal și-a rezolvat problemele tehnice

Platforma de mesaje Signal anunță că a reușit să își rezolve problemele tehnice cu care s-a confruntat vineri, după ce milioane de noi utilizatori au descărcat aplicația.

Signal a anunțat că și-a revenit la o zi după ce aplicația s-a confruntat cu dificultăți tehnice, deoarece aplicația a fost foarte solicitată, în condițiile în care aplicația rivală - WhatsApp - anunțase o schimbare controversată în ceea ce privește confidențialitatea, conform Reuters.

Signal a înregistrat o creștere a numărului de descărcări ca urmare a unei modificări a condițiilor de confidențialitate WhatsApp, care a impus utilizatorilor WhatsApp să își partajeze datele atât cu Facebook Inc, cât și cu Instagram.

Utilizatorii Signal ar putea observa erori în unele chat-uri ca efect secundar al întreruperii, dar vor fi rezolvate în următoarea actualizare a aplicației, a arătat compania.

Eroarea nu afectează securitatea chat-ului, a adăugat compania.

Între timp, WhatsApp a prelungit până pe 15 mai data până la care pot fi acceptați termenii actualizați pentru clarificarea informațiilor.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: signal