x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste Ar putea formula de terpene de canabis să trateze COVID-19?

Ar putea formula de terpene de canabis să trateze COVID-19?

23 Oct 2020   •   14:38
Ar putea formula de terpene de canabis să trateze COVID-19?

O formulă unică de terpene de canabis a fost testată pentru eficacitatea sa în tratarea infecțiilor virale, inclusiv COVID-19.

Formula de terpene de CBD este dedicată în mod unic pentru tratarea și prevenirea infecțiilor virale și este concepută special pentru populațiile cu risc ridicat și pentru tratarea infecțiilor cum ar fi coronavirusul COVID-19. În cercetările anterioare, întreprinse de la izbucnirea virusului SARS în 2002, terpenele de canabis s-au dovedit a fi potențiali agenți antivirali eficienți, iar terpenele specifice care au intrat în contact cu virusul SARS s-au dovedit a reduce severitatea și impactul acestuia (atât in-vitro cât și in-vivo) prin reținerea unei anumite proteine care reproduce ARN- împiedicându-l să pătrundă în celulele sănătoase și folosindu-le ca bază pentru reproducerea sa.

Noua formulă antivirală pe bază de terpene

Noua formulă este concepută pentru a fi administrată pe cale inhalatorie. Președintele CannaSoul, profesorul Dedi Meiri de la Institutul de Technologie din Israel a declarat: “Laboratul nostru a fost abilitat să funcționeze ca un laborator care se axează pe coronavirus. Promovăm două studii bazate pe cercetări despre canabis. În primul rând, vom încerca să identificăm propriile molecule ale plantei care au capacitatea de a suprima răspunsul imun la coronavirusul COVID-19- care provoacă inflamație și afecțiuni severe- pentru a reduce răspunsul sistemului imunitar fără a-l suprima, astfel oferind un tratament complementar pentru steroizi, care suprimă complet sistemul imunitar. “ Un studiu secundar se referă la receptorul ACE2- care permite virusului să-și injecteze expresia genetică în celulele umane și să prolifereze. “Există un proces care examinează efectul moleculelor de canabis asupra proteinelor, iar în momentul de față examinăm care sunt relevante pentru același receptor, cu scopul de a reduce expresia acestuia, ceea ce face dificilă pătrunderea și proliferarea virusului în celulă. “- a continuat Meiri.

CEO-ul Eybna, Nadav Eyal, a spus că: “ Această metodă permite să obținem efecte terapeutice din aceste fitochimice unice. “

Sindromul „furtunii de citokine”

Studiile speră să ofere tratament pentru infecțiile virale prin modularea „furtunii de citokine”. Un număr de cazuri COVID-19 au fost legate de acest sindrom, prin care sistemul imunitar răspunde în exces și eliberează prea multe citokine -proteine importante în semnalizarea celulară- în organism, simultan atacând plămânii sănătoși și provocând insuficiență masivă a organelor. Colaborarea va permite expertiza analitică a CannaSoul, care se bazează pe datele clinice acumulate și cercetarea a profesorului Meiri pentru a personaliza noua formulă pe bază de terpene a Eybna pentru optimizarea proprietăților sale antiinflamatoare și antivirale.

Ulei de Canabis de calitate premium puteti gasi aici:

https://uleidecanepa.com/ulei-cbd-canabis

×