x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 4 gadgeturi pe care le poţi face cadou, cu orice ocazie

4 gadgeturi pe care le poţi face cadou, cu orice ocazie

18 Feb 2021   •   11:07
4 gadgeturi pe care le poţi face cadou, cu orice ocazie

Atunci când ești în pană de idei în alegerea unui cadou pentru cineva drag, un gadget poate fi soluţia salvatoare. Aproape fiecare persoană are cel puţin unul acasă. Un lucru minunat la ele este faptul că pot fi oferite oricui, indiferent că vorbim despre partenerul de cuplu, un membru al familiei sau un prieten apropiat.

 

Iată aici câteva sugestii de gadgeturi pe care le poți oferi cadou cu următoarea ocazie:

 

Smartphone 5G

 

Pentru cineva conectat cu tehnologia, un smartphone 5G poate fi cadoul perfect. Un astfel de telefon nu doar că are o viteză de download net superioară, dar este și foarte performant. De exemplu, pentru 3G rata de răspuns este de 100 milisecunde, la 4G este 50 milisecunde, iar pentru 5G de numai 1 milisecundă. Vestea bună este că vei găsi o mulţime de modele, deoarece toți producătorii şi-au concentrat eforturile pentru a include tehnologia 5G pe telefoanele noi lansate. Câteva sugestii de smartphone-uri 5G găsești în acest ghid complet de la Vodafone Zoom.

 

Brățară fitness

 

Brăţările fitness devin din ce în ce mai populare pentru iubitorii de sport și nu numai. Pe lângă faptul că arată foarte bine, acestea au incluse o mulțime de funcții, de la detectarea automată a exercițiilor, distanța parcursă, numărul de pași și calorii arse, până la calitatea somnului și monitorizarea ritmului cardiac. Un alt lucru pe care trebuie să îl ştii este faptul că brățările fitness sunt extrem de elegante şi pot fi un accesoriu high-tech pentru orice tip de ţinută.

 

Ramă foto digitală

 

O ramă foto digitală este o sugestie bună de cadou pentru un pasionat de gadget-uri. Aceasta poate afişa fotografii digitale pe un ecran LCD, fiind foarte ușor de integrat în atmosfera unei locuinţe, datorită designului atractiv. Redarea fotografiilor se face de pe un stick USB sau card de memorie şi oferă posibilitatea de a alege modul de tranziţie, făcând afișarea deosebit de atractivă. Unele modele au incluse MP3 playere și Wi-Fi, pentru a afișa fotografii de pe alte device-uri.

 

Boxă wireless Wi-Fi

 

Față de cele care folosesc tehnologia Bluetooth, o boxă Wi-Fi permite conectarea mai multor device-uri şi poate recepţiona semnal audio de la o distanţă de 50 de metri. Un alt beneficiu major este calitatea redată a sunetului, net superioară boxelor Bluetooth, dat fiind faptul că tehnologia wireless comprimă foarte puțin datele în momentul transferului. În plus, găsești o mulțime de modele, cu forme, culori și materiale deosebite, care să se potrivească perfect persoanei căreia urmează să îi faci un cadou.

 

Foto: Pixabay

 

×