x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Apple crește producția pentru noile variante iPhone 12

Apple crește producția pentru noile variante iPhone 12

14 Iul 2021   •   10:03
Apple crește producția pentru noile variante iPhone 12

Producția noului iPhone 12 va fi majorată cu 20%, urmând să fie asamblate 90 de milioane de unități, comparativ cu 75 de milioane disponibile în ultimii ani, scrie Bloomberg.

În fiecare toamnă, Apple lansează un nou model de iiPhone, dar în acest an îl va îmbunătăți pe cel de anul trecut. Astfel, noul iPhone 12 va avea un procesor mai performant, o cameră şi un display îmbunătăţit. Totodată, gigantul american vrea să îmbunătăţească toate modelele actuale, atât pe cele 5,4 şi 6,1 inchi, cât şi modelele Pro de 6,1 şi 6,7 inchi. Acestea poartă numele de cod intern D16, D17, D63 şi D64 și vor fi relansate în septembire.

Cel puţin una din noile versiuni va avea un display de tip LTPO (low-temperature polycrystalline oxide), o tehnologie utilizată de mai mulţi ani la Apple Watch, ceea ce permite ecranului să fie mai lent în anumite situaţii pentru a prelungi durata de viaţă a bateriei.

Alți producători de smartphone, Oppo, OnePlus şi Samsung Electronics Co. au lansat  deja ecrane LTPO.

Compania chineză Luxshare Precision Industry a preluat asamblarea telefoanelor iPhone de la Wistron Corp. Grupul Hon Hai Precision Industry va produce modelu 6,7 inchi Pro Max şi va împărţi producţia modelului 6,1 inchi Pro cu Luxshare, iar modelul de bază iPhone cu Pegatron Corp, care va produce toate modelele de 5,4 inchi.

Apple va lansa noile laptopuri MacBook Pro cu cipuri concepute de Apple, modele noi de iPad mini şi iPad şi ceasuri Apple Watch cu un display îmbunătăţit. 

×
Subiecte în articol: iphone Apple