x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget A apărut concurentul TikTok. Platforma este evaluată la 3 milioane de euro și a fost dezvoltată de români

A apărut concurentul TikTok. Platforma este evaluată la 3 milioane de euro și a fost dezvoltată de români

03 Iun 2021   •   11:31
A apărut concurentul TikTok. Platforma este evaluată la 3 milioane de euro și a fost dezvoltată de români

Doi români au realizat o rețea de socializare numită TOKHIT, pe baza tehnologiei blockchain și NFT, evaluată la 3 milioane de euro.

"TOKHIT este un proiect care revoluţionează şi inovează prin faptul că este prima reţea de socializare care va permite crearea de NFT-uri native într-un mod foarte rapid, creativ şi la un cost foarte mic. Proiectul, evaluat iniţial la 3 milioane de euro, e dezvoltat de doi antreprenori clujeni cu experienţă vastă în mediul de afaceri şi e dedicat industriei creative, artiştilor, influencerilor şi profesioniştilor din domenii variate", arată comunicatul companiei. 

Iniţiatorii proiectului vor să deschidă noi oportunităţi pentru creatorii de conţinut.

"Suntem entuziasmaţi şi încântaţi să venim cu această premieră la nivel mondial, un proiect revoluţionar care sperăm să se remarce prin componenta sa inovativă şi să fie apreciat. Creatorii de conţinut vor deveni, cu ajutorul TOKHIT, parte a unei comunităţi unde ei pot să experimenteze şi să creeze modalităţi noi de interacţiune cu publicul lor ţintă. Mai mult decât atât, TOKHIT îşi propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională. Odată cu această evaluare iniţială, în valoare de 3 milioane de euro, suntem şi mai încrezători în viitorul TOKHIT", a declarat Andrei Ureche (Vandy), iniţiatorul proiectului şi antreprenor.

Cei care vor să se înscrie în comunitatea TOKHIT trebuie să intre pe site,

"În acest moment, îi invităm pe toţi cei care vor să afle în premieră extra informaţii despre proiect, să intre în comunitatea TOKHIT, accesând site-ul oficial. Promitem că revenim cu detalii în perioada următoare despre cum va funcţiona aplicaţia, despre cum va arăta interfaţa", a explicat acesta.

NFT-ul (non-fungible tokens) este o unitate de date stocate în blockchain. Inovaţia garantează originalitatea şi unicitatea certificatului digital a unei creaţii.

×
Subiecte în articol: tokhit